Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Pai stii care e problema. Sub 2.0, orice motor pe benzina e foarte moale, tragi de el rau de tot. Peste 2.0, deja nu mai e decent, incepi sa urci spre 200 de cai si nu mai e o masina cu consum decent, oricum ar fi. Personal as prefera motoare mici pe benzina dar turbo, gen 1.4tsi, mi se par cele mai potrivite.

golf 4 1.6 automat, consum pe ultimii 270km in oras, 14.9

BMW 525D E60 Non-LCI, iarna trecuta aveam 15-20

de unde scoateti consumu asta de 12L oras numai Dzo` va stie (dance(

Edited by flo_sb

asta cu consumurile este relativa treaba. tatal meu cu grand cherokee 2.7crd urban nu scoate mai mult de 8.5 pe cand eu sub 11 nu reusesc sa scot pe aceeasi masina nici daca ma dau jos si o imping. Am mers cu el ca nu il credeam dar aparent asa este....

L.E. vorbesc de consumuri la pompa

Edited by tigerash

Feature Sets

ABS, Alloy wheels, Auxiliary heating, Central locking, Cruise control, Electric heated seats, Electric windows, ESP, Immobilizer, Leather seats, Navigation system, Parking sensors, Particulate filter, Power Assisted Steering, Xenon headlights

:goodjob: :goodjob: :goodjob: :goodjob: :goodjob:

asta cu consumurile este relativa treaba. tatal meu cu grand cherokee 2.7crd urban nu scoate mai mult de 8.5 pe cand eu sub 11 nu reusesc sa scot pe aceeasi masina nici daca ma dau jos si o imping. Am mers cu el ca nu il credeam dar aparent asa este....

L.E. vorbesc de consumuri la pompa

iarna ?

imposibil

probabil unii prea inteligenti nu realizeaza ca oras nu inseamna numai Bucuresti si ca consumul poate varia intre 10 si 20 foarte rapid in functie de apasarea acceleratiei.

nu am zis ca 3000 benzina ia constant 10% , ci ca se poate scoate consumul ala mergand lejer, economic. ca masina consuma si 22 in regim de blana e cu totul altceva, dar probabil am fost prea subtil pentru unii

cu posesori de m6 care au trecut la 3000d break nu pot sa ma contrazic in materie de consum mare. in alte dimensiuni poate reusesc

wlf.....tu poate mergi mai agresiv, daca 1,5de renault iti ia 10. mie 1,5diesel pe megane3 imi ia 6,8.

si din nou sa compari motor 2,5 de vw cu 2,7 de mercedes pe masini diferite....ce legatura e intre ele, in afara gabaritului

Felicitari, ineamna ca nu o sa ai probleme cand or sa creasca preturile la combustibil.

Nu stiam ca exista in rromania un oras fara dificultati in trafic, desi am trecut prin

cam toate, si peste tot e la fel.

Daca un 2.7 consuma 10% in orice conditii, inseamna ca undeva intre scaun si volan exista

un geniu al sofatului pentru care trebuie sa ne inchinam.

Data viitoare cand arunci cuvinte ca "inteligentii" gandeste-te ca undeva in lumea asta,

exista, cel mai probabil, cineva chiar mai inteligent ca tine.

Ce inseamna mergand lejer ? eu nu am reusit sa fac asta pe un 2L diesel, probabil nu sunt

inteligent sau apas prea tare acceleratia.

Motorul de 2.5 de vw nu a fost o comparatie, era un exemplu.

Edited by dooh

wlf.....tu poate mergi mai agresiv, daca 1,5de renault iti ia 10. mie 1,5diesel pe megane3 imi ia 6,8.

Eu in general cand imi cumpar o masina, imi place sa ma documentez despre ea, intru pe forumurile de specialitate si mai pun intrebari. Toti ceilalti posesori de Laguna 2008-2012 1.5dci, au raportat consumuri in jur de 10% in conditiile in care producatorul spune 7.3

Acum, un proaspat posesor de 330i sau 330xi, intra aici ca si mine sa afle cam ce consumuri au ceilalti posesori. Si afla de la mine spre exemplu, ca o sa consume 15% minim, lucru confirmat si de multi altii.

Acuma vii tu, singurul, unicul, care spune ca lui 330i ii consuma 10% in oras.

Ce parere isi face omul ala despre tine?

Eu in general cand imi cumpar o masina, imi place sa ma documentez despre ea, intru pe forumurile de specialitate si mai pun intrebari. Toti ceilalti posesori de Laguna 2008-2012 1.5dci, au raportat consumuri in jur de 10% in conditiile in care producatorul spune 7.3

Acum, un proaspat posesor de 330i sau 330xi, intra aici ca si mine sa afle cam ce consumuri au ceilalti posesori. Si afla de la mine spre exemplu, ca o sa consume 15% minim, lucru confirmat si de multi altii.

+1

corect, dar nu 8.5% :)

Motoarele de 3L de la BMW sunt foarte echilibrate, consumul e mult mai mic fata de asteptari, am scris intr-un

post anterior, ca un 3L e60LCI diesel consuma net mai putin decit e90-ul meu 2L diesel.

Pe mine sincer nu ma deranjeaza cat consuma o masina, atat timp cat eu pot sa imi permit luxul de a o intretine,

dar nu pot sa raman fara comentariu cand unii arunca cuvinte fara sustinere.

Edited by dooh

si-a luat un prieten un 320d automat si nu reuseste sa-l duca sub 15 la consum pe vremea asta, cred ca moare daca citeste posturile voastre :)

ps. lasand gluma la o parte, e posibil sa aiba vreo defectiune? eu am avut un 318d care peste 11 nu sarea... asa mare diferenta?!

isi face ce parerea vrea, nu ma intereseaza

mie mi-a consumat masina si 10 si 22 in functie de cum am mers, nu vad de ce trebuie sa fiu de acord cu tine, esti vreo autoritate in domeniu, vreun guru bmw sau ce ?

e greu cu cititul pentru unii, cred ca si daca iti scriu de 15 ori nu intelegi ca 330i POATE consuma si 10 si 30 conteaza cum mergi si unde. e ultimul meu post si contrazicere cu tine pe tema asta. continua sa mergi cu 1,5d cu consum de 15 din partea mea, si vinde in vinde in continuate gti-uri daune din sua si r32-uri, in timp ce aici pe forum bmw faci pe moralistul cand da unul 10000 km inapoi. multa bafta

isi face ce parerea vrea, nu ma intereseaza

mie mi-a consumat masina si 10 si 22 in functie de cum am mers, nu vad de ce trebuie sa fiu de acord cu tine, esti vreo autoritate in domeniu, vreun guru bmw sau ce ?

e greu cu cititul pentru unii, cred ca si daca iti scriu de 15 ori nu intelegi ca 330i POATE consuma si 10 si 30 conteaza cum mergi si unde. e ultimul meu post si contrazicere cu tine pe tema asta. continua sa mergi cu 1,5d cu consum de 15 din partea mea, si vinde in vinde in continuate gti-uri daune din sua si r32-uri, in timp ce aici pe forum bmw faci pe moralistul cand da unul 10000 km inapoi. multa bafta

Nu prietene, tu ai zis ca 330i consuma 10, si 330xi 11.5, atat. Acum o scalzi, ca daca si cu parca, ca 10 dar si 30. Astea nu sunt argumente.

Iar in rest, depasesti un pic limita bunului simt, eu daca te-am combatut cu ceva, nu m-am luat de persoana ta, ca nu te cunosc. Poate ai doar 8 clase si n-ai nici 7 ani de acasa, totusi nu am tinut sa mentionez asa ceva.

Si da, sunt guru BMW ....

Edited by WLF