Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Pareri despre asta? Imi place culoarea. http://www.autovit.ro/bmw-320-C22539268.html

E de ceva vreme la vanzare

Salut, masina o cunosc din cartier, se prezinta foarte bine atat exterior cat si interior, pielea si totul arata foarte bine. Masina este adusa din germania, si momentan nu este inscrisa. Jantele acelea mari nu cred ca le mai are, stiu ca le-a vandut, am vrut chiar eu sa le cumpar si nu le mai avea. El se ocupa cu vandutul de masini, asa ca verifica km. In rest arata foarte bine, nu are zgarieturi, culoare frumoasa, piele ingrijita...

ai toate detaliile necesare la topicul e90.mai intai informeaza-te ca apoi sa poti pune intrebari si/sau emite pretentii competente.nu cum ai facut mai devreme cu manuala...te va ajuta foarte mult sa iti gasesti o masina pe masura dorintelor tale.

corect. inca nu am inceput cautarile serioase. e clar ca o sa ma documentez inainte de a cumpara mult mai bine. cum m-am documentat si la partea cu pusul de navi, de exemplu.

Problema e ca sunt doar vreo 10 E92 330D 335D 330I cu navi in tara.

E vreun forumist cu un E60 525D Non-LCI prin sibiu cu automata, ca sa am termen de comparatie? :)

Salut, masina o cunosc din cartier, se prezinta foarte bine atat exterior cat si interior, pielea si totul arata foarte bine. Masina este adusa din germania, si momentan nu este inscrisa. Jantele acelea mari nu cred ca le mai are, stiu ca le-a vandut, am vrut chiar eu sa le cumpar si nu le mai avea. El se ocupa cu vandutul de masini, asa ca verifica km. In rest arata foarte bine, nu are zgarieturi, culoare frumoasa, piele ingrijita...

Imi poti da o adresa pe unde as putea sa o vad?

Caut ceva pentru catel, si n-am vazut inca vreun x3 mai curat

Poate are mai multe masini de vanzare.

Mie personal mi se par cam ciudate la pret

Si inca o chestie : la contact e trecut Bucuresti,dar pozele sunt facute in Arad

Edited by MiLLe

Poate are mai multe masini de vanzare.

Mie personal mi se par cam ciudate la pret

Si inca o chestie : la contact e trecut Bucuresti,dar pozele sunt facute in Arad

paote a cumparat-o de la arad sunt multi din sudul tari care cumpara masini de prin targurile de la arad si cluj sau oradea. stiu si eu cativa care fac asa.

paote a cumparat-o de la arad sunt multi din sudul tari care cumpara masini de prin targurile de la arad si cluj sau oradea. stiu si eu cativa care fac asa.

si daca e sa o fi cumparat-o de acolo, gandeste-te ca acuma la ce pret a pus-o este unul foarte mic. La ce pret o luat-o el? Clar unul mai mic. Deci ne duce cu gandul la o teapa ceva...... sau probleme tehnice. Dar cine stie......

Sunt tepe amandoua. Despre Audi s-a discutat chiar aici in topic, aparuse chiar proprietarul real al masinii care vanduse masina acum nu stiu cate luni, si cineva (adica asta care a pus anunturile) l-a contactat si i-a cerut copii dupa documente si detalii.

Ai testat astazi Vel-ul la autovit?

Pt ca tocmai a fost testat de careva care era destul de interesat de masina

WLF..ai vazut noua lista la australe? Au destule masini ok la preturi de cacao.. :rolleyes:

Ai testat astazi Vel-ul(A4) la autovit,

Tocmai ce a fost testata de un tip care era destul de intersat de ea

@narcis: Nu eu am testat-o, a mai fost un baiat interesat inaintea mea. Astept in seara asta un raspuns de la proprietar, in functie de decizia celui care a testat-o. Nu s-a gasit nici un fel de problema la masina, iar pe dyno a scos 166cp. :rolleyes: Edited by B-490-RZV

@narcis: Nu eu am testat-o, a mai fost un baiat interesat inaintea mea. Astept in seara asta un raspuns de la proprietar, in functie de decizia celui care a testat-o. Nu s-a gasit nici un fel de problema la masina, iar pe dyno a scos 166cp. :rolleyes:

Aha,masina ararta bine si cel care a testat-o parea multumit

Bafta la cautari!