Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

nu are treaba carburantul, (exceptand DPF normal)euro 3 sau chiar 2 e si 540i , Taxa auto 2011: 7192.8 Euro pt eur 2 iar daca e euro ceea ce nu cred in 97' e Taxa auto 2011: 2565 Euro Edited by muv

pai asta ziceam, DPF au de la euro 4 si nu toate d-urile, asta nu am inteles, de ce nu au toate filtru DPF.

E euro 2 540i mai mult ca sigur, daca la ei pe mobile scrie euro 2 la noi clar e 2 sau sub, de obicei in actele lor norma eur e optimista...

si totusi ce te-a impresionat , ca la prima vedere nu pari un pusti care pune botul la culori pestrite .

sunt curios ce parere au colegii de forum mai pesimisti...in leg cu pretul :rolleyes:

tu ai o parere mai optimista ?

Pai ce parere sa aiba, pasiunea nu are costuri.

Eu unu asa spun,daca esti topit ca mine dupa caroserie de e46 coupe iti vinzi si e60u si ce mai ai prin curte numai pentru asa ceva. :thumbsup:

Pai nu numai culoarea,starea generala ,faptul ca este OEM toata o face foarte apreciata, km, anul dotarile, ce-ar mai fi?

Pentru mine nu s-a inventat inca o caroserie mai frumoasa dect e46 coupe, puteam sa-mi iau de mult e92 dar e prea ccuminte pentru ce vreau eu

Pai ce parere sa aiba, pasiunea nu are costuri.

Eu unu asa spun,daca esti topit ca mine dupa caroserie de e46 coupe iti vinzi si e60u si ce mai ai prin curte numai pentru asa ceva. :thumbsup:

tu ai avut asa ceva si mult mai frumos. Inteleg ca plangi dupa el .

tu ai avut asa ceva si mult mai frumos. Inteleg ca plangi dupa el .

rau ..de tot. adica e60u nu mi-a intrat la inima cu absolut nimic.

desi este peste la toate capitolele,pentru mine este la toate capitolele sub:

-dinamica

-frane

-manevrabilitate

-senzatii

-consum :hyper:

si cel mai important :DESIGN

si totusi ce te-a impresionat , ca la prima vedere nu pari un pusti care pune botul la culori pestrite .

tu ai o parere mai optimista ?

In afara de culoare unde alegerea e subiectiva, masina respectiva e foarte tare..Referitor la pret: eu am gasit acum vreo luna un 330ci, an 2005, clubsport cu vreo 80.000km, alcantara, trapa, navigatie, hk, etc etc la 21.500E. Masina era intr-un parc auto, iar la trei zile dupa ce am vazut-o nu mai era in oferta respectivului parc, deci fusese vanduta. Pai expertii nostri locali in piata auto cum aud de e46 se opresc din start la 10.000E, tot ce e peste e pura exagerare :rolleyes: .

cel putin a avut numai masini frumoase de vanzare : corvette, mazda rx8, lexus gs430, 545, un 320 si un logan. nu mi se pare exagerat. boldy vinde 5 masini pe luna, asta a vandut 7 din octombrie pana acum.

legat de provenienta , masina poate e luata de la bavaria , ca zice ca are si carte service, dar la tara de origine a trecut germania in ideea ca acolo s-a fabricat

Se poate verifica masina, daca este sau nu cum scrie acolo. Nu vad care ar fi problema sa cumpere de la samsar. Cred ca 80-90% din masinile de pe internet sunt la parcuri auto sau samsari.

Se poate verifica masina, daca este sau nu cum scrie acolo. Nu vad care ar fi problema sa cumpere de la samsar. Cred ca 80-90% din masinile de pe internet sunt la parcuri auto sau samsari.

nu e mare problema dar sansa sa aiba km de 3 ori dati peste cap e mare .

Pai cine te opreste sa mergi la reprezentanta sa vezi daca istoricul se potriveste cu ceea ce este scris in cartea service? Mi se pare cel mai exact mod de a afla daca km sunt reali sau nu. Edited by Schumi

pai si cartea service e greu de manarit zici tu? ce te face sa crezi ca e originara?

singura sansa e sa ai noroc si sa fie gasita in baza de date (dintr un service) pentru vreun schimb sau vreo revizie.

parerea mea este ca nr de km nu mai pot fi verificati in RO...

e samsar, nu m-as baga. Cum e provenienta AUTOMOBILE BAVARIA cand e adusa din germ?

O verificare sanatoasa elimina orice dubii..ca idee, chiar daca masina este vanduta de un samsar, asta nu inseamna ca e rasturnata, fara motor si de 4 ori dauna totala. samsarii mai de doamne-ajuta ruleaza macar 3-4 masini pe luna, unele din ele fiind date la schimb +/- diferenta. poate fi cazul si acestui 545i, samsarul a dat o masina mai scumpa pt un 545i+diferenta, iar pentru a nu iesi in pierdere trebuie sa vanda bmw-ul cu 15.000E (exemplu).

Inteleg reticenta fata de samsari, dar pana la urma nu cumperi pe incredere, cumperi pe baza unei verificari (asa ar fi normal cand dai 15-20mii euro pe o masina). Iar in cazul in care nu are nimic de ascuns, samsarul este foarte cooperant. Cred ca toti aveti cel putin o cunostinta/amic/prieten/vecin mecanic, mergeti impreuna cu el la un service decent, verificati masina si aia e.. :thumbsup:

pai si cartea service e greu de manarit zici tu? ce te face sa crezi ca e originara?

singura sansa e sa ai noroc si sa fie gasita in baza de date (dintr un service) pentru vreun schimb sau vreo revizie.

Nu am spus ca nu se poate manari cartea service. Dar o carte service de BMW ar trebui sa aiba reviziile facute in reprezentante BMW. Prin urmare poti verifica faptul ca reviziile au fost efectuate sau nu acolo.

Pai cine te opreste sa mergi la reprezentanta sa vezi daca istoricul se potriveste cu ceea ce este scris in cartea service? Mi se pare cel mai exact mod de a afla daca km sunt reali sau nu.

pai nu te opreste nimeni sa mergi, problema e ca nu prea apare la toate reprezentantele acelasi istoric, cine a mai fost intr-o reprezentanta stie acest lucru, eu am fosat la "otopeni" si nu corespundea cu ce era la "baneasa", noroc cu "cunostintele", in plus samsarul ca sa-si vanda marfa, ascunde anumite "detalii" sperand ca tu odata ce ai dat banii la reprezentanta, bani care nu sunt putini, sa "treci" anumite chestii, evident "incurajat" si de maiestria in vorbe a samsarului si de faptul ca la o eventuala verificare a altei masini sa trebuiasca sa scoti din nou banii din buzunar...si iar...si iar...

cartile de service ale samsarilor sunt facute majoritatea pe capota, in targ, ele avand de fiecare data acelasi scris, aceleasi caractere si acelasi pix, de stampile nu mai vorbesc...

a!...si apropo...e "originala", nu "originara" :thumbsup:

Edited by vip72