Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

e evident ca nici km nu-s aia, de aia nici n-am zis nimic de aia de pe mobile care e mai scumpa si are 200.000 km, nu 123. :p. nu asta e ideea. ideea e ca tu nu mai gasesti niciunde e90 cu 5900 de euro, chiar si fara taxa si optionale. ca ala suporta consecintele daca a masluit factura, e problema lui.

e evident ca nici km nu-s aia, de aia nici n-am zis nimic de aia de pe mobile care e mai scumpa si are 200.000 km, nu 123. :p. nu asta e ideea. ideea e ca tu nu mai gasesti niciunde e90 cu 5900 de euro, chiar si fara taxa si optionale. ca ala suporta consecintele daca a masluit factura, e problema lui.

Pai nu masluieste ma nimeni factura, pur si simplu o ia netto, si cand o vinde, o face in regim de bunuri SH cu TVA doar la marja de profit, conform legii. Deci nu falsifica nimic. Doar aplica un regim de TVA, corect sau incorect, dar nu face nici o ilegalitate.

Eu nu-l vad, ce-i drept nu am avut niciodata e90 sa-mi dau seama, si mi-e si lene sa vad daca nu e switch in volan de obicei.

Si focusul tot din franta l-am luat, chel cu a/c nu are absolut nici o optiune insa are pilot automat. ciudata treaba

si mai bine atunci. :) deci e ieftina. :p

Eu nu-l vad, ce-i drept nu am avut niciodata e90 sa-mi dau seama, si mi-e si lene sa vad daca nu e switch in volan de obicei.

Si focusul tot din franta l-am luat, chel cu a/c nu are absolut nici o optiune insa are pilot automat. ciudata treaba

la e90 nu e pe volan. e in stanga sub semnalizare cred.

e 318 cu 143, 320 din 2004 trebuie sa aiba 170 caisi motor de 2,2.

nu are xenon de fabrica, probabil e si fara balasturi, are erori in bord pe luminile fata.

xenon fara balast?

o fi el din ala de 130ron, dar fara balast nu functioneaza becul cu xenon.

@Cosmin, daca tot te gandesti la 2.2 atunci ia 2.5. Diferenta de impozit intre 2.2 si 2.5 e minima. La fel de minima ca si dif de consum dintre ele. Si cand zic minima inseamna ~0.5l.

Personal as alege intre 318 si 325, in functie de ce iti doresti de la masina. Daca o folosesti zi de zi in traficul din Bucuresti (mers la serviciu, iesiri zi de zi) 325-ul nu e cea mai fericita varianta. La 318 ai grija ce iei ca sunt extrem de stricacioase.

Eu tocmai ce am vandut masina, 316i e 46 cu gpl. Am luat 1800 euro pe ea, aveam taxa recuperata. Aveam in cap sa cumpar masina lui roland si sa-i pun gaz (am fost f multumuit de gpl pe a mea), dar nu ma inteleg cu familia.."tot bmw, n-ai bagat destui bani in cealalta?"

Bugetul e undeva in jur de 5000 euro, hai 5500 cu inscriere cu tot. Orice sugestie e binevenita.

Pai sugestii aici numai la bmw primesti :) la banii aia as merge c-un a4 1.8 ceva insa nu o sa simti mare diferenta si vei fi dezamagit.

Din pacate e plina piata de vrajitori e foarte greu sa gasesti ceva bun, trebui sa ai ochiul format.

Cel mai rau e ca toti pun botul la vrajeala cu 130 mii etc, pun si botul la un pret de poveste gen 3500 pe un fl si uite asa noi care avem masini BUNE la vanzare stam cu ele pe dreapta facand loc la 130 mii. Masinile bune se vand greu pt ca au minim 20% pretul mai mare, dar nimeni nu intelege asta. Prefera sa ia una la pret de nimic si dupa aia sa bage-n ea in rate.

Edited by Roland

Vreau sa iau un 520d lci si nu inteleg de ce difera asa mult preturile. Evident ca nu are niciuna km reali dar nu inteleg de ce e asa mare diferenta de pret intre ele, diferenta care nu justifica pretul mult mai mare doar fiindca una are volan sport si navi mare in plus !

http://www.autovit.r...-C29562528.html

http://www.autovit.r...-C29507492.html

Eu tocmai ce am vandut masina, 316i e 46 cu gpl. Am luat 1800 euro pe ea, aveam taxa recuperata. Aveam in cap sa cumpar masina lui roland si sa-i pun gaz (am fost f multumuit de gpl pe a mea), dar nu ma inteleg cu familia.."tot bmw, n-ai bagat destui bani in cealalta?"

Bugetul e undeva in jur de 5000 euro, hai 5500 cu inscriere cu tot. Orice sugestie e binevenita.

La vechimea asta e clar ca un e46 iti va face probleme. mai mici, mai mari dar va face. Daca cauti ceva la care sa bagi cat mai putini bani, si asta e primul lucru care conteaza, ia o masina minim 2007-2008, o compacta focus, golf cu banii tai poti lua una luata de noua din tara, unic proprietar si ~100.000 reali. Poate si mai putin.

Cu putin noroc poti lua si mondeo, vectra etc, mai ales daca cauti motoare pe benzina care in general nu sunt cautate.

Edited by CosminE46

La vechimea asta e clar ca un e46 iti va face probleme. mai mici, mai mari dar va face. Daca cauti ceva la care sa bagi cat mai putini bani, si asta e primul lucru care conteaza, ia o masina minim 2007-2008, o compacta focus, golf cu banii tai poti lua una luata de noua din tara, unic proprietar si ~100.000 reali. Poate si mai putin.

Cu putin noroc poti lua si mondeo, vectra etc, mai ales daca cauti motoare pe benzina care in general nu sunt cautate.

am cumparat mondeo 2.5t nou nout singura mea masina noua insa nu mi-a placut tractiunea fata.

Vreau sa iau un 520d lci si nu inteleg de ce difera asa mult preturile. Evident ca nu are niciuna km reali dar nu inteleg de ce e asa mare diferenta de pret intre ele, diferenta care nu justifica pretul mult mai mare doar fiindca una are volan sport si navi mare in plus !

pai si diferenta de 2 ani unde e ? poate fi diferenta si de 70, 80 k km in perioada asta. diferenta e totusi maricica intre ele, dar cam 2000-2500 ar fi oricum justificat.

A doua e o combinatie nefericita de albastru cu interior crem (stofa), pe cand a doua e varianta cea mai cautata, neagra cu interior negru, partial piele. Asta pe langa dotarile in plus evidentiate de tine (deloc neglijabile) si 2 ani de uzura..care or conta ma gandesc :frantics:

P.s. Nu ai firma? Ce mai astepti?.. :popcorn:

P.s.2: Eu m-as uita la asta: http://www.autovit.ro/bmw-520-C29533698.html

Edited by B-490-RZV