Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Ce frumos se vede contrastul dintre capota ciuruita de pietre si bara cu vopseaua ei cea proaspata:).Asta nu inseamna nimic oricum.

Ce probleme au avut motoarele de 2 tdi de pe audi?Din cate stiu eu sunt total diferite de alea de pe vw.

Probleme au avut si au cele cu injectie Siemens de asa ceva sa fugi, primele 2.0 tdi productie 2003-2006 erau predispuse la fisuri ale chiulasei . Singurul lucru care e diferit de Vw la motoare e modul de prindere pe sasiu

la Audi sunt puse longitudinal iar la Vw transversal de unde si codurile de motor diferite cu toate ca tehnic sunt identice daca gasesti una cu cod motor BKD e minunat are 16v doua axe cu came injectie Bosch

am facut 80 000 cu un G5 nou din 2008 cu motorul asta si nici cea mai mica problema cuplu super, consum mic etc

Incepand cu 2006 saptamana 45 chiulasa a fost revizuita e simplu de verificat te uiti la codul ei daca are A e problema daca are B sau C e safe (A are 8V ,B are 16v un singur ax cu came, C are 16v doua axe cu came si toate variantele au 140 CP)

Edited by GTD One

Probleme au avut si au cele cu injectie Siemens de asa ceva sa fugi, primele 2.0 tdi productie 2003-2006 erau predispuse la fisuri ale chiulasei . Singurul lucru care e diferit de Vw la motoare e modul de prindere pe sasiu

la Audi sunt puse longitudinal iar la Vw transversal de unde si codurile de motor diferite cu toate ca tehnic sunt identice daca gasesti una cu cod motor BKD e minunat are 16v doua axe cu came injectie Bosch

am facut 80 000 cu un G5 nou din 2008 cu motorul asta si nici cea mai mica problema cuplu super, consum mic etc

Incepand cu 2006 saptamana 45 chiulasa a fost revizuita e simplu de verificat te uiti la codul ei daca are A e problema daca are B sau C e safe (A are 8V ,B are 16v un singur ax cu came, C are 16v doua axe cu came si toate variantele au 140 CP)

Totul e relativ,unii avand probleme altii nu.Depinde pana la urma si de stilul de mers dar in general tot cei cu mers batraneste au probleme cu motoarele.

http://www.autovit.ro/bmw-325-C22196907.html cum e ?

Sunt in cautare de un E92 335D 330D 330I sau eventual 325I; neforjat.

Trebuie sa aiba trapa, manuala, sa nu fie x D, scaune sport si sa aiba Navi profi (sau daca nu are sa fie ieftina ca sa-i pun).

Pai in primul rand e retapisata, si capul de schimbator nu este model de E9x.

Daca te uiti la 325i, cauta unul cu motor de 3.0L. E diferenta de consum intre cel de 2500 si cel de 3000 de vreo 3L/100km in minus, in favoarea celui de 3.0

Edited by kristal_madness

Cu mana pe inima, abia astept sa iti iei masina !

Si dupa aia cine mai posteaza masini? Lasa ca asa se gasesc masinile dubioase cand sunt multi care cauta sau unul pretentios :thumbsup:

http://www.zeperfs.com/duel1800-2645.htm GTI vs 123d

http://www.zeperfs.com/duel2969-1800.htm GTI DSG vs 123d

Edited by Gizmo.

Am un prieten foarte bun cu un 123d, l-a costat anul trecut vreo 20.000E. E faina masina, consum foarte mic si performante foarte bune. Prefer masinile sedan sau coupe, mai putin hatchback-urile. Din categoria hatchback mi-ar placea un focus st sau o cupra. :frantics:

Daca iti place sa stai numai prin benzinarie, iti iei benzina+ turbo.

Daca iti place sa te si dai si sa ai si consum infim raportat la cat vor ajunge preturile la combustibili pe viitor si sa ai si o valoare buna la revanzare e mai bine sa mergi pe dizel.

123d iti confera ca si putere/cuplu cam ce putea un 3.0d pe e46 , deci saltul tehnologic este urias. :thumbsup:

Edited by Stefan_e46

Mama ce nebunie e 123D ala =)) Nu stiam de el. Pacat ca nu gasesc film pe youtube 123D vs GTI

Partea cea mai buna e cuplul...cu toate astea masina nu are acel kick specific motoarelor turbo, trage foarte liniar, la fel ca un motor aspirat. Am facut niste reprize 0-120 pe un drum parasit in Alexandria, foarte simpatica masina. :frantics:

@Stefan: Merg relativ putin cu masina proprie, in mare parte drumuri scurte si in oras. Cu fosta masina am facut in 18luni 14.000km. Cu masina prietenei am facut cam 20.000km in acelasi interval..(golf 6). Nu vad avantajele unui motor diesel in asemenea conditii.

Edited by B-490-RZV

325I Coupe-ul de 3L e doar din 2010, deci nicio sansa.

Bun, ramane E92 335D 330D 330I atunci. Presimt ca o sa fie o cautare luuuuuuuuuunga, nu prea e oferta :)

325i de 3.0L a aparut in 2008.

@Razvan, 320si alea sunt problematice... eu as renunta la idee.

Edited by kristal_madness