Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Am fost astazi prin targ la vitan si mi s-a facut rau numai cand am vazut cine vinde masini,smecheri cu burta,lanturi de aur,ochelari de soare de acopera toata fata si mangleala ieftina .....fratele meu este de la primul proprietar luata,omul o tine in garaj.......

da mi-am jurat ca nu mai intru acolo :no:

Flipp CAR braila... masini smenuite 100%

fiti atenti poze:

A4 2.7 => Rulaj: 98.630 Km

C220CDI => Rulaj: 98.630 Km

BMW 320d care de fapt e 318d => Rulaj: 89.630 Km

Asa sunt si aia de la Top Cars Pipera. Daca le analizezi putin anunturile ajungi la concluzia ca ei gasesc numai masini cu acelasi nr de km !

mangleala ieftina .....fratele meu este de la primul proprietar luata,omul o tine in garaj.......

Daca nu e fratele, e varul sau cumnatul, dar aia sunt oameni prea importanti sa isi vanda masinile singuri, le lasa rudelor sa le vanda. Cred ca e cel mai folosit text, intotdeauna proprietarul din acte e ruda cu ala care o vinde, desi ala e din Iasi si vanzatorul din Pantilimon.

Asa sunt si aia de la Top Cars Pipera. Daca le analizezi putin anunturile ajungi la concluzia ca ei gasesc numai masini cu acelasi nr de km !

asa e... niste gunoaie... ma intreb de ce nu ii baga nimeni la puscarie...

http://topcars.ro/detalii_masina.php?id=188 => AUDI A4 1,9 TDI = KILOMETRI: 92300

http://topcars.ro/detalii_masina.php?id=287 => AUDI A6 2,0 TDI = KILOMETRI: 93200

AUDI A6 2,0 TDI = KILOMETRI: 103500

AUDI A6 ALLROAD 2,7 TDI = KILOMETRI: 103400

MERCEDES ML 280 CDI = KILOMETRI: 104300

BMW 320 d = KILOMETRI: 103400

BMW 320d AUTOMATIK = KILOMETRI: 103500

Edited by kristal_madness

dangrig care e problema ta ? stii tu ca sunt bisnitar? eu nu stiam... de ce nu te faci "ghicitor" , cand vei vedea un porc zburand deasupra casei tale, atunci sa stii ca raul_bog s-a facut bisnitar, o seara faina

Sorry, dupa aia mi-am dat seama la ce te-ai referit :)) mea culpa

Edited by raul_bog

http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDetails.html?id=150468018&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=9&fuels=PETROL&ambitCountry=RO&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&categories=Limousine&minConstructionYear=2002&maxConstructionYear=2004&lang=ro&pageNumber=1

sambata merg pana in Reghin sa vad masina, am urm nelamuriri:

-la interior ornamentele de pe bord, is vopsite sau exista culoarea aia originala? in catalog eu am 6( Alu. Saulen, Sieblack Dunkelgrau, Titan II, Graphit, Edel. Birke si Edel. Myrte) nici unua nu seamana cu cea de pe bord-ul 318-lui.

- KM sunt sanse sa fie reali? volanu pare ok, schimbatoru ii cam uzat.

Misto masina, dar nu cred ca e pachet S-Line original. Pai barile alea nu trebuie sa se continue si ele cu linia pragurilor? De fapt ce praguri, ca nu cred ca are asa ceva.

LE: m-am uitat pe google, trebuie sa aibe praguri mai joase si la linie cu barile.

Edited by WLF

Pentru un A3 pe benzina? Nu cred ca e mic. Nu e S3, e doar un A3 1.8T, care nu sunt asa sigur ca are 170 de cai din fabrica.

LE: nu exista 1.8 de 170 de cai.

L-am sunat astazi, masina e 1.8 160cai. Ca idee daca faci o configuratie la Audi, pretul pentru o astfel de masina este cam 37-40mii euro. Dupa 2ani si 36.000km 11.000euro este un pret ridicol. Doar ca are deja un mini istoric dubios..cumparata de noua din Germania, la al doilea proprietar in tara, nu stie cum arata o reprezentanta, actualul proprietar a spus ca a luat-o in contul unei datorii etc. Daca era din Bucuresti o scoteam la un test-drive, am mers cu un leon cu motorizarea asta si mi s-a parut foarte ok. Consum decent, performante decente..o masina ok :rolleyes:

Pai si tot nu iese, gandeste-te ca Alfa mea noua e 36k si second 10k, cam tot pe acolo. Asta hai sa zicem ca are cutie automata, scaune sport si navi. Dar in rest, i-a pus si el doua bari de S3 (in 90% din cazuri se pun dupa vreo dauna), niste jante mai mari, si pot face pariu ca in realitate e 2007 in acte, o fi fost inmatriculata in 2008.

A, si binenteles ala care avea datorie la el si i-a dat-o, era cumnat, frate, var de al treilea, frate cu verisoara lui prietana-sa etc etc.

Edited by WLF

Pai si tot nu iese, gandeste-te ca Alfa mea noua e 36k si second 10k, cam tot pe acolo. Asta hai sa zicem ca are cutie automata, scaune sport si navi. Dar in rest, i-a pus si el doua bari de S3 (in 90% din cazuri se pun dupa vreo dauna), niste jante mai mari, si pot face pariu ca in realitate e 2007 in acte, o fi fost inmatriculata in 2008.

Nu stiu, asa o fi. Dar era destul de sigur gagiul cu care am vorbit..Ai dat Alfa?

N-am dat-o. M-a dus ala cu arvuna cu vorba si mi-a dat teapa, si mai ales eu mai idiot, nici n-am verificat contul daca mi-a pus bani pentru ea, am mers asa pe vorbe, vorbisem atat de mult cu omul la telefon de zici ca eram amici de o viata, ma suna in fiecare zi sa ma mai intrebe ceva. Unu de pe alfaclub de fapt.