Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Pentru cine nu ar sti ce motor este sub capota, ar spune sigur ca e minim 3.0.Eu cred ca e fenomenal. :thumbsup:

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/98588-suspensia-pe-seria-1/page__p__1394176__hl__123d__fromsearch__1#entry1394176

Am tot incercat sa il conving pe prietenul asta al meu sa ii faca o resoftare..dar nu se lasa convins :shifty:

325i de 3.0L a aparut in 2008.

@Razvan, 320si alea sunt problematice... eu as renunta la idee.

Florin, ce Bmw E90 nu e problematic? :rolleyes: ..Maxim 2.500cmc.

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/98588-suspensia-pe-seria-1/page__p__1394176__hl__123d__fromsearch__1#entry1394176

Am tot incercat sa il conving pe prietenul asta al meu sa ii faca o resoftare..dar nu se lasa convins :shifty:

Parerea mea e ca sunt prea multi "tuneri" din astia care nu merita sa-ti intre in motor si sa ti-l faca varza,un bmw trebuie lasat asa cum a iesit pe fabrica sau altfel dus la un tuner gen Hamman,Alpina, etc.

Tind sa-i dau dreptate prietenului tau, eu sunt patit cu 3 motoare facute prost. :thumbsup: bineinteles ca nu am mai recuperat nici un ban de la ei.

PS: daca vrei putere bruta ia-ti o japoneza/turbo

Edited by Stefan_e46

Maxim 2.500cmc..sunt foarte multe variante ok ca putere/consum pana in 2.000cmc, nu are rost sa iau un motor de 3.000cmc.

@Stefan: Dintre japoneze imi fac cu ochiul lexus is si honda accord.

Nu stiu la ce te referi prin putere bruta, variantele luate in calcul de mine sunt is 250: V6, 208cp, 8.5s 0-100 si accord 2.4i: 7.8s 0-100. Nu prea ofera cine stie ce putere bruta in comparatie cu motorizari echivalente de pe Bmw, Audi samd.. :pardon:

Edited by B-490-RZV

Maxim 2.500cmc..sunt foarte multe variante ok ca putere/consum pana in 2.000cmc, nu are rost sa iau un motor de 3.000cmc.

@Stefan: Dintre japoneze imi fac cu ochiul lexus is si honda accord.

Nu stiu la ce te referi prin putere bruta, variantele luate in calcul de mine sunt is 250: V6, 208cp, 8.5s 0-100 si accord 2.4i: 7.8s 0-100. Nu prea ofera cine stie ce putere bruta in comparatie cu motorizari echivalente de pe Bmw, Audi samd.. :pardon:

Uite aici putere de nivelul unui M3 , 4x4 , optiuni garla :

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=143559249&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=25100&makeModelVariant1.modelId=28&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=185&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=222&maxPowerAsArray=KW&negativeFeatures=EXPORT&tabNumber=2