Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Pe Boldy il stiu si eu are sunt din Rm.Valcea, e drept dupa 13 ani in care am stat in Cluj. E vecin cu un prieten foarte bun de al meu, sta pe strada Venus (statea, acuma probabil o fi facut ceva bani de un upgrade), era un copil prost care vindea haine fake acum cativa ani, gen gay din ala cu sprancene pensate, nu stiu cum le zice la aia.

:goodjob: Le zice metrosexuali Wolf . :laugh:

http://www.autovit.ro/bmw-318-C18771090.html

fostul B-333-ANN pe care am vrut eu sa il cumpar si l-a luat altcineva(virgiliuaurelian - era unul din posibilii clienti la masina si am vazut ca are probleme cu un coupe cu acelasi motor, si 99% aceasta este masina pt ca am vazut pe topicul lui in care descrie problema, factura cu aceleasi piese care s-au schimbat si la ANN la filaret dar nu de acolo vine problema, este cu totul altceva.. aaa si uleiul a fost pus special sa il pape mai greu :laugh:

Stie cineva ceva "mai mult"despre masina asta,e de cumparat sau nu? La cealalta am renuntat dupa ce am dus-o la BMW la teste.PRAF!!! din toate punctele de vedere.

Stie cineva ceva "mai mult"despre masina asta,e de cumparat sau nu? La cealalta am renuntat dupa ce am dus-o la BMW la teste.PRAF!!! din toate punctele de vedere.

Nu e destul de concludent ce a spus Mario? Nu te astepta la cine stie ce super masina la un super pret..fata de 330ci, chiar si 325ci, 318ci consuma relativ putin, are un impozit mic, deci 318ci nu se vinde din cauza costurilor ridicate de intretinere, ci din plictiseala/probleme seriose. Ce gasesti la preturi de 7mii euro poti fi sigur ca mai necesita cel putin 1000E(in cel mai bun caz) pentru imbunatatiri si reparatii. Eu unul iti recomand sa mai strangi ceva bani si sa nu te mai uiti la cea mai ieftina masina de pe autovit :thumbsup:

Ce gasesti la preturi de 7mii euro poti fi sigur ca mai necesita cel putin 1000E(in cel mai bun caz) pentru imbunatatiri si reparatii. Eu unul iti recomand sa mai strangi ceva bani si sa nu te mai uiti la cea mai ieftina masina de pe autovit :thumbsup:

chiar nu e o regula asta . La fel de bine pot fi praf si masinile mai scumpe . Regula de aur e verificarea .

Bine fratilor,am inteles aluziile dar unde ar trebui sa caut sa gasesc o masina care sa fie "curata",nu impecabila dar decenta si cu motor sub 2000? Am cei 7000 chiar mai mult si sunt dispus sa-i dau toti fara comentarii dar sa nu fiu luat de fraier. Edited by omenjhm

Nu e destul de concludent ce a spus Mario? Nu te astepta la cine stie ce super masina la un super pret..fata de 330ci, chiar si 325ci, 318ci consuma relativ putin, are un impozit mic, deci 318ci nu se vinde din cauza costurilor ridicate de intretinere, ci din plictiseala/probleme seriose. Ce gasesti la preturi de 7mii euro poti fi sigur ca mai necesita cel putin 1000E(in cel mai bun caz) pentru imbunatatiri si reparatii. Eu unul iti recomand sa mai strangi ceva bani si sa nu te mai uiti la cea mai ieftina masina de pe autovit :thumbsup:

eu am vandut un 318ci impecabil din 2002 acum 2 saptamani cu 5000 si ceva de euro(adusa din belgia si inscrisa in Ro in 2010)...masina avea ceva zgarieturi la exterior deci pe partea optica mai intrau ceva banuti in rest impecabila! ...asa ca sumele pe care le vehiculezi tu gen 7k +1k bagati ulterior mi se par sincer mari...

eu am vandut un 318ci impecabil din 2002 acum 2 saptamani cu 5000 si ceva de euro(adusa din belgia si inscrisa in Ro in 2010)...masina avea ceva zgarieturi la exterior deci pe partea optica mai intrau ceva banuti in rest impecabila! ...asa ca sumele pe care le vehiculezi tu gen 7k +1k bagati ulterior mi se par sincer mari...

Asa cum a mentionat si Mario, subiectul discutiei era un Coupe Facelift. :thumbsup:

Ce panarama de masina si ce descriere pe masura :rolleyes:

http://www.autovit.ro/bmw-320-C18295789.html

daca vrei sa iti bati joc de o masina decenta, exemplarul acesta poate fi luat ca model. pasul 1: se ia o masina ok, un motor decent, simpla, eleganta. pasul 2: se fac investitii majore, de multe zeci de euro <_< , mai exact se pune un jeg de folie de carbon pe unde se poate. pasul 3: se face masina bling, crom, jante etc. pasul 4: se pune emblema bine meritata M pe portbagaj. Acestea fiind spuse, masina simpla, eleganta si decenta s-a transformat intr-un adevarat aspirator de femei :rolleyes:

Si interior din alt film, a schimbat scaunele si fetele de usi, iar restul e de la interiorul negru. Un bullshit total, "masina este ireprosabila atat interior cat si exterior" , " Pachet M interior exterior,inclusiv cutia de viteze" :)))))))))))))

Si interior din alt film, a schimbat scaunele si fetele de usi, iar restul e de la interiorul negru. Un bullshit total, "masina este ireprosabila atat interior cat si exterior" , " Pachet M interior exterior,inclusiv cutia de viteze" :)))))))))))))

Nuca cu emblema m:)Se pune si aia la cutie :thumbsup: :thumbsup:

Bine fratilor,am inteles aluziile dar unde ar trebui sa caut sa gasesc o masina care sa fie "curata",nu impecabila dar decenta si cu motor sub 2000? Am cei 7000 chiar mai mult si sunt dispus sa-i dau toti fara comentarii dar sa nu fiu luat de fraier.

de ce nu te uiti la masina colegului Acero99 ...un 325 care arata foarte bine si intretinut. conteaza chiar atat de mult cele 2 usi in plus ?

de ce nu te uiti la masina colegului Acero99 ...un 325 care arata foarte bine si intretinut. conteaza chiar atat de mult cele 2 usi in plus ?

"cu motor sub 2000"..masina lui acero nu intra in categoria asta. desi la "halul" exemplar in care a fost intretinuta masina lui acero, nu cred ca ar avea asa mare importanta diferenta de consum si impozit, macar stie ca ia o masina in stare foarte buna. :thumbsup:

pai cam e racheta. daca nici 545 nu mai e masina.....

a stricat el pe la exterior cu niste vopsea argintie pe praguri, stropitoare, bara, dar in rest ce are masina ?

anuntul ala nu mai e de actualitate.

asa arata masina acum

http://www.autovit.ro/bmw-545-C18083723.html

nu are xenon, bara fata nu sta bine, interiorul e praf. si-au batut mai multi proprietari joc de ea.