Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

da e motorul de 258cp N52B30 , e fabricata la inceputul lui 2005 si buton de start/stop sa pus dupa jumatea lui 2005 , eu ma gandeam sa ii ofer 9500 dar nu vreau sa par nesimtit , el a zis 10.500 ultimul pret , nu sunt genul de om sa ma tiganesc sa negociez cu nesimtire , dar si mie imi da impresia ca masina asta nu face mai mult de 9500 de euro la ora actuala / piata actuala

Eu unul daca as avea banii de un E90 LCI M-pack si as fi pus sa aleg intre asta si un E39 bibilit +restul de bani, as merge linistit cu E39.

imi vine rau cand aud fraze de genul

oricine poate sa emita chestii de genul decat masina x mai bine masina mea si restul de bani, pentru ca te gandesti la restul de bani, dar daca intr-adevar ai avea de spart maine 30k pe o masina(ma refer bani de masina, nu toti banii) situatia ar fi alta :)

la fel un om foarte sarac ar spune, decat sa merg la KFC sa mananc si sa beau un suc, mai bine imi iau o paine neagra , beau apa de la robinet si tin restul de bani, chestie pe care tu nu ai face-o pentru ca ti se pare absurd, la fel de absurda i se pare si ideea ta cuiva care si-a luat e90-ul nou de exemplu

intelegi ideea

da e motorul de 258cp N52B30 , e fabricata la inceputul lui 2005 si buton de start/stop sa pus dupa jumatea lui 2005 , eu ma gandeam sa ii ofer 9500 dar nu vreau sa par nesimtit , el a zis 10.500 ultimul pret , nu sunt genul de om sa ma tiganesc sa negociez cu nesimtire , dar si mie imi da impresia ca masina asta nu face mai mult de 9500 de euro la ora actuala / piata actuala

Lasa ce zice el ca ultimul pret este 10500, masina nu face atat, nu te grabi , dupa o cumperi si te miri de ce o vinzi pe 4-5 mii peste 1-2 ani.

Ii oferi mai putin si gata, e impozitul 23 de milione, la banii astia eu zic ca gasesti si 530d, masinile cu motor de 3l au pret foarte mic, nu se mai cauta, nu te grabi.

Masina are clima, toate e60-urile au clima, numai ca asta cu butoane de aragaz nu este clima cu functii extinse. pentru cei ce abereaza.

e60-ul asta e a unui coleg de forum, a scris la sectiunea tuning despre ea: http://www.autovit.ro/bmw-530-C26215449.html

nu vreau sa cumpar o masina diesel avand in vedere ca fac 6-7000km pe an , si motorul de 3L inca nu e chiar asa de speriat la impozit totusi sunt 22 de mil pe an nu pe luna , dar intradevar masina in cauza nu face 10.500 , o sa ofer 9500 daca nu doreste mai astept , mai urmaresc autovitul

nu vreau sa cumpar o masina diesel avand in vedere ca fac 6-7000km pe an , si motorul de 3L inca nu e chiar asa de speriat la impozit totusi sunt 22 de mil pe an nu pe luna , dar intradevar masina in cauza nu face 10.500 , o sa ofer 9500 daca nu doreste mai astept , mai urmaresc autovitul

pentru marea majoritate inseamna mult sa dai 22 de mil pe an doar asa ca detii masina... dar daca pentru tine este ok e foarte bine.

9500-10.000E e ok daca nu are probleme mai serioase. Are ceva dotari peste medie. Motorul o sa iti placa foarte mult, e diferenta mare fata de 325i. Poti sa ii oferi 10.000E, sigur accepta in cateva zile. E o masina frumoasa, arunca un ochi la ce poti cumpara cu 10.000E si iti dai seama ca nu cumperi o masina proasta :thumbsup:

P.s. Nu renunta la o masina pentru 500E, asa am facut si eu anul trecut si mi-a parut rau dupa.

Edited by B-490-RZV

http://www.autovit.ro/bmw-320-C26828857.html

ce parere aveti de asta? Ma duc maine sa o vad cu un prieten, e croit sa o cumpere. Mai lasa 100,200€

am vazut o groaza de e46-uri in ultimul an. e prea frumos sa fie adevarat. mai e si diesal, macar de era 316i hai ca mai justificai pretul, nici asa defapt la cate optiuni are.

4000-mai lasa200-drum-profit=<3000EUR in DE. masina aia trebuie sa fie vai steaua ei. da vai grav zic.

vezi sa scoti filtru de motorina sa te uiti dupa pilitura de cupru.

Edited by flo_sb

am vazut o groaza de e46-uri in ultimul an. e prea frumos sa fie adevarat. mai e si diesal, macar de era 316i hai ca mai justificai pretul, nici asa defapt la cate optiuni are.

4000-mai lasa200-drum-profit=<3000EUR in DE. masina aia trebuie sa fie vai steaua ei. da vai grav zic.

vezi sa scoti filtru de motorina sa te uiti dupa pilitura de cupru.

Cel mai probabil ai dreptate dar mai exista o explicatie in privinta pretului.

Sunt o gramada de samsari ( fie de treaba care nu tepuiesc fie tepari) care aduc masinile pe firma, nu platesc TVA in Germania si nici in Romania. Am 2 prieteni care au cumparat masini neinmatriculate, luate pe firma din Germania, la un pret sub Germania si Romania. Ambele au fost duse la reprezentante si testere si nu au nici o problema. Ce-i drept, masinile respective sar de 13.000 euro valoare dar poate unii aplica regula asta si la masini mai ieftine.

ms ms , da motorul e ceea ce trebuie pe caroseria asta , o rugaminte am si eu pentru cei care au mai mult experienta daca poate cineva sa imi scrie si mie care sunt exact pasii pentru inmatriculare , eu stiu ceva vag , trebuie facut RCA / autenticitate la RAR si dupaia nu sunt sigur ce taxe trebuie platite si pe unde , si mai ales care e ordinea treburilor

Graba e doar la impozit , sa te incarci cu ea , restul le faci in timp , te programezi la RAR si dupa aia la politie , unde iti trebuie si asiguare pe numele tau si taxa de talon si cea de inmatriculare... sa o stapanesti sanatos , e deosebita masina.

ms frumos , la impozite cand ma duc sa o trec pe rol ce acte trebuie sa prezint ? fiscalul / contract de vanzare cumparare ... altceva ?

http://informatii-complete.blogspot.ro/2012/07/procedura-inmatriculare-auto-2012-acte.html

Ai acolo toti pasii ca sa n-ai probleme/surprize. Actele iti recomand sa le faci la aia de langa inmatriculare in Pipera. Chiar daca dai niste bani, stii sigur ca n-ai probleme.

Acero, poti te rog sa imi zici si mie mai exact ce probleme a avut masina asta:

http://www.autovit.ro/bmw-535-C26893026.html ?

Ma bate gandul la un 535d :D

Merci

deci aia a fost lovita rau in roata stanga spate , a fost reparata pe casco la BMW , un deviz imens , s-a schimbat aproape tot pe spate , cutia de viteze a ramas blocata in a 3'a si a fost reparata pe genunchi cum se zice si pierde ulei , ventilatia scaun sofer nu merge , si mai avea o problema pe la faruri nu mai retin acum exact ce .... masina a aparut la 15k dupa 3 zile a fost 14k , dupaia 13k si acum e 12k deci omul e disperat sa scape de ea

ms pentru informatiile legate de inscriere , foarte detaliat site-u ala

Edited by Acero99