Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

....mare ti-e gradina!! Desi vad ca nu specifica km , poate consuma 8 la 50km , asa da.

Asa este cum va spun.. Eu unul nu reusesc mai putin de 11 ..taica-miu ce ii face nu stiu. Daca nu vedeam cu ochii mei nici eu nu credeam.Asa sa ne laudam cine are consumul cel mai mare seria 7 3600 benzina iarna 28% masina mea condusa de mine iar o mazda rx-8 231cai 30 urban oricand la fel condusa numai de mine. La 318 ci am 9.9 acum pe timp de iarna consum in Galati.

Sa stii ca se vede si dupa numarul meu de posturi ca nu m=am bagat aiurea in seama niciodata doar ca sa ma aflu in treaba. Cine vrea sa creada sa creada cine nu... foarte bine , treaba lor. Consumurile tin foarte foarte mult de cine conduce masinile respective, starea tehnica etc. Daca nu bate nu troncane asta nu inseamna ca masina este "impecabila".

Edited by tigerash

"-ACTELE SUNT VALABILE

-MASINA A FOST FURATA DIN STRAINATATE

-SE POATE FACE ITP SI ASIGURARE

-NU POATE PARASI TERITORIUL ROMANIEI

-SE POATE REINSCRIE PE NOUL PROPRIETAR IN 2014

-MASINA ARATA SI MERGE IREPROSABIL

-NU DERANJATI INUTIL PRETUL ESTE FIX FIX FIX

-FARA VARIANTE"

Genial..absolut genial! :getlost:

Edited by B-490-RZV

Are hotarare care arata ca a fost de buna credinta cand a cumparat masina furata. Legea zice ca ramane in proprietatea celui de buna credinta. Nu poate parasi tara pt ca afara masinile furate se confisca. La noi ramai cu ea daca esti de buna credinta. [Desi au fost si cazuri de buna credinta cand au ramas fara ele. Probabil si justitia e selectiva...]

Are hotarare care arata ca a fost de buna credinta cand a cumparat masina furata. Legea zice ca ramane in proprietatea celui de buna credinta. Nu poate parasi tara pt ca afara masinile furate se confisca. La noi ramai cu ea daca esti de buna credinta. [Desi au fost si cazuri de buna credinta cand au ramas fara ele. Probabil si justitia e selectiva...]

Ramai cu ea in caz ca nu vine nimeni dupa ea de dincolo. Probabil asigurarile au despagubit pe proprietar. Insa in general numai vine nimeni si masina ramane in Romania

Edited by WLF

Daca valoarea masinii e prea mica pentru deranj, cine stie.

Acum vreo 8 ani am pus aici pe forum poze facute la o firma de transport din Cluj, care ducea in Germania un Ferrari 356 furat. Masina era inmatriculata prin Neamt sau Bacau, statuse nu stiu cati ani sechestrata la politie, era vai de mama ei. Dar totusi fiind valoare mare, s-au deranjat sa o recupereze.

Edited by WLF

http://www.autovit.ro/bmw-530-C22728640.html

http://www.autovit.ro/bmw-530-C22558643.html

nicio informatie / parere despre astea 2 ?

http://www.autovit.ro/bmw-535-C18820919.html cred ca i-a ruginit la saracul om masina de cand o are la vanzare. a mai tot fost discutata si pe aici, a vazut-o cineva pana la urma?

http://www.autovit.ro/bmw-535-C20363825.html asta ? :-s

Edited by flo_sb

nici nu am observat :-o nu inteleg de ce nu au mai pus logo-ul cu savara.

arata bine intr-adevar.

la asta de la savara iti pot spune 2 lucruri destul de certe:

1.discurile spate sunt uzate,destul de rau-->trebuiesc schimbate;

2.km,cu siguranta nu sunt reali.Uita-te la cartea service si o sa vezi ca neamtu' face din 03.'09 pana in 07.'09 ~30k km si apoi pana sa ajunga masina in Ro(mai bine de un an) masina nu mai face decat ~9k km..

Ma rog,problema discurilor nu este practic o 'problema' ci mai mult un cost,care e bine de stiut,insa in privinta km eu estimez ca ar avea pe la 180k km...

PS. Cere-le celor de la Savara serie de sasiu.Chiar sunt curios ce iti spun.

ce parere aveti? cunoaste cineva masina? este foarte ok la prima vedere.

http://www.autovit.ro/bmw-330-C22367125.html

foarte tare masina...verifica si km, dar nu te astepta sa fie sub 200.000, oricum nu prea conteaza la motorul de 3000 diesel, foarte rare xD-urile la noi

Edited by darius_x