Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Dragi colegi de forum,in viitorul mai mult sau mai putin indepartat as vrea sa achizitionez un 320d E90 (2005-2008) si am o intrebare care ma macina de ceva timp :)... . Din cate stiu, exista 3 tipuri de volan, cel normal, cel sport si M (pozele atasate + cele fara comenzi pentru cel normal si cel sport). Insa am vazut foarte multe masini puse la vanzare cu volane care nu arata ca niciunul din cele 3 (exemplu: pozele 2,3,4,5). Intrebare mea: ce e cu volane astea? :o Edited by mgs

Ce parere aveti de masina de aici?

http://www.autovit.ro/bmw-530-C26605427.html

Vad ca anul fabricatiei e trecut ca fiind 2008, desi a fost fabricata in februarie 2007! Se practica la greu prosteala asta.

LE. Acum i-am vazut culoarea la tapiserie si nu-mi place deloc.

Am eu LCI la banii aia (cu aproape 2 ani mai tanar)piele neagra, navi 3d cic prof.etc Vezi anuntul meu.

Dragi colegi de forum,in viitorul mai mult sau mai putin indepartat as vrea sa achizitionez un 320d E90 (2005-2008) si am o intrebare care ma macina de ceva timp :)... . Din cate stiu, exista 3 tipuri de volan, cel normal, cel sport si M (pozele atasate + cele fara comenzi pentru cel normal si cel sport). Insa am vazut foarte multe masini puse la vanzare cu volane care nu arata ca niciunul din cele 3 (exemplu: pozele 2,3,4,5). Intrebare mea: ce e cu volane astea? :o

In pozele 2,3,4,5 sunt volane sport, la care s-au lipit folii pe trimuri.

arata bine masina ma amuza cum insista cu trusa de scule :)

Da, daca nu e patentul in trusa de scule nici nu mai avem ce discuta :)

Aviz amatorilor, masina respectiva are taxa de inmatriculare in curs de recuperare.

azi am fost la un prieten ce are un golf4 1,9 , masina are 400 k adusa din italia. merge foarte bine , dar are interiorul mai uzat decat bora aia de mai sus

Masinile din Italia sunt mai uzate la 50.000 km, decat cele din Germania la 150.000.

Tare imi e ca lui i se pare prea ieftina :)

prea ieftina. Mi-am vandut G4 dotat bine, din 2000, acum 6 luni~, la 4050EUR (dupa ce am mai bagat 700EUR) si il cumparasem la 4050EUR neinmatriculat acum 1an.

Nu se poate sa fie G5 ala asa ieftin, poate n-are motor sau e copt tot. Daca e ok masina, e killer deal.

Anuntul cu G5-le a fost promovat de promotor pe farcebook O.o

• Downvote 1