Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Acel 318 cabrio are de la 200.000 km in sus...

Numai dupa volan si scaun sofer se vede cat de praf e! Si masina in realitate de obicei arata mult mai prost ca in poze.

Pielea se vopseste, n-ar fi prima masina la care fac lucrul asta singur. Eu tin o masina maxim un an, in care fac maxim 10 mii de km. Ca ii fac intre 80 si 90 de mii, sau intre 180 si 190 de mii, daca eu sunt convins de masina ca e buna, cu priceperea care o am, atunci e in regula pentru mine.

E ceva dubios la el. Nici in US nu sunt atat de ieftine, totusi e un e93 m3 si s-au bagat ceva bani in ea.

E pus la misto probabil. Tipul mai vinde o bormasina, un calorifer, o cursiera si diverse maruntisuri.

Edited by WLF

Un Audi A4 2006 de vanzare pe autovit (anuntul a picat, probabil l-au scos astia de la autovit). PH86ADL numarul si are inclusiv poze cu cartea, pe care e proprietar Taranu Mihaita.

Buna ziua,

In legatura cu masina ce sa va spun, aceasta este in stare foarte buna cu toate servisurile la zi nu necesita absolut nimic decat motorina. Pretul ei este de 7400 Euro final.

Eu sunt in Grecia si as dori sa fiu sigur ca intradevar sunteti interesat de aceasta masina deoarece trebuie sa vin eu cu ea pentru a perfecta toate actele si a putea scoate certificatul fiscal. Eu vand aceasta masina deoarece am nevoie de bani pentr a putea rezolva niste probleme pe aici prin Grecia si din acest motiv o vand la acest pret.Am mai avut o experienta urata din partea unui client care ma pus sa vin degeaba pana in tara si sa dovedit a fi bisnitar ...Am pierdut banii de drum dus intors pecum si 5 zile de la serviciu .Vreau sa ma asigur ca intradevar doriti sa imi cumparati masina.Masina este impecabila de asta va asigur si accept orice test inaintea cumparari.Inclusiv test vopsea pentru a va convinge ca, masina nu a fost implicata in nici un eveniment rutier.Masina este intacta si km reali verificabili la orice reprezentanta din ROMANIA.

VA rog sa imi spuneti 100% daca sunteti interesati sa cumparati aceasta masina pentru a nu ma incurca.

Va multumesc si astept raspunsul dvs pentru a stii cand ma pot invoi de la serviciu..Atasez pozele masinii si detaliile ei

O zi buna si astept un raspuns.

Buna ziua,

As putea sa o pastrez dar credeti-ma am destui clienti...Imi place ca imi doriti masina mea si ma bucur deoarece pareti un client serios.

M-am gandit ca trebuie sa imi iau o masura de siguranta.Scuze ca imi iau acum aceasta masura.Uitati cum procedam pentru a ma convinge de un client serios si pentru a ma putea invoi de la serviciu si a veni personal cu masina exact la dumneavoastra pentru a perfecta actele de vanzare cumparare precum si certificatul fiscal care atesta ca nu am nici o datorie,necesar inmatricularii..

Deasemenea inaintea cumpararii voi sta in tara 24 ore pentru a o testa oriunde doriti d-vs inclusiv reprezentanta VW AUDI.Accept si test vopsea pentru a va convinge ca, masina nu a fost implicata in nici un eveniment rutier.

Masina este impecabila nu are nici macar o zgarietura.

Nu va cer nici un avans pe numele meu dar,ca sa fiu sigur ca doriti cu siguranta sa o cumparati si nu doar sa va jucati pe internet cu timpul si cu banii mei,as dori sa trimiteti 400 Euro pe numele prietenei d-vs amic ruda sau oricine in care aveti incredere maxima(o persoana apropiata).Puteti trimite prin western union pentru ca este cel mai cunoscut sistem de plata instant si se poate verifica transferul online.Va cer acest lucru pentru ca odata trimisi banii,dumneavoastra platiti un comision si nu cred ca va va conveni sa pierdeti acesti bani doar de dragul de a va juca cu banii si cu timpul meu.

Aceasta masura de siguranta mi-am luat-o dupa ce am patit la randul meu un drum de pomana pana in ROMANIA.Sincer nu doresc asta nimanui.

Aceasta suma de 400 Euro este direct proportionala cu cat voi cheltui eu pentru venirea in tara.Pretul este de 7400 Euro fix .

Apoi eu voi intra pe siteul western union si voi verifica daca sunt banii .Daca totul va fi ok, ma voi invoi de la serviciu pentru 5 zile pentru vizionarea masinii si perfectarea actelor cu d-vs.Pentru a efectua transferul puteti merge la posta sau la case de schimb valutar pentru ca au comisionul mai mic.

Nu va trebuie o adresa.Trebuie doar nume,tara,suma bani.

Cum trebuie sa trimiteti via western union:

Nume Prenume destinatar bani:prieten,frate,sora,tata de-al dvs....etc

Tara: Grecia

Suma:400 Euro

Pentru a trimite bani prin western union nu aveti nevoie de un cont.Mergeti doar cu buletinul.Dureaza doar 5 minute sa trimiteti.

IN felul asta am si eu o baza de un client care intradevar imi doreste masina si atunci pot renunta la ceilalti clienti interesati si pot veni in tara pentru perfectarea tranzactiei.

Am multi clieti in asteptare si vreau sa stiu cum voi proceda....Sunt o persoana serioasa si atasez actele masinii...

O zi buna va doresc in continuare si astept raspuns pentru a stii cum voi proceda.

Cu stima`Mihaita....

I-am zis ca ii trimit banii, mai pe seara ii dau niste nume la misto sa vedem ce mai zice. Ce i-as rupe un pic picioarele lui Mihaita asta.

Edited by WLF

I-am scris ca i-am pus 400 euro, sa vedem acum ce zice. Deocamdata nu pot sa ii iau IP-ul ca mailurile vin de la un IP de Germania, foloseste AOL ca sa isi ascunda pe cel real. Dar dupa ce o sa incerce sa scoata banii si nu o sa poata, ii zic sa intre pe messenger sa vorbim si acolo nu mai are IP de AOL si asa ii aflu IP-ul real.

Pai si el ce vrea? Parola ca sa verifice daca ai trimis bani? :rolleyes:

Are probabil blat la un un oficiu acolo in Grecia si scoate banii indiferent pe ce nume sunt. Daca nu are blat, face un buletin/pasaport de Romania si gata, e vrajeala standard care o folosesc astia.

I-am scris ca i-am pus 400 euro, sa vedem acum ce zice. Deocamdata nu pot sa ii iau IP-ul ca mailurile vin de la un IP de Germania, foloseste AOL ca sa isi ascunda pe cel real. Dar dupa ce o sa incerce sa scoata banii si nu o sa poata, ii zic sa intre pe messenger sa vorbim si acolo nu mai are IP de AOL si asa ii aflu IP-ul real.

Sper ca nu i-ai si pus, ca poate sa-i scoata :) Sper ca doar i-ai spus ca i-ai pus :) Si cum ii gasesti ip-ul dupa adresa de messenger ? Cam greu, doar daca nu are prea multe deschise, parca asa mi-a zis un prieten :)

Cum sa nu ma, i-am si pus imediat. Ideea e ca el acum, pune lumea in miscare. O sa dea SMS la sageata din Grecia, aia daca are blat incearca sa ii scoata, daca nu are blat, o sa faca acte pe numele ala care i-am zis eu, o sa ii transmita inapoi ca nu sunt banii, asta o sa imi zica mie, eu ma jur ca i-am trimis, o sa se certe cu ala din Grecia etc. , ii frec un pic. Si la sfarsit ori dau de el dupa IP, ori fac misto de el, n-ar fi exclus sa fie prin zona pe aici.

Stai linistit ca e simplu sa afli IP-ul dupa mess.

Edited by WLF