Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

ok , am inteles.Problema este tara in care traiam ,ca nu ofera nimic in schimbul banilor incasati dar din pacate nu avem ce face decat sa emigram :thumbsup:

PS : Intr-o tara civilizata (ex Germania) 250-300 de euro impozit nu m-ar deranja.

Edited by zippo

Am luat-o lovita, dar nu foarte tare, doar bara si capota le-am vopsit, desi erau exact culoarea masinii, s-au zgariat acolo unde le-a tinut ala la dezmembrari. Volanul l-am pus eu, avea din ala urat in 4 spite, pragurile, inelele la ceasuri, folia, am vopsit pielea, masina era impecabila.

http://img100.imageshack.us/img100/4486/p1030905e.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Vezi de ce sunt ieftine masinile de pe autovit? Ai 2 exemple excelente, masini care au trecut pe la tine, ambele cu ceva probleme, ambele cu km dati inapoi, cu cativa proprietari dubiosi in ultimul an samd..Inca o dovada ca piata auto de la noi e total disfunctionala si se bazeaza in proportie de 95% pe masini "aranjate". :thumbsup:

S-au ieftinit mai toate masinile pe benzina mai potente asa.

Ramane la aprecierea de a o gasi pe cea mai curata si mai intretinuta. :thumbsup:

Un R32 la 13.000 mi se pare cel putin un pret de tot rasu .

http://www.autovit.ro/volkswagen-golf-C19987313.html

Asta este masina de care iti spuneam acum ceva timp...s`a hotarat sa o scoata la vanzare!:)

Vezi de ce sunt ieftine masinile de pe autovit? Ai 2 exemple excelente, masini care au trecut pe la tine, ambele cu ceva probleme, ambele cu km dati inapoi, cu cativa proprietari dubiosi in ultimul an samd..Inca o dovada ca piata auto de la noi e total disfunctionala si se bazeaza in proportie de 95% pe masini "aranjate". :thumbsup:

Corect. Pai chiar X5-ul asta l-am dat la schimb pe 525-ul maro. A fost o afacere extraordinara X5-ul pentru mine.

Misto A3-ul asta, chiar mi-as lua asa ceva sa fiu sincer. Si automat pe deasupra.

asta caut , ceva diesel automat , cum am ramas cu ceva sechele de la e46 as lua alta marca .Si ma uit la hatchbackuri 4 usi . Au mai scazut preturile si la Audi . fata de acum 5-6 luni cand am dat A3 1,6i cu 7k

pare super ok, ultimul pret 6200 l-am intrebat mai devreme...

optiuni ok si pare ingrijita in schimb un motor foarte necautat si greu de revandut cu performante slabe si consum mare.

cat timp sunt multe facelifturi diesel in jurul a 6000 cred ca ai timp sa te mai gandesti :) nu 'zboara' masina aia asa repede

pare super ok, ultimul pret 6200 l-am intrebat mai devreme...

optiuni ok si pare ingrijita in schimb un motor foarte necautat si greu de revandut cu performante slabe si consum mare.

cat timp sunt multe facelifturi diesel in jurul a 6000 cred ca ai timp sa te mai gandesti :) nu 'zboara' masina aia asa repede

Are performante decente, consum decent. Mult mai ieftin de intretinut fata de un diesel, in special unul facelift la 6000e, foarte probabil vai mama lui! :thumbsup:

E fara facelift. Cu 1300 euro faci din 316-le ala de mai sus, o masina la fel de frumoasa ca si asta, cam la aceasi bani.

kit xenon 140

bara fata 160

bara spate 217

eleron 20

angels 31

arcuri 150

volan M 100

jante 500

1318

Edited by WLF

316 e pistol cu apa, 320i e prastie. Chiar nu ma incanta deloc motorul ala. Daca chiar vrei un pic de senzatie, iei macar un 325i.

Prefer oricand un facelift, unui nonfacelift cu motor mai bun. Nu stiu, pentur mine e foarte batran design-ul la nonfacelift.

316i ala macar e motor nou cu valvetronic, nu e tot M43 vechi. Daca un M43 consuma 9-10 in oras (am avut si eu prin 2004), eu zic ca motorul nou sigur ia mai putin.