Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

masina arata bine , pretul e conform taxelor , poate omul chiar vrea sa o vanda . Starea tehnica trebuie verificata la maxim . Doar la fata locului vezi realitatea .Sunt curios daca pe proprietar il cheama Sica :thumbsup: . Cutia automata si cuplul ala nebun , daca nu a schimbat uleiul la timp ma astept sa fie ceva probleme . Oricum se inscrie in categoria 2005 , 140 k km conform standardelor samsaresti de pe autovit ....

da sica il cheama :thumbsup:

da sica il cheama :thumbsup:

Salut,

De masina sunt si eu interesat

Ca o poveste masina cred ca s-a vandut de la proprietarul din Ploiesti acum 1 luna, cu mai putin de 14000E (atat era in anunt). Masina e in tara de 2 ani.

Eu as vrea s-o cumpar, dar asta care o are acum e samsar si nu-mi inspira incredere (parerea mea)

Oricum masina arata f.bine, dar eu inca nu ma incumet sa-i fac o vizita.

scuze acum am vazut ce e scris la postul 6708

Edited by pitbul

masina a mai fost pe autovit ... s-a cumparat de la ploiesti pe 13.500... era cat pe ce s-o iau eu.. tipul de la ialomita mi-a luat-o cu 1 ora inainte!

am verificat-o pe istoric la reprezentanta si avea ultimul service undeva prin martie anul acesta la 190.000 km, nu aparea nici un fel de reparatie vopsitorie , tinichigerie, samd +

ca are turbo nou de la 120.000 km ( schimbat in Germania , ceea ce este un lucru f bun )

Cand a reaparut pe autovit am sunat pt ca prea era mare asemanarea si mi-a confirmat baiatul ca este una si aceeasi masina si mi-a zis ca i-a pus roti noi + ca a reparat ceva pe la galerie pe unde

transpira ulei la toate 5 -urile ...

Ca si concluzie masina pare buna , mai ramane pretul ( deja se vinde de catre intermediar ).

P.s daca vb sau o vezi sa-mi spui si mie ce impresie ti-a facut

ai dat un 535d super bun si acum gata vrei sa revi la acelasi motor

Imi pare rau ca nu l-am prins pe al ta, era foarte frumoasa masina

apropo acum pe masina e trecut ca re 140000km (pe cea maro)

Edited by pitbul

Cu cat ai dat e46-le, dc nu te superi?

Am vb cu cineva prin telefon care avea un 525d e60 din 2005 la 13500.

Omul a scris in anunt ca accepta variante.

M-a intrebat ce masina am, i-am spus si cand i-am zis ca imi pun masina in 7000E, mi-a zis la revedere si a inchis telefonul.

Edited by r0n1n

ai dat un 535d super bun si acum gata vrei sa revi la acelasi motor

Imi pare rau ca nu l-am prins pe al ta, era foarte frumoasa masina

apropo acum pe masina e trecut ca re 140000km (pe cea maro)

Sa stii ca e f greu sa treci pe orice alta masina ( bine cu niste exceptii :) ) ...

Asta maro are acei km de la proprietarul din ploiesti si se pare ca el a umblat la ei pt ca eu , asa cum am spus, am gasit ultima intrare in service la 190.000 , undeva prin martie, aprilie anul acesta si asta din ialomita mi-a zis ca avea abtibildurile acolo cu ultimele schimburi ( 190.000 , deci nici macar nu le-a dat jos ) ... pe de alta parte masina are full istoric complet dupa seria de sasiu , fara nici o interventie in afara de schimburile de consumabile obisnuite .... si turbo nou ... nelovita, nici un element schimbat ...

Acum f posibil sa fi sarit cu putin 200.000 km si sa inceapa sa ceara ... sa nu uitam ca numai filtrul de particule e 2000 euro ( fara sa intram in alte discutii ref la regenerare, etc, etc ) ,... pe mine din principiu nu ma mai intereseaza ca am fost prea aproape sa o iau ca sa o platesc acum mai scump ...vad din poze ca i-a dat jos si inscriptia aia de 535 de pe spate ( avea numerele scrise ca alea de la poarta casei de pe ulita satului :) f urate )...

Cu cat ai dat e46-le, dc nu te superi?

8400 E unui prieten

Sa stii ca e f greu sa treci pe orice alta masina ( bine cu niste exceptii :) ) ...

Asta maro are acei km de la proprietarul din ploiesti si se pare ca el a umblat la ei pt ca eu , asa cum am spus, am gasit ultima intrare in service la 190.000 , undeva prin martie, aprilie anul acesta si asta din ialomita mi-a zis ca avea abtibildurile acolo cu ultimele schimburi ( 190.000 , deci nici macar nu le-a dat jos ) ... pe de alta parte masina are full istoric complet dupa seria de sasiu , fara nici o interventie in afara de schimburile de consumabile obisnuite .... si turbo nou ... nelovita, nici un element schimbat ...

Acum f posibil sa fi sarit cu putin 200.000 km si sa inceapa sa ceara ... sa nu uitam ca numai filtrul de particule e 2000 euro ( fara sa intram in alte discutii ref la regenerare, etc, etc ) ,... pe mine din principiu nu ma mai intereseaza ca am fost prea aproape sa o iau ca sa o platesc acum mai scump ...vad din poze ca i-a dat jos si inscriptia aia de 535 de pe spate ( avea numerele scrise ca alea de la poarta casei de pe ulita satului :) f urate )...

da corect cu numere, imi aduc aminte

eu din principiu nu vreau sa cumpar de la cobinatori, samsari, intermediar, stiu ca e greu, dar prefer un proprietar de 2-3 ani (chiar daca are alt pret masina)

tot cluj, poze in photoshop, pretul f bun, mira-m-as sa fi fost asa buna afacerea.

la asta ma refeream si eu.photoshop cat incape,masina super dotata si cu km putini la super pret...tipic!!

apropo,@stefan nu uita ca pana nu de mult spuneai si tu ca astfel de masini foarte dotate si km putini la banii astia comparativ cu ce este in germania nu gaseai..

Acest boldy este un nenorocit. Tatal unui prieten cauta sa isi ia un 740d modelul nou iar el a avut la un moment dat un model leit cu ce cauta omul la vanzare, masina super dotata la doar 43.000 euro si 98000 km :D, pret undeva cu aproximativ 15-20k euro mai joc ca in Germania. Prietenul meu a sunat, s-a dat drept intermediar, i-a spus aluia ca este din aceeasi bransa ca si el si sa ii spuna concret daca masina e manarita sau nu, iar raspunsul a fost: da domne, are 170.000 km, acum ma duc sa ii dau inapoi si daca o luati, o las la 40.000 :D. Poftim cultura, mama lor de nenerociti.

/edit: si btw, prea are masini ultra dotate si nu mai vechi de 2-3 ani la niste preturi imbatabile. Pai aceeasi masina cu aceleasi dotari in Germania - nuu te atingi de ele. Ori km sunt mult mai multi, ori cu TVA-ul, ori daune.

Edited by archaeus

avea doar 70k km dati inapoi...:)), chiar nu era rau in comparatie cu altele, daca tot era cu 15-20k mai ieftina ca in DE tot facea o afacere, o tine si el 1 an si nici nu pierdea nimic la revanzare... :LMAO:

+1, 70.000km pt un 740d e decent. Mai grav e cand vinde vreun 320d din 2005-2006 cu "cica" 130-140.000km, dar vreo 300.000km reali. Sunt multe masini in Germania care arata foarte bine, dar au peste 250.000km facuti in 4-5ani. TVA, km dati inapoi si aia e reteta succesului. Eu caut un 325-330 e92 de vreo 2 saptamani si cel mai ieftin cu maxim 100.000km (conditie obligatorie) e cam 22.000e. Daca adaug drum, taxe, eventual taxa de prima inmatriculare, iese ceva interesant :rolleyes: