Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

...pai da, e usor sa urmaresti atent caracterele si-ti dai seama si nu e prima masina cu carte scrisa pe capota, pusa poza pe net :frantics: ...macar sa puna si ei "mana-de-la-mana" sa scrie

pai de unde sa puna mana de la mana daca n-or fi toti in stare sa scrie...:), nu m-ar mira... :shifty:

Edited by mik15

am mai gasit un ci , http://www.autovit.ro/bmw-318-C18828608.html , stiti ceva despre ea? sau cum vi se pare...ma gandeam sa il jignesc pe om cu 5000...

poti sa ii oferi si 4500, ce daca se supara? ce o sa faca, nu o sa ti-o mai vanda? :)

tu oferi el cere si tot asa, doar in felul asta poti ajunge la o varianta comuna, asta e mecanismul normal al pietei :) cine se supara ca ii oferi prea putin nu are decat sa isi ia jucariile si sa duca acasa, eu asa vad lucrurile :thumbsup:

Edited by mik15

Pai 100.000 km in 2 ani e destul de plauzibil, neamtul face cam 40000-50000 km/an.

Am vazut masina de 2 ani cu 200,000km. Nu zic ca nu e posibil, insa la pretul ala ori e pocnita, ori are de 2 ori mai multi km, parerea mea.

am mai gasit un ci , http://www.autovit.ro/bmw-318-C18828608.html , stiti ceva despre ea? sau cum vi se pare...ma gandeam sa il jignesc pe om cu 5000...

a fost masina unui pusti din alexandria, nu te pune pe drum degeaba ca nici 4000E nu cred ca ii dai la fata locului.. doar ce a fost lovita si reparata in 'spatele blocului'

a fost masina unui pusti din alexandria, nu te pune pe drum degeaba ca nici 4000E nu cred ca ii dai la fata locului.. doar ce a fost lovita si reparata in 'spatele blocului'

ce asteptari sa ai de la o masina de 20000ron? un set de cauciucuri de vara+articulatie completa=10.000ron.. :rolleyes:

nu-i chiar asa, are cauciucuri pe 16 iar elemente de suspensie se gasesc o gramada after market, fac pariu ca o face cu cel mult 3000Ron, pana la urma si 10.000Ron sunt multi pentru o masina si de 40.000Ron daca stai sa compari, sunt 25% din valoarea masinii... :rolleyes:, nu stiu cati de pe forum cumpara Michelin Sport pe 18'' si piese de schimb OEM :), daca ne uitam la MP la piese sh e activitate acolo, nu gluma... :shifty: Edited by mik15

nu-i chiar asa, are cauciucuri pe 16 iar elemente de suspensie se gasesc o gramada after market, fac pariu ca o face cu cel mult 3000Ron, pana la urma si 10.000Ron sunt multi pentru o masina si de 40.000Ron daca stai sa compari, sunt 25% din valoarea masinii... :rolleyes:, nu stiu cati de pe forum cumpara Michelin Sport pe 18'' si piese de schimb OEM :), daca ne uitam la MP la piese sh e activitate acolo, nu gluma... :shifty:

carpeala se face ieftin, dar rezultatul e pe masura. asta e unul din cele mai neglijate aspecte (piesele existente pe masina si starea lor) in momentul in care se cumpara o masina, eu unul nu inteleg de ce. foarte putini se uita daca piesele sunt oem sau de buna calitate si se lasa pacaliti de un polish si un set de jante mai decent.. :goodjob:

Edited by B-490-RZV

esti sigur ? ma uitam si eu la asta..si parea ok..si ca pret..si ca optiuni..:/

Sunt foarte sigur, si ceea ce nu se vede in poze este ca usa opusa soferului este usor indoita, se vede ca a fost vopsita dar nu a mai fost adusa la aceeasi linie (asta am vazut-o live)

In afisul masinii scria clar peste 200.000 Km (nu mai tin minte exact) si fabricatie 2000.

Pozele erau undeva facute pe un maidan-camp- semana un pic cu casele cu cai din zona parcului plumbuita - acum a pus altele noi

Numarul din fata nu era in regula - ma refer la plasticul care o tine, mai bine zis lipsa acestuia.

In ultimul timp nu am mai vazut-o parcata acolo, fiindca trec destul de des pe acolo.

Din decembrie tot caut ceva OK, dar nu gasesc, numai cazane pe roti, samsareala, vechituri, etc.

Trebuie sa recunoastem, masinile bune sunt putine si nu se dau la 5000.

Eu unul ma gandeam sa ma indrept spre altceva, daca de BMW-uri nu am bani, sincer si curat.

Sunt foarte sigur, si ceea ce nu se vede in poze este ca usa opusa soferului este usor indoita, se vede ca a fost vopsita dar nu a mai fost adusa la aceeasi linie (asta am vazut-o live)

In afisul masinii scria clar peste 200.000 Km (nu mai tin minte exact) si fabricatie 2000.

Pozele erau undeva facute pe un maidan-camp- semana un pic cu casele cu cai din zona parcului plumbuita - acum a pus altele noi

Numarul din fata nu era in regula - ma refer la plasticul care o tine, mai bine zis lipsa acestuia.

In ultimul timp nu am mai vazut-o parcata acolo, fiindca trec destul de des pe acolo.

Din decembrie tot caut ceva OK, dar nu gasesc, numai cazane pe roti, samsareala, vechituri, etc.

Trebuie sa recunoastem, masinile bune sunt putine si nu se dau la 5000.

Eu unul ma gandeam sa ma indrept spre altceva, daca de BMW-uri nu am bani, sincer si curat.

si eu sunt in aceeasi situatie ca a ta..eu am un e36 acum si vreau e46..sincer cu e36 am avut noroc, n am bagat leu in el in 3 ani..decat consumabile (ulei + filtre) ... cred ca o sa iau un e46 pe la 4000 intr un final..chiar daca are ceva probleme..si de restul 1000 rezlv problemele...

Edited by MaxsiOnel

eu pentru ca sunt grabit si mai am cam o saptamana la dispozitie..am ajuns in final la 4 masinute (in caz ca nu mai apare ceva nou pe autovit)..

http://www.autovit.ro/bmw-318-C18688718.html - orsova ( omu se pare ca vinde mai multe masini ,l-am cautat dupa nr de telefon)

http://www.autovit.ro/bmw-318-C18816291.html - slobozia ( la fel ca si cel din orsova..se ocupa cu asa ceva)

http://www.autovit.ro/bmw-316-C18526240.html - bucuresti ( e masina lui personala, al 3-lea sau al 4-lea proprietar..nu a specificat al catelea in tara)

http://www.autovit.ro/bmw-318-C18796699.html - Hunedoara ( nu prea am informatii despre el, masina pare polisata)

Vre-o recomandare din cele de mai sus ? Mi-ar fi de mare ajutor, merci.

Edited by playerul7

Din punctul meu de vedere si din pozel epostate de catre tine cea din Bucuresti si cea din Hunedoara imi par mai ingrijite si cu ceva dotari, dar au si ele mici defecte care se pot remedia, oricum banuiesc ca mai ai ceva bani pusi deoparte pentru ulterioarele reparatii fie ele la exterior, motor sau interior. Ma repet este doar parerea mea. Edited by skorpyon

Din punctul meu de vedere si din pozel epostate de catre tine cea din Bucuresti si cea din Hunedoara imi par mai ingrijite si cu ceva dotari, dar au si ele mici defecte care se pot remedia, oricum banuiesc ca mai ai ceva bani pusi deoparte pentru ulterioarele reparatii fie ele la exterior, motor sau interior. Ma repet este doar parerea mea.

da, mai am 1000E ..cea din bucuresti ar fi fost ideala, dar sunt pre amulti proprietari :))

Asta spuneam si eu . Vad ca are toate reviziile la zi, mai ramane singura posibilitate sa nu fie cum arata in poze dar vad ca omu are ditamai parcu.

Cred ca mai scot 500 euro macar banii de benzina de drum.

M-am uitat si dupa 540i-M5 ,dar amandoua sunt cam similare la consum costuri de intretinere si mult mai scumpe.

Edited by Stefan_e46

pai are multi km de aia e ieftina. Motorul ala e costisitor de tinut., ma refer la intretinere nu consum. E39 s-a dus la vale rau si in DE de cand a parut F10..

gasesti tu in Romania vreo masina cu 250k km in afara de utilitare. ?

Ia cauta una cu 100- 150k km, tot in germania, cu istoric de service eventual,. vezi cat costa..

Edited by DOMI

Mister DOMI, spre dezamagirea ta tin sa te informez ca mai toate masinile din Romania de la vanzare au peste 200.000 km in mod real.Starea jalnica atata tehnica cat si estetica confirma asta.

Doar nu or fi fost toate cumparate de noi de aici si au ajuns in halul ala.

Ba mai mult vad dizeluri din 2005-2006 cu 100.000-130.000 km ,la o masina de Germania inseamna mai putin de 10.000km pe an de rulaj ceea ce este hilar.

Motoru nu vad dc ar fi mai scump la intretinere sa spunem decat un 530d , este aspirat, e mare, hai sa zici ca-i fci distributia sa fi safe.

Alta chestie: arata-mi o masina similara e39 la fel ca dotari alea la banii aia ,fara km dati inapoi.

Imi este mai mult frica de o masina de aici, decat cu una cu 100.000 km peste dar reali din Germania.

Edited by Stefan_e46