Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Bai ,sa fie clar.

Gata cu cadourile.

Eu am imputernicit un avocat sa caute la finante,in baza CNP-ului meu toate taxele auto pe care le-am platit vreodata pt inmatriculari de masini ,si care pot fi recuperate in instante.Nu ma intereseaza nici 0,001% unde sunt masinile si prin cati proprietari au trecut,sau cat de saraci sunt actualii proprietari.Atata timp cat legea imi permite sa fac asta,o fac.Eu stiu ca am depus o gramada de icre la trezorerii de-a lungul ultimilor ani,si acuma o sa-i recuperez pe toti ,cu tot cu dobanzi.Nu conteaza cat dureaza,cu cat mai mult ,cu atat mai bine...vin dobanzi frumoase de acolo.

• Like 2

eu nu inteleg cum plm statul roman te lasa sa iti recuperezi taxa din moment ce masina nu este pe numele tau, ca a fost o data si nu ti-ai recuperat asta este.... deci eu cumpar o masina de la X (acest X zice ca nu a fost recuperata taxa), eu ma bucur, dupa 5 luni zice X... domnle ia sa imi recuperez eu banii si isi recupereaza taxa, eu dupa 2 ani vreau sa o vand (stiu ca nu a fost recuperata taxa) si ma trezesc ca taxa a recuperata .... wtf

...dar cand mi-a luat banii ilegal i-a placut la "statul roman" ...ha ?! :wink:

+1

Eu nu ziceam ca nu e ilegala porcaria asta de taxa/timbru, toata stima pt baietii care isi iau banii inapoi, dar eu ziceam ca o data ce ti-ai vandut masina nu ar trebui sa te mai lase sa iti iei banii.

Pe langa banii tai care ai platit taxa iti mai dau si dobanda deci din start pierd banii pt taxa + dobanzile aferente, deci ei practic pierd bani in plus, nu ca dau doar banii de pe taxa inapoi.

Dar asta ziceam ca ar trebui sa nu mai lase daca ti-ai vandut masina, pt ca ti se poate intampla si tie ca eventual cumparator sa cumperi o masina ok si respectivul sa isi ia peste cateva luni banii inapoi pe taxa si tu sa ai surpriza la vanzare.

Este pe numele tau masina atunci DA iti iei linistit banii inapoi, ai vandut-o si nu ti-ai luat banii pe taxa, la revedere... asa ar fi corect.

Edited by raul_bog

E cumva nevoie de CI original? Le depui in original? Banuiesc ca nu ;).Daca mai ai copii dupa ele de la vremea cand erai proprietar am inteles ca nu e nicio problema.

cel mai aiurea e cand vinzi masina mai scump ca domne are taxa platita si dupa aia mai iei si banii pe taxa. Asta e direct o TEAPA pe care o dai.

Edited by CosminE46

nu poti sa iei banii pe taxa daca nu mai ai masina deoarece la dosar este nevoie de CI pe numele tau si certificat de inmatriculare

asta nu este deloc adevarat :wink:

nu mai am nimic de la masini

avocatul se ocupa de tot ,face rost de toate hartiile,de la finante,de la inmatriculari de la trezorerii.

probabil 318d 143hp

" ~CD MP3 CU HI-HI PROFESSIONAL"

hihi ala nush ce o fi, dar masina are sist audio standard, cu 6 difuzoare.

~VOLAN SPORT PIELE+COMENZI

e volan standard de fapt.

~SCAUNE CONFORT PIELE NAPPA BLACK

scaune standard. piele nappa nici vorba (nici nu exista nappa pe 3er)

incalzire in scaune nu are, desi a bifat chestia asta.

O masina adusa din belgia de un samsar, cu km dati inapoi si descrierea inflorita.

Edited by kristal_madness
  • Like 1

probabil sa fie 318, nu cred ca e 320 cu "power reduction"....

samsarii au minciuna in sange, dar nu inseamna neaparat ca masina e proasta. oricum, dupa minciunile scrise acolo, e clar ca daca vrei sa o iei trebuie sa o duci la verificare. cere si un vin, vezi daca e dispus sa ti-l dea...

ps. intradevar nu are incalzire in scaune, ceea ce e nasol rau fiindca nu e textil, si iarna o sa mori pe ea pana se incalzeste

E de cateva luni la vanzare masina aia.

Are pretul asta si nu se vinde probabil din cauza taxei de inmatriculare. Fiind adusa in 2006 100% nu are taxa de poluare platita si e ca si cum ar fi neinmatriculata.

Acum nu ar fi exclus sa fi fost lovita mai ales ca pe spate are numar de tip vechi, cu steagul Romaniei iar pe fata are numar cu steagul UE. Posibil ca dintr-un accident numarul sa fi fost deteriorat si de asta s-a scos altul.

Edited by CosminE46