Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

de ce arata asa bine ? http://www.autovit.ro/bmw-530-C22838435.html cat costa sa pui clima ?

clima in loc de robineti

deci e retapitat? e dubios ca nu arata cum arata in spate.

Tu ai intrebat de ce arata asa bine masina respectiva iar eu ironic am intrebat "ce anume? display-ul?" in ideea ca e manele acolo. Cu parere de rau daca sunt catalogat ca xenofob dar la fel cum mi-am dat fosta masina cu mai putin bani unei persoane decat unei "alte persoane" care mi-a pus in mana cati euro i-am zis la fel nu m-as uita la masina aia.

Poti sa recunosti foarte usor daca e tapitata, fetele de usi nu au cusatura pe mijloc. O alta metoda ar fi sa cauti dupa VIN dotarile masinii.

Nu are nici o treaba cu EVO 9 Lancer Ralliart, e un gol sa umple spatiu dintre Lanceruri normale si EVO.

Cati din cei cu care ai vb aveau EVO?

Ralliart ĂŁsta (o denumire de rahat țĂŽnând cont cĂŁ Ralliart era folositĂŁ și pe modele anterioare tunate, deci e ca și cum ai spune cĂŁ a apĂŁrut un Mercedes AMG și atât, culmea fĂŁrĂŁ prea mare legĂŁturĂŁ și mai slab, dar ĂŽn fine, marketing, EVO 9 Ralliart e de fapt o altĂŁ mașinĂŁ fĂŁcutĂŁ de TMR pe bune) a preluat de la EVO IX tracțiunea și alte elemente. Nu sunt cele nou introduse pe EVO X.

Toți.

Nu am inteles nimic din ce ai scris acolo, si acum se produc piese Ralliart, dar Lancer Ralliart nu are nici o legatura cu EVO 9 de la amplasarea turbinei,sistemul ACD, mivecurile in numar de 2, toate mitsubishiurile mai puternice au la baza acelasi sistem al tractiunii integrale dar managementul acestuia difera mult.

Daca ai vazut Tarmac Gravel Snow, sistem ACD, si etc, toate au , dar diferentele se gasesc in setari, turbina,suspensii etc.

Edited by Stefan_e46

OK, îi poți spune management dacă crezi că are vreo importanță. Ralliart nu are vreo treabă cu EVO X din punctul ăsta de vedere, ci mai mult cu EVO IX. N-am pomenit nimic de motor. E de înțeles, nu erau proști cei de la Mitsu să ofere un EVO X numai cu puterea motorului redusă.

Degeaba se fac piese Ralliart. E fix cum spuneam, ca și cum apare un Mercedes AMG ca și model independent, dar mai prost ca un C AMG de exemplu, deși au aceeași caroserie. Ralliart însemna peste.

Edited by c6t9

Am observat pe autovit, la BMW-uri, majoritatea celor aflate la vanzare au suportul de numar de pe fata diferit fata de cel de pe spate. Acest lucru nu ma face sa ma gandesc decat ca masina respectiva a fost pocnita, nu e o regula dar la unele se si vede chiar din poze acest lucru.

Am observat pe autovit, la BMW-uri, majoritatea celor aflate la vanzare au suportul de numar de pe fata diferit fata de cel de pe spate. Acest lucru nu ma face sa ma gandesc decat ca masina respectiva a fost pocnita, nu e o regula dar la unele se si vede chiar din poze acest lucru.

Asta deja mi se pare carcoteala MAXIMA