Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Salutare baieti. Am nevoie de sfatul vostru de care o sa tin cont cu siguranta. Anul trecut mi-am vandut masina, din motive financiare, un 320 2003 cutie automata. Vreau aceeasi masina ca si model, adica tot e46, fac cam 30000 km pe an, deci tot diesel cred ca este mai bine. Buget 8.000 +/-. Doar cutie automata. Ideea este ca nu stiu unde sa caut, ma feresc de autovit pentru ca sunt multi samsari. Am gasit una la un coleg de pe forum, dar este motorul de 136cp, imi place foarte tare masina, insa nu stiu cat de mare este diferenta fata de cel de 150 cp. Multumesc,

daca poti(buget) i-ati cel euro 4 de 150 cai si 6 trepte(de prin noiembrie 2003 se fac parca)

nici eu nu sunt fan X3 insa cum e asta configurata te face sa te gandesti...:), dar la schimb nu iesi bine deloc, mai bine da-o pe a ta daca reusesti si du-te tu in DE si cauta-ti un X3...

merci nici ideea ta nu-i rea,dar nu cred ca ma descurc singur pe acolo,mai ales ca nu stiu de unde sa incep cautarile :(

Legat de seria treiul de mai devreme, am dat un search pe mobile si am gasit la inceputul listei urmatoarea masina.

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=150780266&pageNumber=2&__lp=249&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=7%2C8%2C9%2C10%2C11%2C12%2C13%2C14%2C15%2C56&minFirstRegistrationDate=2003-01-01&climatisation=AUTOMATIC_CLIMATISATION&features=LEATHER_SEATS&features=NAVIGATION_SYSTEM&features=ELECTRIC_HEATED_SEATS&negativeFeatures=EXPORT&maxMileage=150000&doorCount=FOUR_OR_FIVE&tabNumber=1

Mai pui drumul dus intors + inmatricularea + detailing => pretul cerut de omul ala. nu mi se pare exagerat ca dupa 5-6 ani sa ceri o treime din pretul masinii, daca ea arata ca scoasa din fabrica. Atentie, seria 3 a iesit si anul acesta masina care-si conserva cel mai bine valoarea. Este urmata de seria 5 si VW Golf.

P.S. asta nu e o exceptie, mai sunt cel putin o suta cu preturi pana pe la 13 mii sau chiar mai sus

Edited by mihai vigariu

uitat-te si la E46 325i sau 330i din ultimii ani si km sub 100k sa vezi ce preturi au...gasesti E46 mai scump ca E90 pe mobile, e drept ca sunt putine si au cam majoritatea optiunilor puse pe modelul asta, dar sunt! Cea de pe autovit, nu bate deloc spre cei aproape 13k, tinand cont de optiuni, ca starea nu o putem judeca doar dupa poze. Edited by mik15

salut,

merita sa dau masina mea http://www.autovit.ro/bmw-118-C20401328.html + 8000 euro pe acest x3 http://www.autovit.ro/show?id=C19883949

Parerea mea ca motorul de 150cp pe X3 este cam lesinat si iti va parea rau la un momentdat,mai ales pt diferenta aia de 8k euro!

Daca tot ai asa diferenta si te incumeti la un X3,cauta unul 3.0D si vei fi multumit de performante!

Parerea mea ca motorul de 150cp pe X3 este cam lesinat si iti va parea rau la un momentdat,mai ales pt diferenta aia de 8k euro!

Daca tot ai asa diferenta si te incumeti la un X3,cauta unul 3.0D si vei fi multumit de performante!

Eram acum vreo 3 ani cu un prieten cu E39 525d, doar noi doi in masina, precizez ca nu avea probleme, ne-a depasit un X3 si apoi vreo 20km ne-am tot tinut dupa el si sincer sa spun mergea cam tot maxim cu E39. La urcare pe Meses l-am depasit intr-o curba si am ramas mirat sa vad ca scrie 2.0d pe masina :blink: Cine stie ce avea omu defapt, era si singur in masina.

Eram acum vreo 3 ani cu un prieten cu E39 525d, doar noi doi in masina, precizez ca nu avea probleme, ne-a depasit un X3 si apoi vreo 20km ne-am tot tinut dupa el si sincer sa spun mergea cam tot maxim cu E39. La urcare pe Meses l-am depasit intr-o curba si am ramas mirat sa vad ca scrie 2.0d pe masina :blink: Cine stie ce avea omu defapt, era si singur in masina.

Masinile sunt generatii diferite,inclusiv uzuri diferite,mai iei in calcul si greutate diferita...etc!

Nu este o proba relevanta,buna de pus la dosar!

Totusi eu zic ca sunt putini cei 150cp pt asa masina!

Am facut test drive cu noul X3 2.0d cel de 184cp si ala parca se misca mai bine,dar tot iti da senzatia de motor mic pe masina mare!

Masinile sunt generatii diferite,inclusiv uzuri diferite,mai iei in calcul si greutate diferita...etc!

Am facut test drive cu noul X3 2.0d cel de 184cp si ala parca se misca mai bine,dar tot iti da senzatia de motor mic pe masina mare!

Uite pt DanielLNC...

http://www.autovit.ro/bmw-x3-C20100821.html

Dar o sa vezi tu ca nu se compara cu ala de la Herculane ca si feeling!:))

Eu zic sa faci test si cu 2.0d si cu 3.0d...

Edited by strees

Absolut de acord.

Si eventual sa fie manual si nu automat.

pai si cat ar fi impozitul pe an la 3.0?

Uite pt DanielLNC...

Dar o sa vezi tu ca nu se compara cu ala de la Herculane ca si feeling!:))

Eu zic sa faci test si cu 2.0d si cu 3.0d...

da mi-a placut ala de la herculane :thumbsup:

Uite pt DanielLNC...

ai ca i-am dat un mail sa vad ce zice de un schimb :)