Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

O parere despre masina aceasta.

http://www.autovit.ro/audi-a6-C20498604.html :thumbsup:

am avut una identica doar ca era neagra, daca te intereseaza am vazut ca cel caruia i-am vandut-o o pusese la vanzare, desi cerea aproape 12k pe ea...dar era super masina :D, eu o luasem de la Audi din DE cu garantie. O masina care mi-a placut mult :) iar astea S-line sunt mai rare, eu am avut jantele pe 18, acelasi model ca si asta din anunt!

nu cred ca este o regula, depinde si de codul motor, dar da, stiu ca la multe au trebuit schimbate pentru ca incep sa faca zgomot, le-au inlocuit spre finalul productiei cu cele de titan care au rezolvat problema. Am mai avut unul inainte, dar de 150cp, care avea ceva peste 200k km si se auzea rontaitul acela din cazua axelor, dar mergea fara probleme...

Daca are codul motor cu B in fata ( BDG , BDH ) e un motor foarte bun cu axe din titan , daca e cu A in fata ( AKE ) nu il recomand.

Daca ar fi fost asa ,pretul masini de nou s-ar fi apropriat de 100.000 cel putin.

Alex , incerc sa gasesc o masina destul de intretinuta si sa arate cum vreau eu la bani rezonabili cu carte service, si eventual 4x4 tdi fara prea multi detinatori si sa nu fie de la samsar..

Motorul acela de 2.5 tdi este destuld e zgomotos si cam slabut ca putere, daca este in mintile ei poate dezvolta lejer 230-240 de cai din catev mici modificari.

in varianta Quattro la facelift au 180cp iar pe allroad au fost din fabrica si cu 210cp, iar cum ai zis si tu, modificat poate ajunge la 230-240 dar e deja cam mult...pentru vremea lui a fost un motor bun, si inca e daca e in mintile lui, are un cuplu bun(cca 410NM), nu mi s-a parut asa de zgomots iar in varianta S-line suspensia este mai joasa cu 30mm si mai rigida, masina sta foarte bine pe viraje...consumul nu-i stralucit pentru un motor de 2.5, cam 15-16 in Buc cu cutie automata, dar e o masina buna de familie si versatila datorita Quattro.

Motorul 2.5 e zgomotos cand incep sa se duca axele cu came , la cele care ziceam eu cu axe din titan nu se pune problema.Masina aia nu cred sa fi fost mai mult de 60.000 de noua....

Nu are nici o legatura cu axa cu came.Zgomotul este produs in mare parte de uzura vasco-cuplei, de acolo si uruitul in genu ca decoleaza.

Mik, motorul asta cu alta turbina cu o evacuare mai mare si niste injectoare de 3000 teoretic ar trebui sa faca peste 240-250 de cai, daca tine furtunaraia.

Nu am o atractie in mod special fata de A6 , dar orice model care este bine intretinut prezinta interes. Nu numai BMW.

Edited by Stefan_e46

are si Bitz dreptate, sunt destule cazuri, insa ca si la BMW cu intervale mari de service, asa si la Audi, de unde si problemele cu axele cu came, cel putin asta e una din teorii, pe care inclin s-o cred in defavoarea celeilate, cealalta normal ca sustine ca de vina ar fi fost materialul din care erau facute, insa eu inclin sa cred ca problemele survin in urma intervalelor lungi intre schimburile de ulei de cca 30k km care se practica in DE, de aici rezulta sludge-ul iar mai departe ungerea camelor care se afla in partea superioara a motorului se face mai greu din cauza depunerilor....una peste alta, cum ai zis si tu, o masina intretinuta merita atentie, nu trebuie neaparat sa fie BMW, iar cel argintiu pare sa fie!

Pai si ce vrei sa iti evalueze masina la cat vrei tu ? :)

Nu , dar la evaluarea masinilor din parcul lor pretul este foarte mare, aproape de nou as spune.

Dar la cele din afara , ti-o aprecieaza la nivel de piata,ceea ce nu este corect,pentru ca nici o masina nu seamana cu alta si nu toate au aceeasi uzura,intretinere ,carte service,vopsea originala,dotari peste medie + nelovita.

Edited by Stefan_e46

Nu , dar la evaluarea masinilor din parcul lor pretul este foarte mare, aproape de nou as spune.

Dar la cele din afara , ti-o aprecieaza la nivel de piata,ceea ce nu este corect,pentru ca nici o masina nu seamana cu alta si nu toate au aceeasi uzura,intretinere ,carte service,vopsea originala,dotari peste medie + nelovita.

aia sunt tot samsari , nu-i intereseaza aspectele astea . Sunt fara valoare si in principiu pt ca si la revanzare nu sunt neaparat un atu , dupa cum ai constatat deja . Asa ca nu pot evalua la pretul pietii plus aspectele de care vorbesti .

Edited by Myx

Si la proprietari diferiti, deci, unul dintre samsari a dat km inapoi pana la 115.000 km, de la 130.000 km. Mare idiot trebuie sa fie omu' ! Ce-mi sunt 130 k, ce-mi sunt 115k km, parca nu-i totuna ! Edited by KIP

Intrebarea mea ar fi una simpla: macar aia 130.000 or fi reali? Iar doi la mana, ala la 115000 km ce samsar o fi ca vad ca e ditamai firma cu parcul auto?

Intrebarea mea ar fi una simpla: macar aia 130.000 or fi reali? Iar doi la mana, ala la 115000 km ce samsar o fi ca vad ca e ditamai firma cu parcul auto?

Am vb cu omul, a zis ca a dus-o la niste baieti de la acea firma sa o vanda ca el nu are timp sa se ocupe de vanzarea ei; cand l-am intrebat de km a spus ca nu stia cat are si a pus exact 130000 km, dar ca reali are undeva la 115000; are de 2 ani masina cica si initial a fost pe leasing, (pe carte apare doar firma de leasing), apoi el a incheiat leasingul si acum o vinde pe motiv ca are tot un 525 cu cutie automata.

Pareri?

Am vb cu omul, a zis ca a dus-o la niste baieti de la acea firma sa o vanda ca el nu are timp sa se ocupe de vanzarea ei; cand l-am intrebat de km a spus ca nu stia cat are si a pus exact 130000 km, dar ca reali are undeva la 115000; are de 2 ani masina cica si initial a fost pe leasing, (pe carte apare doar firma de leasing), apoi el a incheiat leasingul si acum o vinde pe motiv ca are tot un 525 cu cutie automata.

Pareri?

15-30 povesti de-ale lor , esti din Buc , mergi si verifica masina ,

15-30 povesti de-ale lor , esti din Buc , mergi si verifica masina ,

Imi poti recomanda un service bun unde sa o verific (inclusiv km)?

ala la 115000 km ce samsar o fi ca vad ca e ditamai firma cu parcul auto?

Aaa, pai daca e ditamai firma, du-te si cumpara masina cu ochii inchisi, ce mai stai pe ganduri ? De parca samsaru' e doar pe persoana fizica, nu-si poate face si firma cu parc auto !!!

Km se pot verifica doar la reprezentanta.

Edited by KIP

Imi poti recomanda un service bun unde sa o verific (inclusiv km)?

de la km iti iei gandul , daca nu are istoric service , adica intrari la bavaria sau alt service afiliat gen MHs , Filaret , nu vezi nimic concret . Ca sa faci o verificare rapida poti sa mergi la BMW Filaret sau la MHS ca e mai aproape , vad ca masina e pe Iuliu Maniu in Militari . Daca tot intri acolo faci o diagnoza completa .Oricum ca sa-ti spuna ceva despre km masinii , asta in cazul in care apar prin ceva intrari , trebuie sa fie si proprietarul de fata . Cel putin teoretic . La filaret s-ar putea sa nu fie nevoie , te descurci tu acolo .