Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Motivul nu trebuie sa fie neaparat dauna totala. Se poate verifica, presupun. Ca sare vopseaua sau nu, nu poti stii niciodata. Adica, daca a fost revopsita bara fata, nu inseamna automat ca va incepe sa sara vopseaua.

nu neaparat dar cu atat mai mult la revopsire totala , iti pui si problema asta . La cum lucreaza vopsitoriile , fctie de cat a baut mesterul te poti astepta la orice . Si mai ales la dosarele casco se face treaba de mantuiala . Si chiar si la un singur element , am patit sa se exfolieze vopseaua , s-a remediat pe garantie dar ....

Stiu si ai dreptate, dar foarte putine masini scapa de vopsit in Romania, e inevitabil. Eu am revopsit peste jumatate din masina fara sa fie implicata in evenimete rutiere sau eu sa fiu vinovat de ceva, doar chei si soferi neatenti/neindemanatici in parcare.

Ca tot venii vorba de vopsit...am o intrebare pentru voi.

Trebuie sa achizitionez un 320d, din poze nu pare nimic suspect la vopsea (diferente de nuanta), dar o chestie ma framanta...eu am avut 2 e46 pana acum si la amandoua la bandoul de deasupra numarului de inamtriculare (spate)... acel bandou era in culoarea masinii. La acest 320d bandoul este plastic curat (nevopsit).

Exista o asemenea lucrare din fabrica? Sau pur si simplu s-a uitat de el cand s-a vopsit masina?

Mentionez ca are pachet m.

Edited by flavius.paul

Are idee careva?

Da, vine din fabrica si nevopsit. Eu asa il am. Este ceva optional. Manerele de la usi, plasticul ala si grila de aer de la capota vopsite in culoarea caroseriei.

Te uiti si la manerele de la usi. Daca nu sunt vopsite, asa a venit din fabrica.

Da, vine din fabrica si nevopsit. Eu asa il am. Este ceva optional. Manerele de la usi, plasticul ala si grila de aer de la capota vopsite in culoarea caroseriei.

Te uiti si la manerele de la usi. Daca nu sunt vopsite, asa a venit din fabrica.

Pai asta e discrepanta...sorry ca am decupat poza, dar manerele sunt in culoarea masinii, iar panarama aia de plastic nu...deci ce o fii vopsit?

Pai asta e discrepanta...sorry ca am decupat poza, dar manerele sunt in culoarea masinii, iar panarama aia de plastic nu...deci ce o fii vopsit?

Pai uita-te si la grila de aer de pe capota, aia dinspre parbriz. Daca si aia este vopsita, inseamna ca a schimbat plasticul ala. Motivul? Accident, i l-a furat cineva, el stie.

Pai uita-te si la grila de aer de pe capota, aia dinspre parbriz. Daca si aia este vopsita, inseamna ca a schimbat plasticul ala. Motivul? Accident, i l-a furat cineva, el stie.

Si grila respectiva e la culoare, foarte posibil sa fii fost busita la spate (in cel mai fericit caz).

Care membru isi tine masina in sufragerie? :secret:

http://www.autovit.ro/bmw-335-C17869046.html

Mi se pare ca e o noua replica penibila de agatat clientii..asta inseamna ca la el se fumeaza in stil mare la el in sufrgerie iar scrumul il imprastie peste tot in scumpa lui locatie (verificati poza nr.9)

Daca tot vrea sa agate clientii ...de ce nu este si el competent sa curete masina inainte de a face poza?

Edited by flavius.paul

Care membru isi tine masina in sufragerie? :secret:

http://www.autovit.ro/bmw-335-C17869046.html

Ce imbecil ! Cum sa fii atat de prost incat sa pui poza aia cu interiorul unde scrumul da peste scrumiera, mizeria e peste tot, becul de la ulei sta aprins, etc dar sa scrii in text aberatii despre sufragerie ?

Cred ca e coleg de forum, membru din Iasi... :pardon:

Edited by MihaiC

Ce imbecil ! Cum sa fii atat de prost incat sa pui poza aia cu interiorul unde scrumul da peste scrumiera, mizeria e peste tot, becul de la ulei sta aprins, etc dar sa scrii in text aberatii despre sufragerie ?

Probabil cĂŁ la fel de mare e jegul Âşi la el ĂŽn sufragerie.

Cred ca e coleg de forum, membru din Iasi... :pardon:

as avea rugamintea sa nu aruncam cu vorbe fara sa cunoastem persoanele si mai ales in lipsa lor. Poza respectiva am facut-o eu, anul trecut, la o intalnire.. Andrei banuiesc ca a postat-o in anunt mai mult cu rolul ca potentialul cumparator sa aiba o idee despre interior si dotari. Comentariile, ca este aprins nu stiu ce martor, ca da afara scrumul sunt lucruri care caracterizeaza masina la respectiva data, cand a fost facuta poza. Concluziile se pot trage doar la fata locului si eventual consultand opinia cuiva care cunoaste masina. Recunosc, poate partea cu "sufrageria" este deplasata, insa masina a fost si este intretinuta in condtii optime la reprezentanta.