Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Sunt destui de genul asta..si pe mine m-a sunat un nene ca imi ofera la schimb un logan 1.4mpi si 1500e. Am intrat in joc, l-am intrebat de ce ofera o diferenta asa mica, iar raspunsul lui a fost ceva de genul: "pai a ta consuma 14-15, are impozit 10mil"..cu alte cuvinte, imi facea o favoare ca ma scapa de masina. :thumbsup:

Jante pe 18'' cu balon de seria5 si transmise automata pe 316i -> iti poti dezlipii emblema bmw de pe masina :(

In rest...e umblata la km (am avut la 70.000km cu farurile nematuite) - pare a fi umblata la bara fata si spate => imi da impresia de o masina neintretinuta.

Edited by flavius.paul

Jante pe 18'' cu balon de seria5 si transmise automata pe 316i -> iti poti dezlipii emblema bmw de pe masina :(

In rest...e umblata la km (am avut la 70.000km cu farurile nematuite) - pare a fi umblata la bara fata si spate => imi da impresia de o masina neintretinuta.

Da stiu ca motorizarea+steptornicul lasa de dorit, insa cine o vrea nu o vrea pt putere...

Vanzatorul sustine ca odata cu masina mai da si un set de faruri.

Si mie mi se pare ca km nu-s reali. Volanul nu e prea imbatranit pt 70 de mii ?

Am avut motorul acesta cu jante pe 17''/manual si era efectiv lenes...dar sa mai fi avut si "echipamentul" celei mentionate de tine :twitch:

Volanul arata ok, la nivelul acesta de uzura l-am avut si eu...depinde pe "ce maini" a fost invartit volanul.

Masina cam "scartie" uitandu-ma la ea din poze...ma tem ca in realitate nu arata prea ok. Dar la banii acestia ...cam aici e nivelul de intretinere.

Iti recomand sa te uiti dupa un 318d.

Edited by flavius.paul

voi nu intelegeti un lucru si anume " romanii zic ca vor sa stie adevarul dar adevarul pt ei doare " si prefera sa fie mintiti, desi sunt constiienti.

vorba aceea " pt 1,000 euro romanu vrea masina fabricatie 2020, cel mai mare motor posibil, masina sa fie full, sa aibe si timp de 1 an combustibilul gratuit, sa nu plateasca nici un impozit si de ce nu in loc de cei 1,000 euro sa i-a masina moca, ca de, romanu il scapa pe ala de masina "

eu m-am ocupat cu masini si am ajuns la o concluzie " cine vrea sa cumpere, cumpara indiferent de situatie; cine e carcotas, acela este doar cel de pe margine ".

oricum, in general, masinile din romania nu sunt bune, dar sunt foarte multe cazuri cand masinile de aici sunt mai bune.

spre ex. eu am avut un passat b6, luat in lesing de nou in decembrie 2006 si dupa cum va spuneam, gandirea romanului ( de ce nu a iesit 200& ); am dato la 118,000 km si aici ( batie mare de cap ) ca mintea romanului - dar de ce o dai la banii astia, dar de ce o dai ca e an bun si intrebarile stupide tot veneau tavalug "

cel mai bine, nu e sa nu zici nimic in plus decat " uita-te la masina, daca iti place bine daca nu, la fel, bine "

stima

Am fost din nou azi in Autovit si intr-adevar parca nu mai era saracia aia care era ieri. Sunt doua E60 acolo 535d negre de toata frumusetea pe la vrea 25k each. Full, full, ma mir cum de nu le-a luat nimeni pana acum. In rest nu stiu cum sunteti voi dar cand ii vad pe aia cum stau toalaniti in masini si cu ce sictir se uita la tine cand le inspectezi masinile, ti se face sila efectiv. Sunt tare curios daca in restul targurilor din tara e aceaisi situatie..

un alt exemplu " am un e46 din 1998, cu doar 180,000 km , masina adusa in tara in octombrie 2010 din germania. masina eu am luato " de fapt la schimb cu acel passat de v-am zis de el, la 171,000 km; in cartea service, ultimul service la 140,000 fara 20 sau 50 km ( in germania ), iar ultimul service la reprezentanta, in 2008 la 103,000 KM. acum, dupa voi, masina are sau nu km reali, tinand cont de faptul, ca masina a stat pe putin 1 an de zile pe dreapta in germania "

voi nu intelegeti un lucru si anume " romanii zic ca vor sa stie adevarul dar adevarul pt ei doare " si prefera sa fie mintiti, desi sunt constiienti.

vorba aceea " pt 1,000 euro romanu vrea masina fabricatie 2020, cel mai mare motor posibil, masina sa fie full, sa aibe si timp de 1 an combustibilul gratuit, sa nu plateasca nici un impozit si de ce nu in loc de cei 1,000 euro sa i-a masina moca, ca de, romanu il scapa pe ala de masina "

eu m-am ocupat cu masini si am ajuns la o concluzie " cine vrea sa cumpere, cumpara indiferent de situatie; cine e carcotas, acela este doar cel de pe margine ".

oricum, in general, masinile din romania nu sunt bune, dar sunt foarte multe cazuri cand masinile de aici sunt mai bune.

spre ex. eu am avut un passat b6, luat in lesing de nou in decembrie 2006 si dupa cum va spuneam, gandirea romanului ( de ce nu a iesit 200& ); am dato la 118,000 km si aici ( batie mare de cap ) ca mintea romanului - dar de ce o dai la banii astia, dar de ce o dai ca e an bun si intrebarile stupide tot veneau tavalug "

cel mai bine, nu e sa nu zici nimic in plus decat " uita-te la masina, daca iti place bine daca nu, la fel, bine "

stima

De masina asta se stie ceva?

http://www.autovit.ro/bmw-530-C19347230.html

uite a fost aici de vanzare, e aceiasi masina am vazuto eu prin sibiu si are acelasi numar, doar ca a schimbat jantele si km cu vreo 80 000.

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/88672-vand-530d/page__p__1254143__hl__bmw+cameleon__fromsearch__1#entry1254143

Am fost din nou azi in Autovit si intr-adevar parca nu mai era saracia aia care era ieri. Sunt doua E60 acolo 535d negre de toata frumusetea pe la vrea 25k each. Full, full, ma mir cum de nu le-a luat nimeni pana acum. In rest nu stiu cum sunteti voi dar cand ii vad pe aia cum stau toalaniti in masini si cu ce sictir se uita la tine cand le inspectezi masinile, ti se face sila efectiv. Sunt tare curios daca in restul targurilor din tara e aceaisi situatie..

E la fel si-n targurile din Ardeal...Nu -ti fa probleme.Samsarii cocliti fara scoala si educatie au acelasi stil peste tot.Probabil sunt vorbit intre ei :thumbsup: :rolleyes:

Daca vrei E60 , 535d e cam cel mai bun compromis putere/consum/impozit.

numai ca la 17 mii il iei rupt in gura.

un 535d in stare buna se da afara de la 27 000 eur in sus fara cine stie ce dotari (fara m-pack, dynamic drive si alte minunatii)... stare buna insemnand fabr min 2007 si km 90 - 100k.

la care mai pui si inmatricularea si drumul si sari de 30.

De asta stiti ceva:

http://www.autovit.ro/audi-a8-C19345205.html

A6 nu imi place de nici o culoare, A4 e prea mic, intre seria 7 si A8, clar A8 (asta referindu-ma la a8 2004 vs 730d 2004) seria 7 e hidoasa rau din 2004

A8 e super masina, atata timp cat a fost intretinuta corespunzator nu ar trebui sa ai probleme. Si a6 e ok, mai ales cu 3.0tdi quattro.. :thumbsup:

Imi convenea intr-un fel ca mi-a cerut 4000 Euro diferenta. Sa nu spun ce diferente mi-au cerut proprietarii de 530d an 2004 :wacko:

Intr-adevar am citit un pic pe la Audi A8 si am vazut ca atunci cand te lasa ceva ai sa scoti mai mult din buzunar decat ai scoate la un E60..

Imi convenea intr-un fel ca mi-a cerut 4000 Euro diferenta. Sa nu spun ce diferente mi-au cerut proprietarii de 530d an 2004 :wacko:

Intr-adevar am citit un pic pe la Audi A8 si am vazut ca atunci cand te lasa ceva ai sa scoti mai mult din buzunar decat ai scoate la un E60..

Fa o verificare cat mai completa si elimini astfel cateva surprize. Mai degraba ai gasi un 530d in stare buna la 15-17mii euro decat un A8, dar ca masina e net superioara A8.

e frumos A8-ul asta, arata bine in poze, propietarul nu pare un parlit, insa, ca si la alte masini, nu stiu km cat sunt de reali si bineinteles intretinerea care nu e de neglijat, dar daca nu are suspensie peneumatica(desi asta are) alte probleme majore nu prea stiu sa aiba, altele decat cele comune!

singurul lucru care ma pune pe ganduri este consumul la masina aia. Nu este vb cu nu am bani de combustibil insa 21% cum zic proprietarii de A8 este strigator la cer, sa stau sa bag motorina de 100e pe saptamana e mult peste ratiunea mea. Conteaza si asta oricat de indiferent ai fi. La 530d am vazut ca nu este la fel consumul, cu toate ca 525d ia mai mult de cat 2.7tdi. Foarte paranormal consumul asta.

In continuare prima optiune este E60