Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Uitati cum arata cartea service la 520d. (71500km acum) . Am cautat si eu service-ul ala "Sarl Gaby Merienne" din RO Granville(care ar trebui sa fie localitatea) si am gasit in Franta undeva intr-un orasel acest service k ar fi de Renault. In plus prefixul nr cu 0035 pare a fi de Finlanda dupa cate am gasit. Ce ziceti? o fi sau nu real ce scrie in carte? eu nu prea cred...oricum masina merge ok..am verificat-o acu si nu are nici o problema.

Scuze am gresit cu prefixu ala...0325 pare a fi nr de fix dar nu stiu de unde sa-l iau. Masina e din Belgia venita.

All French phone numbers are ten digits, starting with a zero, when dialled from within France.

Nr de pe stampila este format din 5 grupuri a 2 cifre, deci din 10 cifre. Ala este nr de tel fara prefix international.

Daca vrei sa suni din Romania acolo tre sa formezi asa: 0033 3 25 85 33 89.

ORicum cartea aia service e facuta pe genunchi. E prea constant nr de km si nu cred ca depasea ala nr de km la prima revizie [30.000km depasiti]. Iar la a 2a revizie trebuia schimbat si lichidul de frana [se schimba la 2 ani in mod normal si vad ca acolo nu e bifat al 5lea simbol.]

Uitati cum arata cartea service la 520d. (71500km acum) . Am cautat si eu service-ul ala "Sarl Gaby Merienne" din RO Granville(care ar trebui sa fie localitatea) si am gasit in Franta undeva intr-un orasel acest service k ar fi de Renault. In plus prefixul nr cu 0035 pare a fi de Finlanda dupa cate am gasit. Ce ziceti? o fi sau nu real ce scrie in carte? eu nu prea cred...oricum masina merge ok..am verificat-o acu si nu are nici o problema.

Scuze am gresit cu prefixu ala...0325 pare a fi nr de fix dar nu stiu de unde sa-l iau. Masina e din Belgia venita.

Aceea nu e cartea service originala a masinii.E refacuta.Nici macar imaginatie nu au avut cei care au facut stampila. :))De obicei stampilele au scrisul cat de cat aliniat... Sunt dreptunghiulare,rotunde ... Daca ar fi pus si ei sigla bmw in continuarea scrisului era cat de cat mai bine . Cred ca masina are +200.000km.

Edited by Vision335

Haha, pai eu cand am scris inca de la inceput despre cei de la Top Cars.....

Sau cand ma enervez cand apare cate unu si intreaba de boldy, de exemplu, fara sa citeasca nici macar o pagina din topic...

Si eu am postat intr`o seara vreo 10 kilometraje ale masinilor lor, toate apropiate, unele chiar identice. Stiam ca le dau inapoi dar nu stiam cu cat. Acum am aflat. MAsini de 180.000km, vandute cu 68-85.000km. Deci si astia le dau inapoi cu 100.000km. Daca eram in locul lui adrian_vuv, imi cumparam o gioarsa de motor de 2000euro, pana la vara invatam sa merg pe el si le dadeam vreo 3 molotoave in curte, asa, de distractie ;)

Pe langa parcul lor trec zilnic, e in drum spre casa. Ideea e ca, eu cred, ca baga la vanzare, sub egida firmei lor mega "serioase", masinile multor samsari de 2 lei 50 din oras. Spun asta fiindca zilnic vad la portile lor 4-5 masini cu afise de vanzare in geam si smecherasii care le detin. Logic, ce sa caute un samsar cu masina pe care o are la vanzare, la portile unui parcv auto sh ?

La Contempo de exemplu iti spun.Si au mai fost colegi care au mai sunat si la alte reprezentante din tara si au primit informatia.Deci,nu e garantat,dar este posibil.Si ca sa te lamuresc si pe tine,nici dooh nu este la discretia voastra..e o chestie de bun simt.

pe mine nu trebuie sa ma lamuresti. inteleg destul de bine.

intrebarea mea e... ce mama draq e ala MASIDOT COMPIUTE... :))

Maxi-Dot-Display

Maxi-Dot este un sistem de informare a conducatorului, cu afisaj marit, pe plansa de bord. Pe ecran pot fi reprezentate urmatoarele informatii (in functie de dotarea autovehiculului): avertizarea pentru închiderea portierelor si a portbagajului,

afisajul radio, afisajul temperaturii exterioare, Auto-Check-Control (frâne, agent de racire, presiune ulei, rezerva de carburant, ulei motor, garnituri de frâna, lichid pentru spalare parbriz), computerul de bord (consum mediu, distanta ramasa de parcurs, distanta parcursa, viteza medie, timpul de rulare, consumul momentan), sistemul de navigatie,afisajul intervalului pentru service.

Edited by 34kla