Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Ce gluma buna cu consumul ala de 11 in Bucuresti :). Auzeam la cineva cu CX7 manual cu motorul asta si zicea ca ii consuma f mult minim 15 in Buc si nici nu tragea cine stie ce. Iar masina avea probleme cu ambreiajul cica era o problema comuna la toate cx7 benzina, fiind subdimensionat sau cam asa . dar omul avea manual cum ziceam.

Sincer eu as cauta una din Romania, poate o iei cu 1-2 mii mai scumpa, dar la masina asta in caz ca vanzatorul isi va recupera taxa o sa fie imposibil de revandut. Taxa actuala fiind (cred) ca 4-5000 la ea.

E mult mai ok cea cu cutie automata, am adus masini din SUA acum 4-5 ani, iar CX-7 cu cutie automata era printre preferate, la noi nu se putea cumpara decat cu cutie manuala. Ca probleme, discurile de frana se ovalizeaza destul de repede, e ceva greseala de proiectare, in rest e o masina cinstita pentru cat costa. Daca nu stai mereu bara la bara consuma cam 14-15in oras, un consum decent pentru o astfel de masina/motorizare. Naspa e in extraurban, unde consumul nu prea scade sub 10l, oricum ai merge. Per total, calitate/pret, merita 10.000E, se vand atat de ieftin tocmai datorita consumului.

P.s. La cele cu cutie manuala problema la ambreiaj e de multe ori din partea soferului, am vazut 2-3 CX7 cu peste 100.000km si ambreiajul original. :thumbsup:

Exact, prima masina am adus-o in vara lui 2008, la aproape 18ani, un VW Touareg 4.2i.

P.s. Nu le aduceam singur, lucram cu 2frati care nu aveau timp sa se ocupe de asta, ei avand cateva restaurante, 1club si alte prostii :thumbsup: www.auto-usa.ro

Edited by B-490-RZV

nu au schimbat nimic la stergatoare, pe vremea aia bmw nu se chinuia sa mai schimbe stergatoarele pentru cele cu volan pe dreapta

http://www.performance-car-guide.co.uk/images/L-BMW-M5-E39-5.jpg

cu frana de mana habar nu am la ce te referi, atunci cand schimbi consola centrala esti oblicat sa schimbi si pozitia franei de mana

A avut cineva Mazda cx-7?

Am un prieten care este interesat de masina asta http://www.autovit.r...-C29626523.html

Eu, nu stiu ce sfaturi sa ii dau.

am avut 5 mazda pana acum in familie. sunt masini fiabile. motorul asta insa nu ofera cam nimic. nici nu trage de caii aia si consuma enorm. sa caute motorul neaparat 2.2 diesel care e senzatie. 2.0 D e naspa. majoritatea au mari probleme. nu sunt fabricate de mazda. cel de 2.2 este motorul lor "de casa". la 2.2 consumurile sunt f.f. bune. fratele meu pe mazda 6 la 1600 kg greutate, medie intre 6 si 7 %.

• Downvote 1

E ingrozitoare pielea aia. M-as mira sa nu aiba 300 de mii.

nici chiar, am vazut altele intr-o stare mult mai proasta.

Oricum Co2-ul la 320d 150cp este ~150g. Nu 130 cat scrie acolo.

da, asta stiu. Cand am calculat taxa am trecut 153g !