Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

tare recomandarea

bine ca nu ii recomanzi 1,3 diesel, pe un fiat panda, ca tot 4 roti are si aia, tot masina e

daca folia pe geamuri e marele defect al masinii...se da jos in maxim 10 minute

ce fraieri sunt astia de dau bani pe intercoolere mai mari , softuri , evacuari, ca sa mareasca puterea unui 335i cand puteau sa isi ia 320d de 177 de cai(adica jumatate din cat are 335i asta),care oricum e o racheta de masina,sa il tina stock si sa ii tina 100000 de ani pe stranepotii tai. :goodjob:

Vezi ca e 335d, nu 335i. Iar masina a fost rupta in gura pe la liniute legale si ilegale. Vroia vreo 34 de mii pe ea si a tot scazut din pret vad.

Eu personal chiar nu as da banii pe asa ceva.

" http://www.autovit.ro/bmw-335-C22440941.html " . Am mai vazut masina asta prin Ploiesti k si eu sunt tot de aici. Vezi k are si chip masina si nu se stie de cumperi. Eu unul as fi rezervat sa cumpar o masina resoftata. In plus vezi k are folie fata peste limita acceptata si te pune s-o dai jos la RAR cand faci autentificarea. Au un aparat special si il pun pe geam si vad exact transparenta geamului. Asa k mare grija pe ce dai banii....io nu m-as arunca la motoare de 3000cmc...consuma si mult,intretinere foarte scumpa...mai bine un 2.0d 177cp foarte economic si fiabil in acelasi timp.....bine , daca n-ai ce face cu banii....dar tot nu-ti recomand Cr1sti .

cunosc si eu masina si proprietarul. pot sa spun ca este super intretinuta. daca are chip(soft) nu cred ca este o tragedie.pot spune ca anul acesta nu a mers pe zapada cu ea(poate asta spune ceva de proprietar), a stat frumos sub o copertina la barul pe care il detine.

Nu va inteleg, iar va certati de pomana si pe langa asta au aparut diversi care nici macar sa scrie corect nu pot, dar

fac afirmatii precum X e mai bun ca Y fara sa exista in spate o informatie care sa ii sprijine, sau macar o experienta

placuta sau neplacuta avuta cu oricare din masinile/motorizarile in cauza.

Cu siguranta, un *35i/d nu este mai folosit sau mai rupt sau mai cum vreti voi decit un 316/318/320 sau alte motorizari

care au fost si sunt consacrate pe piata din Romania.

+ incepe sa nu mai fie nici o legatura cu celelalte 500+ de pagini din spate, e pacat.

Edited by dooh

Pai ce, tu ai impresia ca aia e bara OE de M5 ? E o chinezarile look alike pt e46... ebay tuning gen

Nu am crezut nici-o secunda ca ar fi originala, dar daca este facut dupa un sablon, ar fi trebuit sa fie mai lata. Cred ca ciopartit-o pe ici colo, apoi a mai pus putina fibra si a iesit la "linie".

Nu cred ca stie omu' de ebay.

A facut-o la Nelu' in "garaj"(curte) si l-a cinstit cu o berica.

P.S.: Voi realizati ce masini a avut inainte daca la asta spune ca e "Unicata", intr-o stare exceptionala din toate punctele de vedere, vorba lui Clarkson -- "Some say...that looks better than a BMW M3".

Edited by MihaiMAN

din ce am urmarit in ultimul an si jumatate, timp in care am cochetat cu ideea uni 335i. am ajuns la concluzia ca 335i este masina pe viata. sunt masini 335i care sunt la vinzare si de 2.5 ani.

1.rominii nu prea se inghesuie la motoare pe benzina, si mai ales la motoare de 3L.

2.modelul are o problema recunoscuta. pompa de inalta presiune. chiar daca a fost schimbata in urma buletinului de service, in 90% din cazuri, pica din nou.

dar daca te pasioneaza, si accepti pompa ca si consumabil, gasesti o masina la un pret ok, dar la revinzare accepti sa o dai pe nimic, go for it! cred ca o suma pina in 23000 euro pentru un 335i din 2007, ar fi ok.

" http://www.autovit.ro/bmw-335-C22440941.html " . Am mai vazut masina asta prin Ploiesti k si eu sunt tot de aici. Vezi k are si chip masina si nu se stie de cumperi. Eu unul as fi rezervat sa cumpar o masina resoftata. In plus vezi k are folie fata peste limita acceptata si te pune s-o dai jos la RAR cand faci autentificarea. Au un aparat special si il pun pe geam si vad exact transparenta geamului. Asa k mare grija pe ce dai banii....io nu m-as arunca la motoare de 3000cmc...consuma si mult,intretinere foarte scumpa...mai bine un 2.0d 177cp foarte economic si fiabil in acelasi timp.....bine , daca n-ai ce face cu banii....dar tot nu-ti recomand Cr1sti .

va multumesc foarte mult pentru ajutor/pareri.

stiu de renumita pompa de inalte de la 335i. e un fel de loterie, la unele a picat, la altele nu. stiu ca in SUA au dat chiar pe viata garantie la pompele schimbate. am inteles ca este aproximativ 1500lei, destul de costisitor tinand cont ca te poti astepta oricand la o surpriza neplacuta.

stiu ca 335d de la Ploiesti a fost la curse legale, din poze pare foarte intretinuta, nu ma deranjeaza ca a fost la liniute, dar ma pune pe ganduri cat mai duce cutia de viteze la acel cuplu care din cate am citit despre cutia de pe acest model si 535d, nu s-ar impaca prea bine cu un cuplu atat de mare.

Cr1sti - daca te opresc cei 1500Ron cat zici tu ca ar fi o pompa atunci te uiti degeaba la 335 pentru ca e clar ca nu ti-l permiti, aia 1500 sunt nimic pe langa alte cheltuieli mult mai banale cum ar cauciucurile...cat despre 335D-ul despre care se spune ca a fost la liniute, pare mai intretinut ca unul care nu a fost si are 300k km reali dar in bord doar 100k si circula prin Ro de 2-3 ani si nu vazut vreodata un service facut corespunzator...la cutie va pica convertizorul de cuplu, dupa care in lant se va duce corpul de valve, ambreiajele si de aici incolo deja nu mai poti merge cu ea pentru ca va patina grav....asta daca nu se schimba la timp convertizorul, insa sunt putini cei ce observa ca ala se duce mai ales ca asa cum am zis multe nu vad un service adecvat unde sa se faca o diagnoza calumea, eroarea de la convertizor apare la diagnoza(cel putin asa e la VAG).

In concluzie nu m-ar opri HFPP sa cumpar un 335i, dimpotriva, e o scuza buna sa negociezi la pret!

Edited by mik15

cauciucurile sunt 1000Eur, unele Michelin pe 18, iar banii de pompa oricum ii negociezi la achizitie, asa ca iesi mult mai bine pe termen lung...orice masina are cate unul sau mai multe puncte slabe, depinde de tine cat de mult ti-o doresti si cat iti permiti sau esti dispus sa cheltui pentru a o avea si apoi intretine, de fapt asta e marea problema la care multi nu se gandesc, sunt masini pentru care poti cheltui cel putin inca o data cat ai dat pe ea pentru o intretinere corespunzatoare pe o perioada X de timp/km... Edited by mik15

diferenta de cuplu intre 335d si 330d este mic. de doar 60nm. au avut grija din fabrica sa il limiteze.

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=184338

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=184349

daca are chip, posibil sa apara probleme. 700nm pe o astfel de cutie, mi se pare mult prea mult.

nu cei 1500 lei pentru pompa reprezinta o problema. ci faptul ca s-ar puteam sa tot repeti plata celor 1500 lei. la care se adauga si manopera. si mai ales ca s-ar putea sa te lase in virf de munte sau pe autostrada.

cauciurile le cumperi si le ai 2-3 ani

cit sa mai negociezi la 335i? sunt unele si la 20000 euro.

ontopic:

parerile voastre despre

http://www.autovit.ro/bmw-530-C23300007.html

posibil sa fie 535 si nu 530. au fost 530d cu padele volan?

oare chiar este euro 5?

km... slabe sanse sa fie reali

ma amuza, faptul ca astia nici nu aduc masina in tara, ca o si pun la vinzare cu poze din Germania. :)

daca stau bine sa ma uit la poze. pare a fi in curtea unui service de reparatii tinichigerie.

acum 2 saptamini masina asta era in curte la C&I. o vindeau ei.

http://www.autovit.ro/mini-cooper-s-C23247439.html

acum este in curte la alti samsari

Edited by muzica9

ma amuza, faptul ca astia nici nu aduc masina in tara, ca o si pun la vinzare cu poze din Germania. :)

daca stau bine sa ma uit la poze. pare a fi in curtea unui service de reparatii tinichigerie.

au devenit si eu mai eficienti, castiga timp, time is money a capatat si pentru ei sens...samsari de generatie noua... :), problema este ca mai sunt cate unii care uita ca mai este listata in acelasi timp si pe site-ul din DE :blink: