Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Guest poleposition

nu-mi cumpara actiunile la cat vreau eu :))

propune actiuni la schimb. Chiar, asta ar fi noua :laugh:

Fara legatura, ce-mi place mie cum se forteaza romanul sa cumpere cate o masina, credite, artificii, nebunii si e foarte happy cand gaseste un pret bun la vreun cotetz "premium", apoi da din colt in colt cand vine vorba de intretinere si incep suferintele... Ma rog, fiecare cu prioritatile lui desigur.

• Like 1

Omu poate are banii intr-un fond de investitii, etc . A spus ca are banii intr-o saptamana de cand ii cere...

Si chiar daca ar fi asa nu cred ca e cazul sa dam repede cu noroi in el ca se lupta ptr ceva mai bun... Sa nu mai fim genu ala de romani la care conteaza mai mult capra vecinului

Nu intentionez sa atac pe nimeni, este doar o remarca

Omu poate are banii intr-un fond de investitii, etc . A spus ca are banii intr-o saptamana de cand ii cere...

Si chiar daca ar fi asa nu cred ca e cazul sa dam repede cu noroi in el ca se lupta ptr ceva mai bun... Sa nu mai fim genu ala de romani la care conteaza mai mult capra vecinului

:goodjob: citeste inca o data ce ai scris si cred ca nu vai mai fi de acord cu tine.unde,ma sa aibe actiuni?la Proprietatea?Si daca ar avea,explica-mi cum e asta sa ai banii in actiuni si sa ii ai intr-o saptamana de cand ii ceri??pai prima data trebuie sa le vinzi,nu?au mai fost din astia pe forum cu scenarii d-astea...Lasaaaaa-ne,lasssaaaaa-ne!! :yahoo:

Edited by CTS

Pai cate zile are saptaman?si uite asa ai facut si tu postul 2.

Si care e treaba ca am eu postu nr 2?? Desi cred ca am mai multe...

Sa inteleg ca doar membrii vechi au voie sa posteze? Sau tu nu ai avut postu nr. 2 :)

P.S da la anumite depozite , fonduri de investitii ca sa nu pierzi dobanda trebuie sa anunti ca scoti banii si astepti maxim o saptamana, difera lucru asta dar nu cred ca e relevant

1. nu e, nu a fost si nu va fi niciodata treaba voastra unde tin banii, de ce, sub ce forma, cat imi ia pana ii am in mana si de ce dureaza atat. Daca voi tineti banii lichizi in conturi inseamna ca aveti prea multi si nu stiti ce sa faceti cu ei.

2. nu simt nevoia sa ma validez in fata voastra. Credeti ce vreti si intelegeti ca nu ma intereseaza efectiv ce parere au niste persoane pe care nu le cunosc si nu reprezinta nimic pentru mine...despre mine.

3. din tot topicul asta am retinut cateva chestiuni utile, am primit cateva sfaturi bune, in rest balmajeala ca deh de aia e forum :))

4. am mai spus-o si o repet, dispun de suma X dar nu vreau sa fiu cocalar sa imi iau masina de toti banii, cum zicea cineva mai sus, coaja premium. Sunt constient de faptul ca un E93 cum doresc la suma respectiva gasesc greu si mai rar. Pana acum a fost un singur anunt, masina pe care am si vazut-o, si am pierdut-o pentru ca nu aveam banii lichizi. Morala este sa ma duc cu banii in buzunar cand gasesc o masina pe care o vreau.

5. nu mai confundati disponibilitatea banilor cu lichiditatea lor.

6. Imi place masina lui WLF, s-o stapaneasca sanatos, e prima data cand acord atentie unei alpha si imi place din ce in ce mai mult.

Guest poleposition

Cum ce vrea 335i,ce intrebare e asta costine?

sigur, numai ca dupa ce il cumpara, nu poate "negocia" consumul, intretinerea sau impozitul :rolleyes: Oricum, eu il banuiesc de bashcalie, nu cred ca are nici banii pentru achizitie.

Edited by poleposition
  • Like 1

nu este oare prea ieftină? are filtru de particule? cunoaşte cineva ceva despre maşină? dacă se caută numerele de telefon din anunţ pe google, apar multe rezultate cu anunţuri maşini ...

http://www.autovit.ro/bmw-320-C17572772.html

Edited by bogdan.m