Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Are priza cornetb :twoup: ca le zice asa.....cu...puncte....puncte....

sunt si oameni care vor sa se intereseze repede de ceva probleme, preturi, vanzatori si nu au timp sa caute f. mult. Asa ca vad problema expusa de hornetb si renunta sa mai mearga la bisnitarul ala

Ai dreptate, e bine ca le zice regulat, tot la cateva pagini si e mereu in actualitate acest denis si masinile lui.

@hornel, mai spune-o pe aia cu robert_tau ca n-o mai stim si n-ai mai zis de cateva zile.

Are priza cornetb :twoup: ca le zice asa.....cu...puncte....puncte....

sunt si oameni care vor sa se intereseze repede de ceva probleme, preturi, vanzatori si nu au timp sa caute f. mult. Asa ca vad problema expusa de hornetb si renunta sa mai mearga la bisnitarul ala

Ai dreptate, e bine ca le zice regulat, tot la cateva pagini si e mereu in actualitate acest denis si masinile lui.

@hornel, mai spune-o pe aia cu robert_tau ca n-o mai stim si n-ai mai zis de cateva zile.

Esti degeaba...mai mult n-are rost sa-ti zic, ar fi pierdere de timp cu tine, bye :)

http://autovit.ro/bmw-320-C14978110.html

http://autovit.ro/bmw-320-C14887167.html

Cunoaste cineva masinile acestea? As vrea sa stiu daca sunt in mintiile lor sau sunt facute carute pe drumurile din B...

prima....nu prea ai ce sa zici dintr-o poza.

a 2-a arata bine, nu e pregatita de vanzare( a se citi ca nu luceste totul ca oglinda pe ea ) , cred ca merita sa il suni pe om , si sa il intrebi una-alta de ea, de cand o are, probleme etc. si daca ti se pare sincer , pretul e ok, si poate chiar e una din alea 10 320d din lume care chiar mai au sub 250.000 km :twoup: ceea ce nu prea cred. dar daca merge bine si tie iti place masina.

http://autovit.ro/bmw-320-C14978110.html

http://autovit.ro/bmw-320-C14887167.html

Cunoaste cineva masinile acestea? As vrea sa stiu daca sunt in mintiile lor sau sunt facute carute pe drumurile din B...

prima....nu prea ai ce sa zici dintr-o poza.

a 2-a arata bine, nu e pregatita de vanzare( a se citi ca nu luceste totul ca oglinda pe ea ) , cred ca merita sa il suni pe om , si sa il intrebi una-alta de ea, de cand o are, probleme etc. si daca ti se pare sincer , pretul e ok, si poate chiar e una din alea 10 320d din lume care chiar mai au sub 250.000 km :twoup: ceea ce nu prea cred. dar daca merge bine si tie iti place masina.

Am vorbit doar cu proprietarul din al 2-lea link...el spune ca a adus-o personal acum 3 ani la 100.000km...deci 70.000km pe Ro...ma avantajeaza faptul ca oferta factura, dar ma cam retine uzura pe care a acumulat-o in Ro...el spune ca nu a schimbat mai nimic la suspensie...

pai si in germania in 200000 nu a adunat uzura ? or avea ei sosele drepte, dar articulatile tot se misca , sa stii.

pe spate nu prea pica la articulatii, iar pe fata daca e cazul iei si tu 2 bascule ca nu sunt o avere si ai scapat de stres. e destul de simplu sistemul, nu ai 178 brate de schimbat ca la alte masini

e foarte tare daca in romania a avut un singur proprietar in 3 ani de cand e adusa. mai multe sanse sa fie in firea ei decat daca trecea prin multe maini

Edited by mihai20

Salutare,

Sunt in cautarea unui e90 si am dat de asta http://autovit.ro/bmw-320-C14879688.html , am vorbit cu omul, merg sa o vad si revin cu detalii.

Mie km mi se par putini, suspecta in general...

Voua cum vi se pare?

Ce-i asa suspect la ea.... "in general" ? :twoup:

Deja o dati in paranoia, dupa voi toate sunt taiate si sudate, au un milion de km si au fost taxi in Sudan :) Iar dupa ce le cumparati voi, ajung masini de "pasionat" pe forum, tzipla si ingrijite, prezentate cu mare tamtam la rubrica "Masina Mea" :)

Adevarat graieste colegu deja e paranaoia asta in romania nu exista oameni cinsitit care sa isi vanda masinile iar din germania ba sunt mai scumpe ba sunt intermediate de turci si de romani ...

Eu personal sunt de parere ca nu toate masinile sunt masluite / lovite si vandute exclusiv pentru profit evident exista si masini de acest gen dar nu toate

Si .... da un ultim lucru daca cineva pune la vanzare o masina care o pregateste in prealabil cu un polish si i face niste poze mai frumoase " gata domnule e samsar e lovita data peste cap si revopsita total de minim 17 ori " iar a 2 a varianta daca omul pune la vanzare o masina asa cum merge el mai murdara mai mai putin ingrijata ca in primul caz ... " gata domnule asta e un cazan nu e ingrijita sigur o sa pice tot de pe in urmatorii 500 de km

si at eu vin cu intrebare " ce masini mai cumparam ? " doar noi ? sau si second hand

E foarte greu sa cumperi o masina in ziua de azi. Dar e foarte greu sa si vinzi o masina in ziua azi.

De prea multe ori vad chiar si aici pe forum comentarii gen: "Tu vrei vinzi un e46 la pret de e90".

Romanul gaseste fel si fel de scuze ca sa poate motiva faptul ca masina pe care o vinzi nu are valoare. (ba ca ii criza si ca sunt de vanzare masini mai noua la jumatate pretu', ba ca ii motor mare si ca ii impozitul scump, ba ca nu are geamuri electrice spate si pentru asta masina pur si simplu e wax).

Partea proasta e ca preturile masinilor intretinute corespunzator sunt negociate extrem de dur chiar pentru existenta acestor masini "bine preparate pentru vanzare".

@vlad1989 si ceilalti care sunteti mai noi, cititi mai in spate, omul ala chiar are numai masini masluite si pregatite de vanzare. adica masina e suspecta e putin spus. nu o da nimeni in paranoia cand da 11-12000 pe o masina second, despre care sa afli mai tz ca nu are km repectivi, sau altele.

normal ca exista si oameni cinstiti, dar trebuie cautati bine.

Salutare,

Sunt in cautarea unui e90 si am dat de asta http://autovit.ro/bmw-320-C14879688.html , am vorbit cu omul, merg sa o vad si revin cu detalii.

Mie km mi se par putini, suspecta in general...

Voua cum vi se pare?

Ce-i asa suspect la ea.... "in general" ? :twoup:

Deja o dati in paranoia, dupa voi toate sunt taiate si sudate, au un milion de km si au fost taxi in Sudan :) Iar dupa ce le cumparati voi, ajung masini de "pasionat" pe forum, tzipla si ingrijite, prezentate cu mare tamtam la rubrica "Masina Mea" :)

Adevarat graieste colegu deja e paranaoia asta in romania nu exista oameni cinsitit care sa isi vanda masinile iar din germania ba sunt mai scumpe ba sunt intermediate de turci si de romani ...

Eu personal sunt de parere ca nu toate masinile sunt masluite / lovite si vandute exclusiv pentru profit evident exista si masini de acest gen dar nu toate

Si .... da un ultim lucru daca cineva pune la vanzare o masina care o pregateste in prealabil cu un polish si i face niste poze mai frumoase " gata domnule e samsar e lovita data peste cap si revopsita total de minim 17 ori " iar a 2 a varianta daca omul pune la vanzare o masina asa cum merge el mai murdara mai mai putin ingrijata ca in primul caz ... " gata domnule asta e un cazan nu e ingrijita sigur o sa pice tot de pe in urmatorii 500 de km

si at eu vin cu intrebare " ce masini mai cumparam ? " doar noi ? sau si second hand

Masinile bune in Ro se vand la rude, prieteni, amici, doar o mica parte mai raman si pentru restul de muritori.

In cazul prezentat, s-a dovedit ca vanzatorul chiar este un om de nimic (ca fapt divers am observat ca atunci cand a postat anuntul masina costa 12890, azi la ora 3 costa 12500, acum e 12700).

Nu toate masinile sunt masluite, lovite etc, dar toate trebuie verificate. Nu cumperi fara sa stii ce cumperi, comoditatea si increderea ca ai intalnit un om onest ca si tine costa.

Eu am fost de curand foarte aproape sa iau o masina cu 127000km pe bord, care de fapt implinise 148500 din iulie 2007.

Verificati, verificati, verificati si apoi cumparati.

de unde stii?

si daca ar fi in 2004, daca are atunci 184.000, iti dai seama ca acum are vreo 300.000km.

Eu nu m-as atinge de break-ul ala... personal ii dau deasemenea spre 300.000km dupa cum arata (numai zic de starea deplorabila a scaunului soferului) + pare sa fi fost trantita frontal..nu se alineaza botul deloc bine...iar astea sunt impresii doar din poze...iti dai seama ca in realitate iti pui mainile in cap...

Btw, as vrea sa va intreb...vazusem pe topicurile de aici (de vanzare), un user care a binevoit sa il "deranjam" cu ceva VIN-uri in vederea verificarii istoricului lor (cred ca lucreaza la reprezentanta)...aveti idee despre ce user e vorba, si pe ce topic il gasesc?

de unde stii?

si daca ar fi in 2004, daca are atunci 184.000, iti dai seama ca acum are vreo 300.000km.

Eu nu m-as atinge de break-ul ala... personal ii dau deasemenea spre 300.000km dupa cum arata (numai zic de starea deplorabila a scaunului soferului) + pare sa fi fost trantita frontal..nu se alineaza botul deloc bine...iar astea sunt impresii doar din poze...iti dai seama ca in realitate iti pui mainile in cap...

Btw, as vrea sa va intreb...vazusem pe topicurile de aici (de vanzare), un user care a binevoit sa il "deranjam" cu ceva VIN-uri in vederea verificarii istoricului lor (cred ca lucreaza la reprezentanta)...aveti idee despre ce user e vorba, si pe ce topic il gasesc?

:) :twoup: Ma uimesti de-a dreptul.Nu ma intereseaza nr de km.Ma intereseaza daca cineva cunoaste masina.De aliniat se aliniaza totul bine si scaunul soferului e chiar ok. :) .

M-ar fi interesat daca stie vre-un coleg masina,daca a fost in regula intretinuta etc.

http://autovit.ro/bmw-320-C15035965.html

Pare interesanta dar cam scumpa.

Merita o masina ca asta 11000 de euro, tinant cont ca este antepenultimul model de seria 3?

PS:Ma intereseaza o masina de acest gen dar totusi mi se pare cam scumpa(daca era un 330, 4x4, poate merita)

Probabil ca daca e in stare buna si km sunt reali face. Ceva similar la premium selection sare de 12k. Si asta e si inmatriculata.

330Xd la banii aia e o ruptura si o cazutura probabil.

http://autovit.ro/bmw-320-C15035965.html

Pare interesanta dar cam scumpa.

Merita o masina ca asta 11000 de euro, tinant cont ca este antepenultimul model de seria 3?

PS:Ma intereseaza o masina de acest gen dar totusi mi se pare cam scumpa(daca era un 330, 4x4, poate merita)

Probabil ca daca e in stare buna si km sunt reali face. Ceva similar la premium selection sare de 12k. Si asta e si inmatriculata.

330Xd la banii aia e o ruptura si o cazutura probabil.

merita 11.000 parerea mea...