Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Nu cunosc,eu am ales reprezentanta sau dealer,nu zic ca astia or fi sfinti,dar macar am ales raul cel mai bunrolleyes.gif

Zic eu...

Sincer sa fiu, eu fac cam 40k pe an, si nu tin masina 3 luni,asa ca mi-e cam frica sa iau de altundeva...

Edited by sbircris

pai asta e problema , ca la bmw pe la 200k mai incep ceva belele si la 20k + parca nu ai chef si de asta . Totusi cu o negociere puternica poate ca ar merita desi anul o trage rau in sensul devalorizarii rapide . Asta e motivul pt care eu acum las f10 sa scada cat se poate , mai am ceva rabdare si il atac de preferat la inceputul anului viitor . Doar o oferta wow la optiuni vs pret sa ma faca sa iau anul asta pana in toamna .

Si la 163.000km era ok? Tot loterie e..daca o gandim asa, mai bine luam una cu 250-300.000km, la aia probabil a platit fostul proprietar pt probleme :rolleyes:

• Like 2

Si la 163.000km era ok? Tot loterie e..daca o gandim asa, mai bine luam una cu 250-300.000km, la aia probabil a platit fostul proprietar pt probleme :rolleyes:

doar masina noua e ok , in rest e loterie , asta e . Nu poti sa spui ca o masina la 200k e terminata , dar conteaza cat platesti pt ea .

• Like 1

asa ca fapt divers , poate sunt oameni cu experienta pe aici , cam cat se poate negocia cu un neamt la pret ?

La Touareg am negociat 500eur iar ...la 7er nu a vrut sa lase nimic...

P.S. Cand cautam Touareg am gasit un allroad 3.0tdi (vorbesc doar de reprezentante...) am intrebat cat lasa din pret, raspunsl exact:" Pff, cat lasam din pret...100eur" si am mai observat ca nu-s chiar atat de disperati in vanzarea masinilor (ma repet, e vorba de reprezentante, care vand masini second-hand din stoc)

In Romania din ce am observat se negociaza "mai puternic"...

• Like 2

Ma iertati, stiu ca suntem pe un forum BMW. Un apropiat de-al meu e interesat sa isi cumpere o masinuta. Vrea musai VW. si musai diesel.

S-a gandit la masina din link-ul de mai jos.

Ce ma intriga pe mine e numarul de km., mai ales ca e o masina diesel si din cate stiu neamtul cand isi ia diesel il ia sa circule, nu sa-l tina pe tusa.

Ce ma sfatuiti? Merita investitia?

Or fi reali km.?

Am vorbit la telefon, iar omul a zis ca sunt reali (normal!!).

http://www.autovit.ro/volkswagen-golf-C33134671.html?utm_source=automarket&utm_medium=cpc&utm_content=Volkswagen%252BGolf%252B%252B%25252F%252BDiesel%252B%2525282001%252529&utm_campaign=autovit-2014-05-14

Diesel break, chel, 12.000km/an in Germania...oricum nu cred ca are istoric de 13 ani la reprezentanta, deci proprietarul poate sa spuna ce vrea. Ma repet, la 2500E pretentiile sunt excluse, daca masina nu a fost facuta lego in trecut restul nu conteaza.
  • Like 5
  • Downvote 1

Posibil sa fie reali, eu inca am in familie un golf 4,benzinar, 1.6 tot din 2001,iar ca si km...130 si ceva de mii :)

Deci..tot ce se poate :)

lol, cum se minte singur omul :D Normal ca sunt reali! posibil chiar sa aiba mai putini, si sa-i fi dat inainte :laugh:

Si eu am in familie masina de 9 ani, luata de noua, cu mai putin de 25,000km in prezent; mai sunt exceptii, 1 din 1000, insa in Germania n-ai sa vezi asa ceva.

Edited by LYM
  • Like 2
  • Downvote 1

Foarte dotata nu prea e. Are doar piele, trapa si incalzire in scaune fata de oricare alt E46.

Eu m-as orienta spre un 318d sau 318i daca chiar vrei benzina si nu as lua-o fara xenon si volan cu comenzi. Mai poti face retrofit-uri ieftine la e46 dar se aduna putin cate putin fiecare optiune adaugata.

• Like 4

volanul e printre cele mai ieftine retrofituri, altele ar fii optiunile pe care sa le cauti.

de ex: e mult mai la indemana (si probabil si mai ieftin) sa schimbi volanul fata de a pune incalzirea in scaune.

sau altele care nu prea ai cum sa faci retrofit daca iti doresti (de ex trapa)

referitor la masina, daca mai scade ceva la pret eu zic ca merita, dar sa stii ca taxa e 795 €

Edited by Briz
  • Like 3