Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Eu acum stau cu e60-ul la vanzare pentru ca m-am impotrivit sa dau km inapoi cu vreo 50-60.000 km, pentru ca romanul e obsedat de km putini, nestiind ca masina repectiva poate a avut cu 100.000 km mai mult.

Atunci poti sa scazi pretul cu 3k si se va vinde :)

330cd sunt mai rare si cine cauta asa ceva poate e dispus sa dea ceva mai mult decat pretul pietei, pe cand 530d e60 sunt pe alese toate culorile si daotarile posibile la preturi mult mai mici . asa cum mici e39 ala nu face 10500 , nici tu nu vei vinde e60-ul tau cu 15-16000 , aveti sanse la fel de mari

Se vor gasi mereu mai ieftine ca al lui, sunt destul de multe si pana la urma cumparatorul va face un compromis decat sa dea niste bani in plus. Si cum o masina intotdeauna asteapta sa se vanda toate celelalte mai ieftine, pana ii va veni si ei randul va dura mult si bine. :)

Dc sa-l scad , ca zici tu ?

la fel ai zis si la 330cd, si l-am vandut tot cu am vrut eu .

O sa scad pretul 3000 euro cand o sa fie e39-le pseudo A/C snitel 7500.

m-am uitat pe topicul cu 330cd si nu am avut nici macar o singura postare visavis de pretul tau cum de altfel nici nu trebuie sa scazi vreun pret ca zic eu . Nu inteleg de unde ai scos asta . <_< .

Se vor gasi mereu mai ieftine ca al lui, sunt destul de multe si pana la urma cumparatorul va face un compromis decat sa dea niste bani in plus. Si cum o masina intotdeauna asteapta sa se vanda toate celelalte mai ieftine, pana ii va veni si ei randul va dura mult si bine. :)

Exact mai ieftine , dar nu mai buna.calitatea se plateste, ca slava Domnului , de cazane e plin.

Cum dc pentru ca (aproape) toate au km facuti,eu am destule masini incat sa nu stau intr-una singura.

Pe piata noastra gasesti o sumedenie de masini , majoritatea celor nasoale fac pretul, asta e mai trist.

Cine are cumva iluzia ca masinile mai ieftine au si km mai putini cu an similar alei mele , se pacaleste grav.

Myx, ai spus in alta parte, ma rog numai conteaza. :thumbsup:

PS: quze nu am nimic cu nici o masina, numai e voe sa ai nici parere personala?

Edited by Stefan_e46

Pentru cine isi permite asa ceva .

http://www.autovit.r...-C20547214.html

Este pomana, :thumbsup:

Pretul e f mic. (chiar daca are luneta sparta). Nu trebuie sa ti-l permiti; cati isi permit masinile pe care le au?

Il intretii cum poti, prin parcare, apoi il vinzi. Sau il treci pe gaz si ..rupi gura vecinilor ca ti-ai tras Mercedes!:laugh:

Cam asa e.

Nu sunt adeptul sa imi iau masini de dragul lumii, eu mi le iau pentru placerea mea.

Experienta cu gpl-ul a fost dezamagitoare, nu e nici pe departe consumul la care speri.

Pe gaz consuma dublu fata de benzina deci nu ai facut nici o treaba.

Consumul este fix acelasi ca si pe benzina.

Eu am pus gazu in speranta ca se adopta legea aia cu masini eco nepoluante , aveam cea mai tare instalatie , a costat 2000 euro Prince + valve protection nu stiu ce.

S-a dovedit ca totu e ca in Romania si am vandut masina.

Edited by Stefan_e46