Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

nu cred ca sunt samsari cei care ti-au oferit atat.. un samsar nu ar da mai mult de 8000E pe masina ta, desi este f frumoasa.. s-ar vinde destul de greu cat sa manance si el la ea.. undeva la 8500-9000 este pretul ei, fiind 118d. ce afacere crezi ca face un samsar daca iti da 8500 :) renunta la faza cu pret fix daca vrei sa ai succes la vanzare.. parerea mea. succes!

ai zis pret corect 9000 asa ca nu am de ce sa renunt la faza cu pret fix,cine o ia va lua o masina buna,fara probleme,condusa cu grija,cu reviziile la zi,facute la service filaret,mhs,augsburg,la masina ofer 2 seturi de jante cu anvelope de iarna Nokian(dot 07) si de vara Goodyear(astea m-au costat 2000 ron in 2009)

nu suport chestia cu: stii am doar 8500 si nu am bani sa vin la bucuresti sa o iau,etc....

si am nevoie de cei 9000 ptr a pune dif sa-mi iau x3-ul de la pitesti

Eu cand am dat cautare , pe langa faptul ca prima cea mai ieftina a aparut a lui Daniel, arata si cel mai bine dintre toate, restu sunt anoste asa ,fara jante, xenon.cu jante de tabla si capace bleah. :sick:

Apoi sare la 2008 de la 14.000 in sus.

merci stefan si asa este,le-am luat si eu pe toate din 2005 care sunt de vanzare si:nu tu navi(chiar daca este business),nu com pe volan,jante tabla,eu i-am pus bari de pachet m,tips borla,faruri noi,pedaliere carbon,unii nici presuri de seria1 nu au pe masina,etc..

asa ca cine vrea o cumpara,daca intr-o sapt nu o dau renunt si fac iarna tot cu ea.

la pretul ala ar fi culmea nesimtirii sa mai aiba si ceva. pare neingrijita.. nici macar pt fotografii cand o vinzi nu o speli? interiorul pare prafuit, pata pe scaun (din textil), posibil zgarietura pe portiera dreapta, roti replici... o alta vechitura overpriced.

http://www.autovit.ro/bmw-320-C21222498.html

de masina asta stiti ceva? are ceva?

Ce te atrage la masina asta? Eu nici macar nu m-as uita la un anunt in care masina e murdara interior/exterior. Daca nu are 20lei pt o spalare (macar cand ii face pozele pt anuntul de vanzare), ce pretentii sa mai ai la alte cheltuieli de intretinere.. :thumbsup:

L-am sunat pe om: http://www.autovit.ro/bmw-316-C21376765.html ... avea dreptate WLF... l-am intrebat daca mai vinde masina si m-a intrebat: "Care?" :getlost: Probabil vinde 5,6 :rolleyes: .

Apoi l-am rugat sa-mi zica pana la cati km are carte service si a zis ca nu stie ca nu s-a uitat si nu-l intereseaza.

Concluziile le trageti si voi :blink:

Asa e. E clar ce fel de om e, daca nu si-a dat macar interesul ca masina sa arate cat de cat ok in momentul vanzarii.

Eu sunt nefumator, si nu as lua masina de fumator in veci (are bricheta pusa in scrumiera).

Masina mea dupa 4 ani inca mai are ceva din mirosul uneia noi. Un passat al unui prieten fumator miroase dupa un an ingrozitor, la fel si o laguna 2 imputita dupa un an jumate. Si oamenii astia le spala saptamanal, dar fumatul in masina o impute, clar!

Are multe masini care stau de peste 1 an la vanzare. Gen maybach 62, bentley-ul la 99.000, cl 63-ul.

RUF Dakara iar sta de ceva vreme...

Aia de la DOM iar au masini scumpe care stau de peste 1 an.. au un Phantom pe care vor 310.000 eur :))

Nu inteleg care e combinatia de tin banii blocati asa, am senzatia ca cel putin la inceput a fost vorba de o spalare de bani.

http://www.autovit.ro/bmw-320-C21222498.html

de masina asta stiti ceva? are ceva?

a fost masina mea pt cateva luni, acum vreo 3 ani. adusa de mine din DE si inm. in RO. cand am vandut-o eu era foarte ok.. dar nu cred ca a mai fost intretinuta.. este condusa de o "pitzi" de vreo 3 ani si am vazut-o recent in trafic.. am ramas dezamagit de cum arata :D cel putin asa mi s-a parut.. si daca nici eu nu am okiul format :)) atunci cine :D