Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

De evitat aceasta masina: http://www.autovit.ro/bmw-320-C17151330.html

Am fost aseara cu un prieten s`o vada,pt a o cumpara si am facut test cu ea in parcare la Ikea!

Masina,dupa parerea mea necesita revopsire integrala+tinichigerie serioasa,interior f neingrijit...

In test drive am constatat ca masina nu trage deloc tare,nici macar in DS...parca ar avea mai putin de 90cp din cei 150cp!

Propietarul este un taran,murdar la coltul gurii,care nu stie la cati km se face revizia si ce ulei a bagat sau ce filtre se schimba la masina!

Martorul de la placute se stinge si se aprinde cand vrea el,oglinzile nu se incalzesc,clima nu baga aer rece pe la parbriz si ...cam atat la prima vedere/testare,dar este indeajuns pt a nu o cumpara!

Pretul este mic,dar necesita investii mari de tot,cert este ca masina n`a vazut vre`o data EGR curatat sau filtu epurator schimbat,pt ca taranusul habar nu are ce`s alea si are masina de ceva timp!

Cand am dat-o eu avea 189 de mii de km. Dupa cate observ, pe parbriz are niste rovignete, tipul sta prin Italia din cate mi-a povestit (parbrizul era schimbat de mine, deci curat). Deci in 6 luni cat sa fii facut, 15-20 de mii de km? In anunt scrie doar 180 de mii, a mai intinerit. :)

http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/masini-second/bmw-x5-3-0d-9780740.html

Edited by WLF

in conditiile in care toti care suna negociaza de la telefon mii de parca ar fi sute sau zeci e normal toti sa listeze un pret mai mare . Si daca o pune la pretul corect tot se negociaza . Oricum e f greu sa mai realizezi care e pretul corect pe piata , totul se rezuma la cat esti dispus sa dai .

e cheala de acord dar totusi e 2009 facelift si km cred ca sunt reali, probl ar fi sa nu fi fost lovita.

Eu sunt interesat de masina dar sunt din Buc si ar fii cam nasol sa ma duc pana la Cluj si sa vad ca am facut drumul degeaba...

Extraordinar de cheala.

...cartea service e scrisa de aceeasi "mana"...ori e completata de acelasi om la service in 2 ani(ceea ce e cam greu de crezut), ori e "completata" ulterior(pe genunchi) de samsar(ceea ce pare plauzibil)...

...cartea service e scrisa de aceeasi "mana"...ori e completata de acelasi om la service in 2 ani(ceea ce e cam greu de crezut), ori e "completata" ulterior(pe genunchi) de samsar(ceea ce pare plauzibil)...

le scriu ei inainte sa le bage in targ , daca te duci in Autovit vineri toti samsarii isi scriu cartile si se intreaba unul pe altul ce se trece la revizia 1, 2 . :sorcerer:

le scriu ei inainte sa le bage in targ , daca te duci in Autovit vineri toti samsarii isi scriu cartile si se intreaba unul pe altul ce se trece la revizia 1, 2 . :sorcerer:

...pai da, e usor sa urmaresti atent caracterele si-ti dai seama si nu e prima masina cu carte scrisa pe capota, pusa poza pe net :frantics: ...macar sa puna si ei "mana-de-la-mana" sa scrie

Pai 100.000 km in 2 ani e destul de plauzibil, neamtul face cam 40000-50000 km/an.

Daca e firma face si 100.000 de mii pe an .... eu zic nu is reali , cred ca am vazut masina ieri prin cluj ... dar nu m-o impresionat nimic la ea ....