Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

525i combi, e masina pe viata, sau poate o mai dai la pret de dumping. De fapt si acum are pret de dumping, nu cred ca are multi clienti interesati.

Orice masina are clientii ei;eu spre exemplu nu mi-as lua un BMW diesel niciodata iar impotriva modelelor break nu am nimic impotriva.In ideea asta mie mi se pare foarte interesant acest 525i e60 touring dar nu este cazul caci deocamdata nu vreau sa-mi schimb masina.Desi deja cam visez la e60 ca viitoare masina iar in ideea ca modelele touring second-hand sunt mai ieftine decat berlinele mie se pare o optiune foarte interesanta 525i e60 touring e60.

http://www.autovit.ro/bmw-320-C22127805.html

a vorbit cineva cu omul asta? e in regula cu actele masina asta? sau nici macar atat? credeti ca merita masinuta asta 3200€?

Lovita a fost sigur in fata...lipsesc clemele de la faruri,aripile sunt aceiasi culoare inclusiv la suruburile de prindere,oalele la fel!

Probabil ca sa vopseasca caroseria la motor,masina nu a avut motor in timpul ala....

Eu zic ca merita un 2500 daca are acte in regula si vrei sa te apuci de vre`un proiect!

Edited by strees

Lovita a fost sigur in fata...lipsesc clemele de la faruri,aripile sunt aceiasi culoare inclusiv la suruburile de prindere,oalele la fel!

Probabil ca sa vopseasca caroseria la motor,masina nu a avut motor in timpul ala....

Eu zic ca merita un 2500 daca are acte in regula si vrei sa te apuci de vre`un proiect!

TINE LA PRET SAMSARU'... MS FRUM DE INFORMATII...SI EU TOT LA UN 2500 MA GANDEAM...DAR...MAI BINE LASA...CA NU SE STIE DACA MAI SUNT DREPTE LONJEROANELE LA BANI ASTIA..

Caut-o pe forum, sigur mai gasesti inca o masina a lui Oprescu :)

Stiam de aia de pe forum dar eram curios cum si-a dat seama de aia de pe autovit ca ar fi aceeasi, din moment ce nu are vin trecut, nr de inmatriculare nu se vede, etc ?!

Edited by KIP

Asta nu va place?

http://bmw.anunturi-...5-10776564.html

Revenind: asta nu-i pret de E46, 2000 diesel? Ce a ajuns si S Klasse!

http://mercedes.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/masini-second/mercedes-s-320-3-10775267.html

ce-i asa de ciudat?..am vandut in vara un s-klasse 320cdi din 2001 cu 7300e.