Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

ii place photoshopul, jantele astea sunt pe 16 dar el le-a marit la 19 :twoup:

samsaria la un alt nivel

[LE] nu a mers atasamentu

Dar macar spune ca-s pe 17...deci nu e distanta mare, fata de 16 pe cat sunt de fapt :)

"-Jante 17",Pachet Crom"

http://autovit.ro/bmw-320-C14827530.html

totusi se poate ca jantele sa fie pe 17,balonul anvelopei este mic,am facut un zoom pe poza dar nu se vede exact,eu am avut modelu asta de jante pe masina si nu stateau asa,cele pe 16 intra mai mult sub masina!

Am gasit cea mai tare perla a clujeanului !

http://autovit.ro/bmw-320-C14823867.html

"SCAUNE RECARO "M",Pneumatice (Se Umfla in viraje)"

Chiar e un mare escroc individul asta din Cluj. Nu e suficient ca umbla la km, mai si inventeaza dotari !!!

chiar arata bine masina asta...daca nu are probleme majore, chiar daca are vreo 200.000 km ar fi ok, interioru ala e senzatie..

samsaria la un alt nivel

Dar macar spune ca-s pe 17...deci nu e distanta mare, fata de 16 pe cat sunt de fapt :)

"-Jante 17",Pachet Crom"

totusi se poate ca jantele sa fie pe 17,balonul anvelopei este mic,am facut un zoom pe poza dar nu se vede exact,eu am avut modelu asta de jante pe masina si nu stateau asa,cele pe 16 intra mai mult sub masina!

da, a facut bavaria special pt el o pereche de style 154 pe 17 :)))

STOP!!!!!!!!! Eu am avut ocazia sal cunosc pe tip cautandu-mi un 320. E samsar %%%%%%%%%%%%1000. Acum 3 saptamani mam dus sa vad 3 masini ale lui(320),toate aveau pana intr-o suta de mii de km(asa zicea el), pe autovit aratau beton dar in realitate erau jalnice. Imi aduc aminte ca una avea vreo 87k si avea GAURA LATERAL IN SCAUN, ca sa nu mai spun de manerele de la usi si de la volan. Daca vreti sa va convingeti eu miam notat pe tel toate VIN-URILE(la cele 3 masini) direct de pe masina si vi le dau sa le verificati.Eu nu mam obosit sa ma duc pana la Bavaria sa le verific

PS. Sunt in cautare de un e46 momentam. Daca cunoasteti vreun exemplar bun contactati-ma va rog

Edited by bugyman85

samsaria la un alt nivel

"-Jante 17",Pachet Crom"

you don't have to take it literally

hai sa iti explic:

jantele sunt pe 16, el zice ca sunt pe 17 iar in poze arata ca pe 19 (sau raportat la caroserie cea de pe spate arata chiar de 20")

masina probabil e 2005 el zice ca e 2006

masina are doar 93,000 si probabil are 250,000

etc etc

Sa ma corecteze cineva daca gresesc, dar, eu stiu ca e90 diesel, incepand cu 2006, au filtru de particule toate, deci teava de esapament dreapta, nu indreptata in jos ca la cele din 2005 fara dpf. Ori, el are foarte multe cu teava in jos, fara dpf, despre care zice ca sunt 2006 si 2007 fabricatie ?!

Sa ma corecteze cineva daca gresesc, dar, eu stiu ca e90 diesel, incepand cu 2006, au filtru de particule toate, deci teava de esapament dreapta, nu indreptata in jos ca la cele din 2005 fara dpf. Ori, el are foarte multe cu teava in jos, fara dpf, despre care zice ca sunt 2006 si 2007 fabricatie ?!

bineinteles ca nu gresesti, exact ce spuneam mai devreme.

[LE] pe samsari nu ii lasa inima sa fie corecti, chiar daca e evident ca mint. trebuie ei sa te pacaleasca cu ceva

Edited by B.M.W.

samsaria la un alt nivel

"-Jante 17",Pachet Crom"

Da de ce trebuie sa fie originale???? Sunt atatea replici pe piata!

samsaria la un alt nivel

"-Jante 17",Pachet Crom"

Da de ce trebuie sa fie originale???? Sunt atatea replici pe piata!

Vrei tu neaparat sa fii avocatul diavolului ?

Buna observatia ta, uite ca la teava de esapament nu m-am uitat...

http://autovit.ro/bmw-320-C14915082.html - asta cica e a 4-a 2007...si ea ar fi 2005...daca e adevarata treaba cu teava...a mea 2006 are teava dreapta...

http://autovit.ro/bmw-320-C14827530.html - asta zice ca e a 6-a 2007 ...tot 2005 probabil :twoup:

http://autovit.ro/bmw-320-C14888769.html - iar asta...cica a 12-a 2006..."Fabricatie 2007" in aia la mamica lui probabil...ca BMW-urile...fie si a 12-a 2006...iese 2006...VW-AUDI...da...ies 2007...daca-s a 12-a...dar BMW iese tot 2006...nu 2007 :)

Chiar in halu` asta sa minta...cu 2 ani de zile ? Asa ceva n-am mai intalnit...si ala la care m-am dus eu a zis ca-i 2006 masina...si de fapt era a 12-a 2005...

Dar treaba e clara...prea au preturi super bune ca sa fi fost manarite doar la km...e clar 99 %...sau cel putin eu asa cred, ca-s 2005 ...cel putin astea 3 :)

Buna observatia ta, uite ca la teava de esapament nu m-am uitat...

http://autovit.ro/bmw-320-C14915082.html - asta cica e a 4-a 2007...si ea ar fi 2005...daca e adevarata treaba cu teava...a mea 2006 are teava dreapta...

http://autovit.ro/bmw-320-C14827530.html - asta zice ca e a 6-a 2007 ...tot 2005 probabil :(

http://autovit.ro/bmw-320-C14888769.html - iar asta...cica a 12-a 2006..."Fabricatie 2007" in aia la mamica lui probabil...ca BMW-urile...fie si a 12-a 2006...iese 2006...VW-AUDI...da...ies 2007...daca-s a 12-a...dar BMW iese tot 2006...nu 2007 :(

Chiar in halu` asta sa minta...cu 2 ani de zile ? Asa ceva n-am mai intalnit...si ala la care m-am dus eu a zis ca-i 2006 masina...si de fapt era a 12-a 2005...

Dar treaba e clara...prea au preturi super bune ca sa fi fost manarite doar la km...e clar 99 %...sau cel putin eu asa cred, ca-s 2005 ...cel putin astea 3 :D

Dar stiti care e faza, omul le vinde pe banda rulanta. Chiar vinde, de cand s-a pomenit prima oara despre masinile lui in topicul asta, cred ca a vandut cel putin 5 masini daca nu mai multe.

Scuza-ma ca zic asa, dar cum dracu sa nu le vanda ? :twoup: Uite asta: http://autovit.ro/bmw-320-C14915082.html - masina superba :) Cel putin in poze (mai putin pielea de pe scaunul soferului care, dupa parerea mea, arata cam rau pentru o masina 2007 si 92 000 km...a mea 2004 cumparata in 2008, fosta masina, si 170 000 km...arata foarte bine :) ) ....masina are volan superb sport, navigatia profesionala...n-are xenon vad...dar oricum..."e 2007, 92 000" si 14 500 E probabil ultimul pret...cum sa n-o dai ?:(

ca tot e vb de e90, o mica povestioara despre e90-ul pe care l-am cumparat in februarie

l-am cumparat de la Dorin din Ploiesti

cateva fraze din anunt, cu explicatiile de rigoare:

Anunt: Jante pe 18, anvelope noi, putin rulate

Explicatie: Primul lucru cand am ajuns la masina am verificat marimea jantelor, erau bineinteles pe 17 cum stiam de acasa, dar nu am avut nimic de obiectat, imi placeau. Cauciucurile nu erau noi. Nou inseamna SH proaspat cumparate. Unul din ele avea o galma cat un pumn. Am mers pana acasa cu 80 la ora de frica. La cateva zile le-am schimbat. In dreptul galmei pe interior se formase o taietura.

Anunt: Carte service.

Explicatie: O avea acasa dar nu o gasea.

123 mii KM reali. La fata locului avea 139 mii pe bord. Am sunat la AB Otopeni si mi-au spus ca in urma cu 1 jumate avea 157 mii km in Germania. Lucru normal pt un diesel pana la urma.

Anunt: *** STARE ABSOLUT EXCEPTIONALA ***

Explicatie: Am cautat numarul lui pe google inainte sa plec de acasa. Mai avea 5 masini la vanzare, unele chiar vechi. La toate scria aceeasi fraza.

Masina era a unui prieten de-al lui, si se prezenta f bine, vopsea originala, totul era in stare f buna si as fi luat-o si cu minciuni si fara. Mi-a placut f mult. Nu era nevoie sa minta, dar probabil asa s-a invatat el si nu putea sa se abtina.

Inca ceva, acest Dorin avea ~ 1.90 si f solid. Nu era colorat sau ceva si vorbea chiar frumos, Dar banuiesc ca trebuie sa ai o anumita statura cand esti samsar ca se tiganesti cu lumea la nevoie.

Am atasat o poza cu ea

post-5415-1283456422_thumb.jpg

ca tot e vb de e90, o mica povestioara despre e90-ul pe care l-am cumparat in februarie

l-am cumparat de la Dorin din Ploiesti

cateva fraze din anunt, cu explicatiile de rigoare:

Anunt: Jante pe 18, anvelope noi, putin rulate

Explicatie: Primul lucru cand am ajuns la masina am verificat marimea jantelor, erau bineinteles pe 17 cum stiam de acasa, dar nu am avut nimic de obiectat, imi placeau. Cauciucurile nu erau noi. Nou inseamna SH proaspat cumparate. Unul din ele avea o galma cat un pumn. Am mers pana acasa cu 80 la ora de frica. La cateva zile le-am schimbat. In dreptul galmei pe interior se formase o taietura.

Anunt: Carte service.

Explicatie: O avea acasa dar nu o gasea.

123 mii KM reali. La fata locului avea 139 mii pe bord. Am sunat la AB Otopeni si mi-au spus ca in urma cu 1 jumate avea 157 mii km in Germania. Lucru normal pt un diesel pana la urma.

Anunt: *** STARE ABSOLUT EXCEPTIONALA ***

Explicatie: Am cautat numarul lui pe google inainte sa plec de acasa. Mai avea 5 masini la vanzare, unele chiar vechi. La toate scria aceeasi fraza.

Masina era a unui prieten de-al lui, si se prezenta f bine, vopsea originala, totul era in stare f buna si as fi luat-o si cu minciuni si fara. Mi-a placut f mult. Nu era nevoie sa minta, dar probabil asa s-a invatat el si nu putea sa se abtina.

Inca ceva, acest Dorin avea ~ 1.90 si f solid. Nu era colorat sau ceva si vorbea chiar frumos, Dar banuiesc ca trebuie sa ai o anumita statura cand esti samsar ca se tiganesti cu lumea la nevoie.

Am atasat o poza cu ea

Ce an e masina ? E diesel, nu ? Presupun ca atunci cand ai luat-o avea vreo 200 000 km ...nu ? Din ce an e si cat ai dat pe ea ? Presupun ca e 2006 ...si ai dat vreo 14 000 E pe ea ? Ia sa vad cu cat am gresit :twoup:

Dar sa va zic si reversul, ca am mai zis in topicul asta cum e si cand vinzi o masina. Mi-am vandut X5-ul individual unui tip care ulterior am descoperit ca era patron de service. Pe langa faptul ca a negociat la sange cu mine pana cand i-am lasat 1500 euro din pretul initial, m-a sunat in continuu sa imi ceara sa ii mai dau niste bani inapoi. Asta n-am sa o inteleg niciodata, cum sa mai ceri bani dupa ce ai batut palma, ai facut actele si ai plecat acasa cu masina. Cum ar fi fost sa il sun eu sa ii zic sa mai imi dea niste bani ca i-am dat-o prea ieftin? Dar nu sa sune o data, m-a sunat de am ajuns sa nu mai raspund la telefon, ma mai tinea si o ora la telefon sa imi zica texte de genul: astazi e ziua mea, si sunt foarte suparat, uite am plecat de acasa si umblu pe strazi de nebun, sa nu ma vada nevasta-mea ca sunt suparat. Omul fiind patron de service, nici nu are sens sa mai discutam ca nu s-ar fi priceput la masini, era ca si cum as fi vandut castraveti la gradinar, dar probabil asta e obisnuinta, sa te tiganesti la ultimul leu.

Dar sa va zic si reversul, ca am mai zis in topicul asta cum e si cand vinzi o masina. Mi-am vandut X5-ul individual unui tip care ulterior am descoperit ca era patron de service. Pe langa faptul ca a negociat la sange cu mine pana cand i-am lasat 1500 euro din pretul initial, m-a sunat in continuu sa imi ceara sa ii mai dau niste bani inapoi. Asta n-am sa o inteleg niciodata, cum sa mai ceri bani dupa ce ai batut palma, ai facut actele si ai plecat acasa cu masina. Cum ar fi fost sa il sun eu sa ii zic sa mai imi dea niste bani ca i-am dat-o prea ieftin? Dar nu sa sune o data, m-a sunat de am ajuns sa nu mai raspund la telefon, ma mai tinea si o ora la telefon sa imi zica texte de genul: astazi e ziua mea, si sunt foarte suparat, uite am plecat de acasa si umblu pe strazi de nebun, sa nu ma vada nevasta-mea ca sunt suparat. Omul fiind patron de service, nici nu are sens sa mai discutam ca nu s-ar fi priceput la masini, era ca si cum as fi vandut castraveti la gradinar, dar probabil asta e obisnuinta, sa te tiganesti la ultimul leu.

Aveai un X5 negru...nu ? L-am vazut intr-o seara, asta vara...cam prin iunie sau iulie cand am fost pana-n Valcea la o nunta...treceai pe podu` ala...vl 99 wlf :twoup: Daca mai era si patron de service...n-a vazut-o bine, ce dracu ? Sa fie sanatos :) Aiurea faza.

Si scuza-ma...cred ca aia cu service-urile fac destui bani...nu cred ca n-avea bani omul...cred ca era un zgarcit :)

Edited by hornetb

umblu pe strazi de nebun, sa nu ma vada nevasta-mea ca sunt suparat. Omul fiind patron de service, nici nu are sens sa mai discutam ca nu s-ar fi priceput la masini, era ca si cum as fi vandut castraveti la gradinar, dar probabil asta e obisnuinta, sa te tiganesti la ultimul leu.

lumea nebuna ...