Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

daca chiar cauti asa ceva.....are o cunostinta un evo 8sau9 nu mai stiu exact, oricum e din 2007, mr320 sau 360 din fabrica,si cam tot asa, schimbate diferentialele cu unele mecanice parca a zis ca cel spate e de wrc , cutie cu craboti, jante de wrc super usoare de asfalt, slick-uri, esapament, turbo ,etc shimbate

450 de caluti . am mers cu masina pana la vreo 200 si e racheta. m-a impresionat cum a patinat rotile in a 2-a , tinand cont de slickuri si ca era cald :)

in schimb trebuie forta mare la ambreiaj si cutie, nu prea e de mers in bucuresti ca iti dai palme, mergi numai in a 1-a .

avea f putini km, de fapt mile ca era adusa din america, gen vreo 30000, tipul merge cu ea de cateva ori pe an, si stiu ca tot vreo 20 si ceva de mii a zis ca vrea pe ea

Nu stiu ce sa zic, pretul e dubios de mic....., dar probabil e ok masina. :thumbsup:

[/quo

s-a vb mai sus in celelalte pagini despre masina, scpunea ca a fost lovita in fata , neintretinuta, proprietarul samsar s.a.m.d.Nu se merita, e prea ieftina! aaa si anul nu e 2008.Asa ca aveti hrija cu asemenea masini

daca chiar cauti asa ceva.....are o cunostinta un evo 8sau9 nu mai stiu exact, oricum e din 2007, mr320 sau 360 din fabrica,si cam tot asa, schimbate diferentialele cu unele mecanice parca a zis ca cel spate e de wrc , cutie cu craboti, jante de wrc super usoare de asfalt, slick-uri, esapament, turbo ,etc shimbate

450 de caluti . am mers cu masina pana la vreo 200 si e racheta. m-a impresionat cum a patinat rotile in a 2-a , tinand cont de slickuri si ca era cald :)

in schimb trebuie forta mare la ambreiaj si cutie, nu prea e de mers in bucuresti ca iti dai palme, mergi numai in a 1-a .

avea f putini km, de fapt mile ca era adusa din america, gen vreo 30000, tipul merge cu ea de cateva ori pe an, si stiu ca tot vreo 20 si ceva de mii a zis ca vrea pe ea

Multumesc dar deja am Subaru Impreza WRX :D ....e foarte ok si EVO dar pur si simplu ador motorul boxer turbo de la Subaru iar ca pret e undeva la jumatatea unui EVO 9 de ex.

Stiu ca e premium selection, dar nu stiu ce sa cred, mai ales in Ro, de exemplu asta e lovita si nu zic nicaieri ca ar fi http://www.bmw-rulate.ro/cars/1579

A fost un caz cu un E46 lovit destul de rau pe care reprezentanta il vindea ca impecabil si fara accident . Fostul proprietar a fost la ei si s-a dat interesat , a ascultat toata povestea lor infecta cu masina impecabila ....Asa ca nu poti avea incredere . Tot vanzatori de masini sunt si ei .

Edited by Myx

A fost un caz cu un E46 lovit destul de rau pe care reprezentanta il vindea ca impecabil si fara accident . Fostul proprietar a fost la ei si s-a dat interesat , a ascultat toata povestea lor infecta cu masina impecabila ....Asa ca nu poti avea incredere . Tot vanzatori de masini sunt si ei .

multumesc mult Myx pentru sfat, ma mai gandeam si la faptul ca poate schimba cumva piesele masinii cu alte piese uzate ca sa isi ajute diferiti prieteni... daca e cineva care a avut de-a face cu asa ceva, rog sa posteze ca sa stie toata lumea ce are de facut

Edited by Cosmin22

off topic daca se poate muta in alta parte e ok, daca nu e bine si aici, http://daunatotala.ro/ro/intro/stiai-ca/stiai-ca e prea tare site-ul asta, daca cititi putin sectiunea asta va dati seama ca cine a scris, a scris adevarul crunt din Romania.

p.s.: daca cumva se considera reclama se poate sterge, nu am legatura cu acest site doar ca mi s-a parut interesant si chiar merita citit