Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Cam mult pt un vehicul 'avariat'... :)

'' Informatii:

Fabricatie: 2004, 75,000 km, Putere: 204 CP (150 kW), Cilindree: 2995 cm³, Euro: euro4, diesel, argintiu-metalizat, Vehicul avariat, Tara inmatricularii: Romania.''

CTS m-am grabit cand am bifat acolo.Daca erai corect citeai tot ce am scris la info ...adica masina fara accident :twoup: smartass. :)

http://autovit.ro/bmw-316-C13964850.html

acum m am intors de la iasi. super fita masina. pregatita pt un prost mare si orb. si omu e vames cica. scaunele sint imbracate in musama, probleme la motor(un zgomot suspect), distributie probabil, asa au zis mecanicii de la trado, reprezentanta bmw iasi, joc cutie, si cireasa de pe tort, in 2 februarie 2007, la ultimul service autorizat in germania, avea 141.000 km. omul se dadea ranit, ca nu stia, dar la tel se jura ca totul e ok, si ca sint scaunele ei din piele:)).

http://autovit.ro/bmw-316-C13964850.html

acum m am intors de la iasi. super fita masina. pregatita pt un prost mare si orb. si omu e vames cica. scaunele sint imbracate in musama, probleme la motor(un zgomot suspect), distributie probabil, asa au zis mecanicii de la trado, reprezentanta bmw iasi, joc cutie, si cireasa de pe tort, in 2 februarie 2007, la ultimul service autorizat in germania, avea 141.000 km. omul se dadea ranit, ca nu stia, dar la tel se jura ca totul e ok, si ca sint scaunele ei din piele:)).

Nu pot sa cred ce spui, pt. ca si eu acum 3 saptamani am testat 3 X 316i, unul la pascani, al 2-lea acesta de care zici, iar al 3-lea la bucale ( pe care l-am si cumparat). Am condus si eu masina asta., eram gata sa o cumpar,am mers cu ea in probe (dar nu am fost la nici un service), parea foarte leagata in volan (probabil a schimbat cam toata suspensia), iar anul de fabricatie e de fapt 10.2004, in cartea service ( se pare facatura) era un lucru extraordinar de dubios, primul service prin 03.05 la 20.000km, iar al 2-lea in doar....atentie...doar 3 luni de zile inca 20.000km (06.05), iar urmatorul interval era prin 07 (62.000km parca )....

Mi-am dat seama pe loc ca e ceva cusut cu ata alba...dar eu nu am luat-o doar din motive estetice, capota era indreptata la rece ...trebuia revopsita, bara fata era ciuruita (trebuia revopsita), aripa fata-stg revopsita prost si din nou era indoita, pe aripa drepata spate iar o impunsatura....plus alte nereguli la vopsea....trebuia vopsita jumatate de masina ca sa o aduc la o stare foarte buna...

Interiorul se pare ca era inselator...volanul avea ridurile foarte ok (pareau de 100.000km) - se pare ca a fost schimbat....dar uite ca nu mi-a picat fisa cu combinatia de piele - catifea aftermarket ( era o lucratura foarte calitativa...nu cred ca era facut in Ro).

Oricum te felicit ca ai adus la lumina sumbrul istoric al acestei masini...cu care se pare ca eram sa iau si eu plasa...

Edited by Justme13

ma bucur si pt tine si pt mine ca nu ne am ars cu maisna aia:) l am luat pe om direct, si mi a zis ca a pus musamaua(pt ca este musama, nu piele, am probat) in romania.nu am mai intrebat unde. masina o vindea finusu, si inainte sa intram la trado, l am chemat si pe proprietar sa vina. avea cam 70 de km de facut. avea probleme si la ambreiaj, caraia ceva cand apasai pedala, curgea ulei la un semering acolo la cutie.era pregatita bine de vinzare:). testul l am platit impreuna.bine ca nu m am mai desfasurat, ca l faceam una cu pamintul.a lasat o la 7500, dar nici cu 7000 nu as mai fi vrut o.sa stapinesti fara evenimente masina.

Pai numai romanu este in stare sa cumpere o coaja cheala cu motor mare.

Prin alte parti se pune accentul pe dotari .

Decat un 320d / 325 d chel mai bine un 318d cu dotari. Asa as fi cumparat si eu. :twoup:

"320D" Frumos...dar :twoup:(

Exista posibilitatea ca la o asemenea configuratie masina sa fie doar un amarat de 318d? Daca este adevarat eu chiar nu pot sa inteleg neamtul ala...pentru ce sa dai 10.000euro pe optionale si sa nu le pui macar pe un 320d?

Pielea pare pusa ulterior... nu ca ar fi un defect doar ca asa imi pare de la cuta de la scaun :)

520d "model 2008"

Am avut ocazia sa ma invart in jurul ei azi in targ (cumparatura - suceava)...

Aparent pare totul ok, intretinuta masina, vopseaua lacrima (polish), totul e curat in interior...dar, exista un dar la km...masina a fost adusa anul asta in Ro, iar volanul ( este standard - plastic) ...la toata portiunea de sus nu prea mai avea riduri (s-a condus mult cu o singura mana) farurile erau deja ciuruite de pietre...cereau polisahre, in rest interiorul era fara repros, scaune standard cu piele neagra integral, navi mic, incalzire scaune ...si cam atat...

Parere personala ...scumpa, km masluiti, iar cu proprietarul chiar nu aveai ce discuta...putin zis cu nasul pe sus...a venit cu masina in targ mai mult sa se sparga in figuri....era genul de om "sa ma bag si eu in seama sa vada lumea bunastarea mea"....

Sincer sunt scarbit in ce hal a ajuns piata sh ( caut de 1 luna de zile in special doar 520d e60), iar pe autovit si nu numai peste 2/3 sunt masini masluite....ori km dati inapoi...ori bagate in sant si refacute in "stil" romanesc...sau chiar ambele....ca pe urma sa le vezi Impecabile si fara repros in aunturile de vanzare, iar cand mergi sa vezi masina iti pui mainile in cap.

Edited by Justme13

daca e asa cum spui tu si are optiunile acelea(navi mic,scaune standard..adica ''extra full;full full''-cum spun samsarii-),poate sa o tina pt el sau s-o dea unui necunoscator.

~Parerea mea este ca oricum,un 520d ca si acesta nu merita banii astia.Oricum,succes in a-ti gasi o masina cat mai buna.

Incearca sa cumperi o masina de la un pasionat al marcii sau macar un proprietar corect care poate face dovada istoricului masinii. Nu o sa fie usor, iti va consuma timpul si nervii dar macar sa iei o masina buna. In nici un caz de la samsari.Daca timpul iti permite merita Germania.Mai scump dar mai multe sanse de masina buna. Bafta oricum.

din pacate, si de pe forum poti sa ti o iei . tocmai am facut acum 2 zile un drum la sibiu degeaba, dupa o masina de pe forum. si doar m am uitat sa nu aiba numai 2 posturi:). toti spera sa fii prost si orb, sa nu o vezi ca a fost vopsita, si alte probleme. la tel era vopsita numai capota si bara si aripa,si nu bate nimic, iar la fata locului au mai aparut bucati vopsite, ca de alea nu stie nimic, asa erau din germania, si el nu le a vazut... cu praf in vopsea, si cu urme de banda la manerul portierei. de zgomote... "asa face toate" dupa 2 ani de romania. pe asfalt ca n palma nu bate nimic....nu are nici o pata de ulei pe nicaieri...la diferential probabil ca in dimineata aceea a inceput sa fie murdara de ulei. Asta este, am vizitat si eu petromul de la intrarea in sibiu, dupa o calatorie super confortabila intr un fiat din 98 fara ac.:twoup:

Pt mine cautarile in romania, au incetat. Voiam sa cumpar CXX ul...nu stiu de ce am ezitat sa ma duc la bucuresti. probabil ca era o masina buna. si am mai plictisit si omul la tel cu intrebari...

din pacate, si de pe forum poti sa ti o iei . tocmai am facut acum 2 zile un drum la sibiu degeaba, dupa o masina de pe forum. si doar m am uitat sa nu aiba numai 2 posturi:). toti spera sa fii prost si orb, sa nu o vezi ca a fost vopsita, si alte probleme. la tel era vopsita numai capota si bara si aripa,si nu bate nimic, iar la fata locului au mai aparut bucati vopsite, ca de alea nu stie nimic, asa erau din germania, si el nu le a vazut... cu praf in vopsea, si cu urme de banda la manerul portierei. de zgomote... "asa face toate" dupa 2 ani de romania. pe asfalt ca n palma nu bate nimic....nu are nici o pata de ulei pe nicaieri...la diferential probabil ca in dimineata aceea a inceput sa fie murdara de ulei. Asta este, am vizitat si eu petromul de la intrarea in sibiu, dupa o calatorie super confortabila intr un fiat din 98 fara ac.:twoup:

Pt mine cautarile in romania, au incetat. Voiam sa cumpar CXX ul...nu stiu de ce am ezitat sa ma duc la bucuresti. probabil ca era o masina buna. si am mai plictisit si omul la tel cu intrebari...

Despre ce masina este vorba?

Despre ce masina este vorba?

sb .. mik nu mai stiu exact ce nr

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=37122

nu mi sa parut samsar. omul zicea ca lucreaza la politie:). voia sa scape de ea. a fost o poveste mai lunga. voiam sa ma duc mai demult dupa ea, dar a zis ca o da o la un prieten. apoi mi a trimis mail ca prietenul a achitat rate, si nu mai are bani sa o ia. nu cred ca mai scriam pe forum, ramineam cu un gust amar si atit. dar, am o mie de draci ca ma doare capul si toti dintii din gura de la geamul deschis cu care am mers 650 km, pt ca nu aveam ac la masina. si sa stie si alt posibil cumparator dupa ce masina se duce.

nu mi sa parut samsar. omul zicea ca lucreaza la politie:). voia sa scape de ea. a fost o poveste mai lunga. voiam sa ma duc mai demult dupa ea, dar a zis ca o da o la un prieten. apoi mi a trimis mail ca prietenul a achitat rate, si nu mai are bani sa o ia. nu cred ca mai scriam pe forum, ramineam cu un gust amar si atit. dar, am o mie de draci ca ma doare capul si toti dintii din gura de la geamul deschis cu care am mers 650 km, pt ca nu aveam ac la masina. si sa stie si alt posibil cumparator dupa ce masina se duce.

:twoup: asa este.Oricum,succes in continuare.