Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

@hornetb: Chiar crezi cĂŁ e o afacere sĂŁ aduci maÂşini din afarĂŁ ĂŽn perioada asta, mai ales genul ĂŁsta de maÂşini? :smile:

Evident ca nu, dar daca ma vad cu banii in mana o sa vad ce fac si/sau daca de care o sa aduc. Daca nu, ma duc si-mi iau alta, tot E90 cu navi mare, incalzire si pilot si aia e :)

Alexxx: cum dreq.. toata ziua ma plictisesc si ma gandesc hai sa mai postez pe forum :)))) Masina aia din craiova chiar nu ma intereseaza , defapt as avea cateva motive dar probabil ca daca ti le zic.. tot la aceeasi concluzie ajungi :hyper:

Zi-ne si noua de ce nu te intereseaza aia din Craiova. Ca-s tigani in Cr, sau de ce?:) Prejudecati de asta, de unde stii cine-i omul, sau ?:) Inventeaza ceva, uimeste-ne :)

Te rog mult, zi-ne, mor aici de curiozitate de ce nu te intereseaza. Repet, e 90 % ca mea, cu 3000 mai ieftina si cu 50 000 km mai putin...chiar nu inteleg :)

vezi ca vinde aici cineva pe forum la 200e modulul de cruise control :)

Multumesc, dar sincer, n-am bani acum de cruise control. Mai costa si aprox 4...5 mil sa-l pui, ca l-as pune la un service autorizat BMW, evident.

Edited by hornetb

hornetb: e vreo 150 ron sa-l codezi

xfiles: Da omu accepta test la bmw, daca are probleme ORICUM NU MAI LASA din pret pentru ca nu mai poate ca deh.. ce sa mai castige si el ? Daca o vrei asa daca nu... la revedere. cam plin de el.. Nu prea te lasa sa vorbesti ca sare el cu gura, masina e ok , facem si test bmw, dar daca gasim vreo buba la masina el nu mai poate sa lase din pret... A avut si parc auto ... a avut vreo 3 masini :lol: multa vrajeala in el.

aia la 13.190 a avuto prima data la 13.400 si o lasa la 13.200 , faru pe dreapta are o zgarietura urata. Intr-adever km cred ca sunt reali , ultima intrare in service era la vreo 128k km. in 2009 sau 2010

Edited by ins1dez

navi business, aia din craiova cam forjeaza masinile pe aeroport in weekend , posibil si tigan , si plus ca nu cred ca e 2006 si km reali :)

Si ce-are navi business? Si a mea tot business are :) Eh rahat, aia din Craiova forjeaza masinile pe aeroport in weekend...asa si astia din Buc le forjeaza pe unde gasesc noaptea daca e, rom, tigan, roman sau aroman. :)

Ah...nu crezi ca-i 2006 si km reali...asta-i altceva, dar n-ai de unde sa stii pana nu verifici...si nici nu poti sa stii daca-i tigan sau nu doar ca-i din Craiova, ce dracu, nu-s toti tigani in Craiova, sunt o gramada de oameni minunati.

Merita vazuta/verificata.

Cu 320d la forje? Pai s-or duce aia cu masini serioase, cu 320d poate se duc sa fie pe post de safety car.

Eu as cumpara chiar si de la samsar, pentru ca parca te intelegi mai bine la negociere si obtii mai mult. Daca eu ma uit la masina si sunt convins ca e buna, de ce sa nu o iau. Sau te deranjeaza ca face el bani pe tine? Sa fie iubit.

Grija mare la masinile din parcurile din Constanta...toate au un an sau doi in minus fata de anul real de fabricatie , cel putin un element reparat recent , kilometri nici nu mai zic , iar faza cea mai tare au inceput sa vopseasca ei cu pensula butoanele din interior si volanele mai uzate.La volan am vazut cu ochii mei cum picta unu , pe un buton a scris ECOM in loc de ECON :LMAO: , iar o masina cu butoanele roase a aparut peste 2 zile cu butoanele pictate (se vedea ca nu erau schimbate) si culmea daca ii intrebi recunosc in fata smecheriile care le fac...

hornetb: e vreo 150 ron sa-l codezi

xfiles: Da omu accepta test la bmw, daca are probleme ORICUM NU MAI LASA din pret pentru ca nu mai poate ca deh.. ce sa mai castige si el ? Daca o vrei asa daca nu... la revedere. cam plin de el.. Nu prea te lasa sa vorbesti ca sare el cu gura, masina e ok , facem si test bmw, dar daca gasim vreo buba la masina el nu mai poate sa lase din pret... A avut si parc auto ... a avut vreo 3 masini :lol: multa vrajeala in el.

aia la 13.190 a avuto prima data la 13.400 si o lasa la 13.200 , faru pe dreapta are o zgarietura urata. Intr-adever km cred ca sunt reali , ultima intrare in service era la vreo 128k km. in 2009 sau 2010

pai daca pentru orice rahat tu vrei sa-ti scada din pret omul ... e normal ca de ceva luni n-ai masina ...

vrei frate impecabila? platesti ... sau du-te si ia-ti noua ... parerea mea

si la mine e posibil sa merg la service la un test , si dc ii zice ca o bucsa sau un brat trebuie schimbat ... acum eu trebuie sa il schimb sau sa il scad din pret? sa fim seriosi ... bine si asta cu testarea e vrajeala ...

o pune pe tester , trage un pic de roti , se uita dc a fost lovita , si iti da un istoric si sari din bascheti 480 lei .

dar ... sa incheiem aici pelerinajul tau pe autovit si te rog anunta-ma cand ti-ai gasit masina :santa:

WLF: Chiar te rog suna-l pe samsaru ala din Constanta sa vezi daca te intelegi cu el:)) Ai sa-mi dai dreptate.. ce negociaza? 200E ? mai mult nu poate ca deh , lui ce ii mai iese ? si 13k pe un 320d din 2005? mie mi se pare cam mult.

xfiles: Tu crezi ca de o bucsa sau un brat zic? Eu zic sa nu aiba probleme mai nasoale... ca e normal ca nu iei o masina noua :) Am schimbat bratele si bucsele la E46 meu de 2 ori.. deci asta sa fie singura problema..

Edited by ins1dez

@ins1dez: -"hornetb: e vreo 150 ron sa-l codezi" - nu mai vorbi prostii, te asigur c-am intrebat eu daca nu ma insel chiar pe forum, in postul celor de la MOTOR AG. E 15 mil la ei pilotul automat

si 4 sau 5 mil sa-l monteze. Uite o sa caut.

@mirceagsm - "hornet decat sa dai banii pe cruise control,mai bine iei asa ceva " - chiar n-am inteles care-i baza cu acea caramida, daca esti amabil...

@ins1dez: "@mirceagsm: Da ma, forjeaza, ia sa te duci in weekend pe aeroport in Craiova sa vezi cum se intrec pe acolo" - ai vazut tu fix acea masina ?

nu trebuie sa generalizezi.

http://www.autovit.ro/bmw-320-C17589130.html - masina asta e mult mai misto decat a mea. are jante (chiar daca-s de E46), are stop-uri rosii frumoase pe

spate, nici de alea albe urate, nici cu LED, adevarat, dar nici tiganii negre ca a le mele, cum zic unii :) ; are volanul ala mai frumos, cu negru;

are navi mare, parktronic, incalzire in scaune, piele. si doar 135 000 km si 13 500 e :) chiar e o masina care merita, zau.

Grija mare la masinile din parcurile din Constanta...toate au un an sau doi in minus fata de anul real de fabricatie , cel putin un element reparat recent , kilometri nici nu mai zic , iar faza cea mai tare au inceput sa vopseasca ei cu pensula butoanele din interior si volanele mai uzate.La volan am vazut cu ochii mei cum picta unu , pe un buton a scris ECOM in loc de ECON :LMAO: , iar o masina cu butoanele roase a aparut peste 2 zile cu butoanele pictate (se vedea ca nu erau schimbate) si culmea daca ii intrebi recunosc in fata smecheriile care le fac...

e clar ca romanu e inventiv , pana si la mercedes in reprez in constanta ... tot venea unu cu o eraore in bord si nu i-o reperau ... i-au dat cu marker negru ... in timp s-a decolorat si a vazut omu si a revenit ... apoi i-au scos becu ...

deci ce te astepti ... omu face diverse lucruri sa-si prezinte mai bine marfa ... unii mai bine , altii mai prost ... ideea ca masina n-o iei sigilata .. o platesti si apoi o desfaci si te uiti la ea ... o poti verifica ... analiza ... foarte simplu

rabdare si tutun :D

hornetb: E cineva care vinde cu 200 euro, de montat montezi si tu , si 150 ron recodarea.. Normal ca daca il iei de la reprezentanta te costa mai scump

Iar in legatura cu 320d ala.. Vezi ca am zis mai sus de samsaru respectiv.. :)

Edited by ins1dez

Cu 320d la forje? Pai s-or duce aia cu masini serioase, cu 320d poate se duc sa fie pe post de safety car.

Eu as cumpara chiar si de la samsar, pentru ca parca te intelegi mai bine la negociere si obtii mai mult. Daca eu ma uit la masina si sunt convins ca e buna, de ce sa nu o iau. Sau te deranjeaza ca face el bani pe tine? Sa fie iubit.

Daca te-ar auzi un sofer de safety car s-ar considera foarte jignit. Safety car-urile sunt masini puternice, au peste 400 de cai cel putin, sau macar alea din F1. :)