Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Asta e o masina foarte misto dedicatie pentru insidez:

http://www.autovit.ro/bmw-320-C17462999.html

Prea multe optiuni

LE

Ne pare rau - Anuntul este inactiv

Este posibil ca acesta sa nu fi fost activat sau ca termenul de valabilitate sa fi expirat.

Cred ca l-a luat deja :D

Edited by alex 83

Asta e o masina foarte misto dedicatie pentru insidez:

http://www.autovit.ro/bmw-320-C17462999.html

De la asta nu as lua in veci o masina ! E un samsar versat, sta in Otopeni, dupa aeroport. Am fost la el saptamana trecuta sa vad niste jante pentru un coleg din provincie. Bineinteles, jantele aratau ca noi fiindca fusesera vopsite sau erau vai mama lor, lovite, zgariate, etc.

LE: La mine apare activ, anuntul.

Edited by MihaiC

cand pielea de la schimbator se rupe? nu mai are 90 mii

am avut in tinerete golf 4 la 200 mii si nu se rupsese

am un amic, are un 320 dA la 60000 de km i s-a rupt pielea de pe volan... masina cumparata noua de la Bavaria. :) depinde si cum tii de volanul ala....:|

Este activ anuntul. Apropo a observat cineva tetiera sofer ? :popcorn:

Da, a cam dat-o-n bara tapiserul acolo... Dar in rest mie imi place cum arata masina si are si ceva dotari. Culoarea pielii este foarte frumoasa, chiar daca este "piele aftermarket".

Edited by Bobo1987

Asa e, interiorul e retapitat iar trapa, intr-una din poze, pare a fi crapata.

Oricum, avand in vedere ca l-am cunoscut pe individ, stiu ce vorbesc cand spun ca nu prezinta incredere.

Trapa pare ok in 2 poze si in una are o dunga, ca o zgaraietura asa...dar daca-n celelalte doua e ok (si s-ar fi vazut cred) cine stie...o fi cazut vreo crenguta sau alta iluzie optica :)

suna si oferteaza 12k . Inregistreaza convorbirea si lasa un link pe youtube . :popcorn:

Nu am bani sa ofertez,deci nu fac actorie cu omul!:D

Poate incerca altcineva!

Cativa colegi se intrebau dc ar lasa prop. la 12k euro...simplu pt ca nu se vinde!

Iar eu spuneam ca idee ca la banii aia nu mai conteaza km!

Guest poleposition

Bine, ca tot m-ati lamurit de m-ati spart in privinta Land Rover Freelander, ce stiti depsre volvo, modelele 2010+, gen S40, S60 ? Cum ziceam, vreau sa iau o masina si oscilez intre, E60 3.0/3.5d /Land Rover Freelander / Volvo S40(S60)... si parca as mai schimba producatorul, m-am saturat de BMW. Macar un an sa ma mai dau cu alta marca.

Ce alte marci ar mai fi de fapt ? A inceput sa imi placa si Audi A6 Break 2008+, imi plac stopurile si forma...

A inceput sa imi placa si Audi A6 Break 2008+, imi plac stopurile si forma...

Aia da masina de familie! :imsohappy:

http://www.scenicreflections.com/ithumbs/Audi_A6_Avant_2009_Wallpaper_kwyf.jpg

http://www.bestnfastcars.com/images/audi/picture_Audi_A6_Avant_2009_3.jpg

Edited by alex 83

S40 e o masina care mi-a placut mereu. Am fost aproape sa-mi iau una in 2009, dar era din 2007, deci nu modelul facelift.

Insa e o masina mica, cam mica pentru tine.

M-am urcat in S60, in showroom, acum o luna. Cred ca ti-ar placea masina asta.

Edited by Adrian M

Ce alte marci ar mai fi de fapt ? A inceput sa imi placa si Audi A6 Break 2008+, imi plac stopurile si forma...

Da, A6-le break imi place si mie extrem de mult. Mai ales ultimul allroad. Ai putea sa iei de familie unul sa stii, adica na, ai putea tine un Cayene de business, si un allroad de familie. Are si garda reglabila la sol deci chiar e misto de mers si offroad cu el, decat sa bagi Cayene-ul.

Cam scump totusi:

http://www.autovit.ro/audi-a6-allroad-C17110530.html

Edited by WLF

La Volvo, S60 e echivalentul lui E90 de la BMW , la E60 corespunde S80.De vreo 2 ani au fost preluati de chinezi ,dar masinile se fac inca in Suedia(mai putin S40 si S80 parca),nu cred ca au scazut calitatea ...

Noile Allroad-uri arata senzational , si A4 Allroad si A6 Allroad.