Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

M-am uitat si dupa 540i-M5 ,dar amandoua sunt cam similare la consum costuri de intretinere si mult mai scumpe.

e superba. daca era 54oi era si mai bine, e destul de sesizabila diferenta. iar in privinta intretinerii....de la 535 sau 540 la m5 cred ca se cam dubleaza toate costurile

un v8 aspirat ar trebui sa tina mult mai mult decat un diesel modern ca si km si vorba ta, daca picau motoarele la 300.000 , mai mult de jumatate din toate bmw-urile din romania trebuiau casate

Stefan, eu vorbesc de cati km au ele pe anunturi, nu cat au ele de fapt.

Foarte rar maisni cu km multi, in ROmania nimeni nu le cumpara. Nici nu se uita la ea, nu te suna nimeni, degeaba spui tu vino, vezi, fa ce test vrei.

Daca te uiti la o masina de DE cu km putini, o sa vezi diferente considerabile de pret, cum este si normal. Bineinteles, daca vorbim si de modele ceva mai scumpe, sa zicem peste 7-8k, de regula sunt verificate cu mare atentie de cumparatori, si e riscul mare sa o vinzi manarita.

LA masina aia frumoasa din anunt asta e explicatia pentru pret.

Salutare,

Aveti cumva info referitoare la masina din urmatorul anunt ?My link

Masina este din Petrosani, si are 167.000 Km.

Si inca o intrebare, daca se poate : vanzatorul spune ca car-kit-ul montat pe bord este pus de catre BMW, in Germania. Ati mai vazut asa ceva? Se poate da jos fara a lasa urme pe bord?

Multumesc.

Sunt mai multe variante, ma intereseaza in special ocaziile,adica raportu perfect dotari si starea tehnica/estetica.

Fiindca in acest caz daca este impecabila cum am spus mai sus, chiar numai conteaza anul si km, bine sa nu fie nici din 1980 si 1 milion de km.

De ce sa fiu hapsan, imi iau ce-mi permit,540 si M5 ar fi un moft mult prea costisitor pentru pretul cerut, nu zic ca nu ar merita.

Prefer sa-mi iau un 535i mai vechi dar impecabil decat Passat 2007 sau mai stiu eu ce , chit ca dau 1 milion in plus la plin.

Mai sunt variantele: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vtcv3glohwvu

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vtb43aoqjz1z

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=btc3mjxxhqrd

Frumos rau de tot cel cafeniu. Presupun ca daca iti iei E39 il inmatriculezi in BG?

Normal,doar nus dus complet sa imbogatesc statu roman cu cateva mii de euro pe care poate eu le-am muncit din greu.

Chiar nu e nici o rusine pentru mine daca exista alternativa asta.

PS: majoritatea celor pe care le caut au in dotari mentionat de multe ori individual, ceea ce spune mult despre masina, aici nu prea am vazut asa ceva.

Edited by Stefan_e46

frumoase E39-urile gasite de tine, dar, daca tot vrei sa iti iei una pe care oricum o s-o inmatriculezi pe BG si ai damblaua asta de-a avea un E39 frumos, te inteleg perfect :), ia-ti cel putin un 535i sau 540i, o motorizare puternica. Eu am avut damblaua de a-mi lua un E46 330i cat mai bun, iar pentru asta am platit si daca pe E46 3.0i e foarte bun pentru E39 un V8 e ideal...daca tot vrei s-o comiti mergi pana la cap si ia ce-i mai bun :thumbsup: Edited by mik15

Chiar nu e nici o rusine pentru mine daca exista alternativa asta.

...de ce sa fie o rusine(ptr. tine sau ptr altcineva) sa inscri masina la Bg?...atunci cand ai alternativa si mai ales pe banii tai, de ce nu.... :goodjob:

Stiu ce spui, dar de ce sa ma intind m ai mult decat imi permite bugetu.

Vorbim de o motorizare pe care mi-o pot permite sa merg zilnic cu ea nu doar sambata duminica datorita consumului exagerat.

Am studiat foarte intens problema pe toate partile,si mai bine ca mine nu cred ca isi poate face nimeni calculele.

Logica mea: motorizare mai mare de 3.5 ar fi 540i sau M5 asemenea la consum ,fiabilitate mai buna la 540 dar la aceeasi bani gasesc M5, ajung la un moft mult prea costisitor.

Masina ar fi de utilizt 30% in oras si 70% extern,ma intereseaza autonomia cat decat nu sa vad 15 18 in mod constant si sa-mi vina sa o las acasa.

Un raport ideal intre performante consum, 525i prea slab 530d dizel bleah m-am saturat de ele, 530i sau 535i superoptionat si tipla.

Daca nu, ma arunc direct la rechinu cel mare M5 si numai ma joc cu 535uri si 540uri.

M5 ia 15% minim la mersul meu, constant 140-150, tocmai am scapat de un Cayene turbo care ma ruina zilnic la pompa , nu vreau sa mai ma intorc la ceva similar prea curand.

PS: e o rusine pentru multi, aaa ai bani de bmw dar nu-ti permiti inmatricularea, ESTI UN SARAC, ia-ti logan,imi pare rau dar pentru siguranta mea si familia mea nu o sa-mi iau logan nici daca raman de tot fara bani

Edited by Stefan_e46

eu pentru ca sunt grabit si mai am cam o saptamana la dispozitie..am ajuns in final la 4 masinute (in caz ca nu mai apare ceva nou pe autovit)..

http://www.autovit.ro/bmw-318-C18688718.html - orsova ( omu se pare ca vinde mai multe masini ,l-am cautat dupa nr de telefon)

http://www.autovit.ro/bmw-318-C18816291.html - slobozia ( la fel ca si cel din orsova..se ocupa cu asa ceva)

http://www.autovit.ro/bmw-316-C18526240.html - bucuresti ( e masina lui personala, al 3-lea sau al 4-lea proprietar..nu a specificat al catelea in tara)

http://www.autovit.ro/bmw-318-C18796699.html - Hunedoara ( nu prea am informatii despre el, masina pare polisata)

Vre-o recomandare din cele de mai sus ? Mi-ar fi de mare ajutor, merci.

Ala din Bucuresti,zici ca vinde jante,nu masina!

Cred ca este tare mandru de jantele alea!:)))

Edited by strees

Mie nu mi-ar fi rusine nici cu 530i pe BG si instalatie GPL. B)

Ma refer la cel cafeniu din primul link, nu junk-uri locale.

Hai sa o zic si p-asta, da nu sunt atotcunoscator,am dat 2000 euro pe o instalatie GPL Prins cu valve care si etc la un Hummer H3.De top ce mai.

Cu cat ies mai bine la bani la acelasi stil de mers?, cu 2 litri 10 lei gpl fata de benzina .

hai ca am lamurit-o si pe asta.

PS: asta nu e o regula, e doar mersu meu si asta e concluzia mea. fiecare intelege ce vrea.

Sunt mai multe variante, ma intereseaza in special ocaziile,adica raportu perfect dotari si starea tehnica/estetica.

Fiindca in acest caz daca este impecabila cum am spus mai sus, chiar numai conteaza anul si km, bine sa nu fie nici din 1980 si 1 milion de km.

De ce sa fiu hapsan, imi iau ce-mi permit,540 si M5 ar fi un moft mult prea costisitor pentru pretul cerut, nu zic ca nu ar merita.

Prefer sa-mi iau un 535i mai vechi dar impecabil decat Passat 2007 sau mai stiu eu ce , chit ca dau 1 milion in plus la plin.

Mai sunt variantele: http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vtcv3glohwvu

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vtb43aoqjz1z

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=btc3mjxxhqrd

Mie imi place cel albastru cel mai mult..la cel cafeniu interiorul mi se pare un pic cam incarcat.

In ce hal arata bara aia spate, stopul spart, si bara fata stramba pe laterala.

masina e semi-cazan..dar are cd-player :rolleyes:

La cel albastru are interioru cel mai misto dupa parerea mea, tapiteria stoff cu alkantara si trimuri din aluminiu.

Cea mai sportiva combinatie pentru interior dupa mine.

PS: mi-a raspuns neamtu cu 535u rosu , cu cica cateva detalii in plus :laugh:

Hello!

The car ist oringinal red BMW color- imolar rot.

It is second hand with BMW service History.

The selling Price is 6200,-€

Best regards

Ballweg Autoveredelung

Edited by Stefan_e46

Cu cat ies mai bine la bani la acelasi stil de mers?, cu 2 litri 10 lei gpl fata de benzina .

Deci la 100 km dai cu 10 lei mai putin pe GPL decat benzina? Pai ma asteptam ca la o masina cu motor mai mare, sa economisesti mai mult.

Deci la 100 km dai cu 10 lei mai putin pe GPL decat benzina? Pai ma asteptam ca la o masina cu motor mai mare, sa economisesti mai mult.

Exact,la SUV nu este nici o economie, poate la o berlina medie mai sunt sanse.

Pentru ca pe GPL imi lua 26% fata de 18 pe benzina, diferenta insesizabila la bani , dar de mare efect la plin.

Plinu la benzina aprox 400 de lei, autonomie 550 km.

PLinu la gaz aprox 200 lei 70l, autonomie 300-350km .

Unde e benficiu la gpl? Doar la faptu ca te opresti mai rar avand o autonomie mai mare,dar pentru asta mai bine faceau dracuun rezervor de benzina de 150l si gata.

atunci mergi pe 535i, eu zic ca e un motor bun, e drept ca 3.0i e ceva mai simplu de intretinut si pare alegerea cea mai practica dar ii si lipsesc vreo 50cp si ceva torque, ala imola rot mi-a palcut, imi place culoarea aia :) si mai rupi ceva banuti la el la fata locului poate, desi daca ala e chiar neamt e cam greu :rolleyes:

pai daca tot o bagi pe bg, cel mai bine e 535-ul ca e mai ieftin si arata si cel mai bine. e culoarea care cam tipa, dar optic e cel mai frumos

ala albastru ar fi cel mai frumos, dar e 3.0 si manual.....parca ii sta mai bine cu 3,5 v8 si cutie automata unui e39.

daca mergi mult extraurban , nu cred ca e diferenta la consum intre 540-535 si 530. in oras intr-adevar ar fi vreo 3 litri mai putin la 530, gen vreo 15 in loc de 17-18 (mers normal)

eu la 540i am observat ca in afara nu prea conta ca are 100 sau 160, consumul statea pe 10-11 . abia de la 160 incolo crestea ceva....la 200 statea pe 16

6200 + 800 drum + 500 inmatricularea + o revizie, iesi la 8000 de euro cu ea la poarta

Asta zicem si eu , cat mai e benzina in preturi decente sa ma mai bucur si eu de un V8.

Pentru mine singura bucurie pe care mi-o poate conferi o masina ca asta este din cauza acestui lucru:

Pentru ca la performante am evo care o zboara de pe drum.

Exact,la SUV nu este nici o economie, poate la o berlina medie mai sunt sanse.

Pentru ca pe GPL imi lua 26% fata de 18 pe benzina, diferenta insesizabila la bani , dar de mare efect la plin.

Plinu la benzina aprox 400 de lei, autonomie 550 km.

PLinu la gaz aprox 200 lei 70l, autonomie 300-350km .

Unde e benficiu la gpl? Doar la faptu ca te opresti mai rar avand o autonomie mai mare,dar pentru asta mai bine faceau dracuun rezervor de benzina de 150l si gata.

Mda. Sincer nu ma asteptam. Ma gandeam ca un consum pe GPL ar fi cu maxim 10% mai mare, dupa cum teoretic ar reiesi din fizica ( am inteles ca diferenta de densitate dintre GPL si benzina face sa se arda cu 10% mai mult volum de gaz la 100km). Inseamna ca gazul de la noi e foarte slab si are un randament extraordinar de prost. Daca ti-ar fi consumat 20% ar fi fost rentabil.

Mda. Sincer nu ma asteptam. Ma gandeam ca un consum pe GPL ar fi cu maxim 10% mai mare, dupa cum teoretic ar reiesi din fizica ( am inteles ca diferenta de densitate dintre GPL si benzina face sa se arda cu 10% mai mult volum de gaz la 100km). Inseamna ca gazul de la noi e foarte slab si are un randament extraordinar de prost. Daca ti-ar fi consumat 20% ar fi fost rentabil.

nici eu, treeaba s-a imputit cand gazolisti ca sa le spun asa si-au dat seama ca foarte multa lume si-a pus instalatii GPL pe masini.

In concluzie, poti avea instalatie de jda mii de euro , daca gazul sau concentratia lui ce contine acolo propan sau ce mai e este ft slaba ,consumul va creste si va fi nejustificat de mare.

Edited by Stefan_e46