Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Cred ca poti obtine data ultimei intrari in service, daca aceasta este relativ recenta o sa fie reper pt urmatoarea revizie. Asa procedeaza cei de la Audi. Nota 10 pt dooh, am beneficiat si eu de ajutorul lui. Cei care cauta 320 din 2009/2010 cu km putini si dotari bune la 13.000-14.000e isi merita soarta. Din moment ce majoritatea masinilor sunt aduse din Germania, e evident faptul ca masinile respective nu sunt in regula (cele la 13-14k).

bitz, ce intrebari pui si tu, nu vezi ca are 0 posturi, iar in functie de ce raspuns da dooh, anunturile dispar de pe autovit.

Pe romaneste, samsarii intra aici, verifica daca anunturile de pe autovit sunt ok si merg mai departe...

Dooh, ar trebui sa nu mai oferi informatii decat userilor cu ceva posturi la activ...

Cred ca te cam Grabești sa judeci oamenii aiurea in tramvai. Nu sunt samsar ci doar am cerut niște informații. Din pĂŁcate pe acest forum unii useri trateazĂŁ pe noii veniți cam de sus. Parca pe vwforum era altfel si oamenii erau mai intelegatori

Anyway, dupĂŁ ce m-am mai documentat, sunt cam hotĂŁrât sa mĂŁ duc in Germania dupĂŁ mașina. Ăntrebarea mea este unde pot gĂŁsi mai multe date despre motorul de 136 de cp pt un 318d din 2009. E cumva vreo versiune ed a celui de 143 de cai?. Multumesc anticipat.

Ceva probleme, in afara celor referitoare la distribuție?

Edited by claudium1981

Cred ca poti obtine data ultimei intrari in service, daca aceasta este relativ recenta o sa fie reper pt urmatoarea revizie. Asa procedeaza cei de la Audi. Nota 10 pt dooh, am beneficiat si eu de ajutorul lui. Cei care cauta 320 din 2009/2010 cu km putini si dotari bune la 13.000-14.000e isi merita soarta. Din moment ce majoritatea masinilor sunt aduse din Germania, e evident faptul ca masinile respective nu sunt in regula (cele la 13-14k).

Nota 10+ pt dooh si din partea mea, m-a ajutat neconditionat si mi-a dat si o veste buna referitor la masina mea

Cred ca te cam Grabești sa judeci oamenii aiurea in tramvai. Nu sunt samsar ci doar am cerut niște informații. Din pĂŁcate pe acest forum unii useri trateazĂŁ pe noii veniți cam de sus. Parca pe vwforum era altfel si oamenii erau mai intelegatori

Anyway, dupĂŁ ce m-am mai documentat, sunt cam hotĂŁrât sa mĂŁ duc in Germania dupĂŁ mașina. Ăntrebarea mea este unde pot gĂŁsi mai multe date despre motorul de 136 de cp pt un 318d din 2009. E cumva vreo versiune ed a celui de 143 de cai?. Multumesc anticipat.

Ceva probleme, in afara celor referitoare la distribuție?

Pai nici tu nu ne respecti , ne intrebi de o masina de la boldy care e arhidiscutat pe topicul asta , pune mana si cauta , citeste si dupa aia intreaba...cat despre Germania si motoarele detunate , probabil fleet edition sunt o groaza de alte topicuri pe forum.

Pai nici tu nu ne respecti , ne intrebi de o masina de la boldy care e arhidiscutat pe topicul asta , pune mana si cauta , citeste si dupa aia intreaba...cat despre Germania si motoarele detunate , probabil fleet edition sunt o groaza de alte topicuri pe forum.

Crede-mã ca de o sãptãmâna asta fac. Din pãcate forumul vostru e f. vast si nu gãsesc deloc pe net date tehnice ale acestui motor( cuplu motor, acceleratie, consum fiabiliatate etc). Toate testele sunt fãcute cu motoare de 177 sau 143 de cai

nu au vrut sa-mi ofere informatii. doar o lista cu optiuni mi-au scos.

Crede-mã ca de o sãptãmâna asta fac. Din pãcate forumul vostru e f. vast si nu gãsesc deloc pe net date tehnice ale acestui motor( cuplu motor, acceleratie, consum fiabiliatate etc). Toate testele sunt fãcute cu motoare de 177 sau 143 de cai

Pai si de ce nu deschizi un topic sa intrebi?

Hai ca te ajut eu : 318d de 136 cai se numeste Corporate Lease si il gasesti mai mult prin Belgia sau Olanda (the 318D Efficient Dynamics LCI with EDC17, called in dutch 318D Corporate lease)

Ai aici toate datele despre el : http://www.cars-data.com/en/bmw-318d-corporate-lease-136hp-49098/specs.html

Hai ca te ajut eu : 318d de 136 cai se numeste Corporate Lease si il gasesti mai mult prin Belgia sau Olanda (the 318D Efficient Dynamics LCI with EDC17, called in dutch 318D Corporate lease)

Ai aici toate datele despre el : http://www.cars-data.com/en/bmw-318d-corporate-lease-136hp-49098/specs.html

Are si un coleg pe forum modelul asta , poti sa il intrebi si pe el: http://www.bmwclub.ro/forums/topic/113549-e90-lci-318d-2009/page__hl__318d+136

Multumesc. Ăntr-adevĂŁr, mașina pe care vreau sa o iau e din belgia

O cunostiinta e interesata de aceasta masina: http://www.carvit.ro/autoturisme/BMW-320-Diesel-2000-anunturi-graturite-autovehicule-auto-second-hand-masini-15857

Insa e tare ciudata chestia cu consumul, 10% urban un 2.0d? Ori schimba la 4000rot/min, ori are ceva probleme. Din cate stiu, un E46 2.0d mai mult de 8% nu consuma in oras, la un stil de condus linistit, in conditii de trafic normale, nu noaptea la 2, dar nici dimineata la 8.

Edited by liviu_tgm

Chestia cu consumu e foarte relativa, in primu rand e o masina veche si problemele si componenentele vechi sunt foarte dese.

Un 320d poate ajunte si la 12% in oras , in rest un consum 9-10% e ok. 8% scoti intr-o zi ca asta cand traficul e foarte mic si mergi de plimbare.

Edited by Stefan_e46

Lol, ce clona de site, carvit.ro, pana si sigla e clonata.

E un autovit de criza:))

In Bucuresti e clar ca orice masina consuma mai mult cu 1-2%, dar aici, in provincie, in orase ceva mai linistite, nu prea cred ca un 2.0d in stare decenta (250-300k km, revizii la zi, fara defecte tehnice, cutie manuala) consuma mai mult de 8-9%. Din contra, unii, in special samsarii, sustin cu tarie un consum de 6-7% <_< . Ca cineva ii si crede, e problema lor. Dar m-a mirat sinceritatea individului din Iasi. :unsure:

Edited by liviu_tgm

Ii multimesc frumos lui Dooh pt rĂŁspuns si pt ca mi-a pus o piatra de moara pe inima.sincer mĂŁ așteptam la vreo 50-60 de mii de km in plus,dar nici chiar așa pt ca mașina aratĂŁ bine si merge f bine.mult mai bine decât vw Passat 2.0 TDI dinainte.Multumesc inca o data