Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

M-ai dat pe spate, de unde sti tu ca nu e urmatoarea mea masina?

Vrei sa-ti dau si un cont bancar sa vezi ca nu e la misto?. Hai pa.

daca as vrea ceva de la tine...?!Da,in primul rand sa nu ma iei cu 'hai pa'-uri,ca eu ti-am atras atentia,zic eu,cu bun simt.Si in al doilea rand,mi-as mai dori sa inveti limba romana...

Da, asa se pare. Caut roti de iarna sau cauciucuri pe 19. :(

Cred ca iesi mai ieftin (si mai confortabil) cu un set de table pe 16+cauciucuri. Cauciucurile pe 19, chiar si sh, nu cred ca gasesti fara 300E setul, in cel mai bun caz. :thumbsup: Eu dabia astept sa pun rotile de iarna, e de 10 ori mai confortabila masina cu ele. :frantics:

Cu suspensia si rotile alea, @WLF poate sa faca si plugul cu Alfa. :brr:

Pai am si suspensia originala, o pun la loc si iese jeep. :)

Cred ca iesi mai ieftin (si mai confortabil) cu un set de table pe 16+cauciucuri. Cauciucurile pe 19, chiar si sh, nu cred ca gasesti fara 300E setul, in cel mai bun caz. :thumbsup: Eu dabia astept sa pun rotile de iarna, e de 10 ori mai confortabila masina cu ele. :frantics:

Nu gasesc deloc jante, dar chiar deloc. Nu potrivesc decat strict de 159/Brera. Cred ca o sa caut niste sh de iarna, si pun arcurile originale ca sa o inalt sa aiba loc.

Cauciucurile pe 19, chiar si sh, nu cred ca gasesti fara 300E setul,

Te inseli :twitch: ai cautat tu sa vezi cat costa SH iarna pe 19 ?

WLF : daca vrei iti dau pe PM topicul omului cu gume rare de iarna :hyper:

Edited by sax1987

Hehe, ati vazut ASTA ?

Adica, cum te ajuta autovit sa-ti vinzi BMW-ul ?!

"Lider in materie de vanzari de masini in Romania, Autovit.ro s-a asociat cu cel mai popular forum al pasionatilor de BMW pentru a-ti oferi acum si mai multe variante pentru ca tu sa iti vinzi BMW-ul."

Edited by KIP

Hehe, ati vazut ASTA ?

Adica, cum te ajuta autovit sa-ti vinzi BMW-ul ?!

"Lider in materie de vanzari de masini in Romania, Autovit.ro s-a asociat cu cel mai popular forum al pasionatilor de BMW pentru a-ti oferi acum si mai multe variante pentru ca tu sa iti vinzi BMW-ul."

Unde ai vazut asta? Ca pe link nu apare nimic.

http://www.autovit.ro/bmwclub..

P.s. Nu merge linkul, nu stiu de ce. Ar trebui sa fie www.autovit.ro/bmwclub.

Si spune cam asa: "Autovit.ro si bmwclub.ro te ajuta sa iti vinzi masina in Autoviteza!

Lider in materie de vanzari de masini in Romania, Autovit.ro s-a asociat cu cel mai popular forum al pasionatilor de BMW pentru a-ti oferi acum si mai multe variante pentru ca tu sa iti vinzi BMW-ul.

Publica-ti anuntul pe Autovit.ro si selecteaza optiunea "Vreau sa imi promovez masina si pe bmwclub.ro"!

Astfel peste 85.000 de pasionati de masini si peste 30.000 de posesori de BMW iti pot vedea anuntul in fiecare luna sau te pot ajuta sa iti vinzi masina urgent.

Dintre ei ai nevoie doar de un singur client! Gaseste-l acum! "

Edited by B-490-RZV

http://www.autovit.ro/audi-s4-C21137184.html

"Mai sunt 20 de masini la fel in toata Europa, 4 in Romania."

"O vand pentru ca nu e compatibila cu statutul de tatic (accelereaza foarte violent)."

...no comment!

Acum despre alta masina, am vazut-o in persoana pe asta astazi:

http://www.autovit.ro/audi-s6-C21024124.html

Singurul lucru bun era motorul. Inca tragea bine. In rest... epava tata epava ... Ruginita, cu bord de S4, tremura toata la drum, incredibil si zice ca merge bine...

Azi am mai vazut cateva masini prin CJ, ii caut masina la fata mea. Am vazut 3 ka'uri. Toate epave. Chiar a fost un anunt de m-a enervat ca domne ca insist sa se vada live. Si era toata impunsa zgariata si vai de mama ei. Se pare ca tot nu ai cum sa iti gasesti o masina buna pe Romania. Nu am mai intrat de mult pe acest topic, dar pana o sa ii gasesc masina la fata cred ca mai postez 50 de masini aici.