Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

ce parere aveti de aceste 2 masini:

1) http://www.autovit.ro/bmw-x3-C20965284.html

2) http://www.autovit.ro/bmw-x3-C20967371.html

daca ar fi sa alegeti care ar fi?

merci

domnilor?

a am uitat sa spun,nici unul din ei nu este samsar(cea din pitesti este o doamna doctor,iar cel din bucuresti am vazut ca vinde si un pub si alte chestii,gen masini nu)

Penibila e o astfel de remarca/parere, nicidecum masina.

@daniel, eu as merge pe mana doamnei doctor.

da asa as vrea si eu(mai ales ca este si manuala),dar ma f..e nevastamea cu impozitul,nu ca nu imi permit,dar stii cum este,mai ai o rata,mai un casco,etc si se strang datoriile :)

astept sa se hotarasca doamna,care este si prietena cu dl director de la AG Pitesti si facem verificarile moca :thumbsup:

:)) perversa doamna doctor (XXX) ... glumesc (XXX = X3)

scuza-ma , dar de ce X3 ? Mi se pare cel mai penibil model din gama BMW ...

asta este parerea ta si ti-o respect,dar ptr mine este necesara aceasta masina in prisma volumului mai mare in interior(intelegi tu: un carucior,ceva jucarii,etc),am nevoie de ea deoarece ma voi muta in curand in afara Bucurestiului si sunt adeptul drumetiileor de munte si seria 1 nu ma prea ajuta.

@daniel LNC

Ok , inteleg . Aveam impresia ca la un moment dat intrebai de un seria 5 touring (care mi se parea mai dragut ca si model decat X3) dar probabil te confund .

Scuze pentru replica de mai devreme :thumbsup:

stai linistit este o tara libera si fiecare ne spunem parerea ca este ea pro sau contra :thumbsup:

Pareri, opinii ?

http://www.autovit.ro/bmw-320-C21049683.html

Totusi cati km putea sa faca in 2 ani jumate ? :)

pai poate are km aia dar are alte bube :) .... la astia din cluj cu poze photoshopate se poarta masini trecute cu 1-2 ani mai noi decat in realitate....poate e de fapt 318d in loc de 320d....poate a fost facuta din 2-3 masini.

sunt mai multe chestii care sa pacaleasca , km reali mi se pare cea mai putin importanta/periculoasa din ele. ca si in 130000 poate fi terminata masina la fel ca la 400000, depinde cine a ingrijit-o

Imi place foarte mult combinatia respectiva de culori, in special interiorul. Cam atat.. :rolleyes:

si eu sunt de aceeasi parere.negru,piele crem,masina arata foarte bine si daca e luata de noua din Ro poti sa o verifici linistit.Apropo,fiind si X3-ul negru din Buc de ce nu mergi s-o vezi?

intr-adevar mai ai o varianta si cu Tuareg,motor 2.5diesel.

Edited by CTS

si eu sunt de aceeasi parere.negru,piele crem,masina arata foarte bine si daca e luata de noua din Ro poti sa o verifici linistit.Apropo,fiind si X3-ul negru din Buc de ce nu mergi s-o vezi?

intr-adevar mai ai o varianta si cu Tuareg,motor 2.5diesel.

sa vad deocamdata sunt la pat(am o hernie de disc),m-am uitat si de un tuareg si am vazut cate ceva....ma mai gandesc la tuareg

ce tratament iei . Si eu ma uit dupa Touareg . Eu imi doresc suv automat . parca nu am chef de manuale .

mydocalm,celebrex,dexametazona,omez,aspacardin acum astept o vecina sa vina sa imi faca injectia de seara

scuze de off :thumbsup:

eu nici nu stiu ce sa zic de automata(nu prea am condus asa multe si multi km)manuala mi-a ramas mai de suflet

pusesem un link cu un e61 din Arad.

Era sa ma urc in mijlocul de transport sa ma duc s-o vad/verific/cumpar.

Masina fusese condusa de nevasta, sa duca la scoala copilul; fabricata in 2006; cumparata de ei prin 2008; bla bla.

La final l-am intrebat daca are trapa, ca asa scrie in anunt. Nu/mai stia. Nu inteleg cum vine asta.

Nu stiu ce sa mai zic.

Caut un e61 si nu gasesc.....toate e61 sa vina la mine....

Varianta 2.5d e puturoasa rau de tot, varianta 3.0d e cea mai potrivita. Si nici aia nu rupe norii :rolleyes:

cu o transmisie automata se misca bine chiar si cel de 2.5 tdi . Oricum la ce masa are masina nu prea conteaza.