Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

sunt gauri negre - devalorizare maxima si deja invechite cu cat? 3-4 modele? ia-ti un golf sau passat, masini sfinte la capitolul devalorizare si fara nicio diferenta semnificativa fata de audi-urile alea (calitate, fiabilitate, confort).

la banii celui de-al treilea iei deja modelul 2006+. si eu am condus atat A4 modelul asta, cat si ambele passaturi la care te-ai incadra.. cat si golful (care, daca nu esti prea pretentios in privinta portbagajului, e cel mai bun all-rounder).

la toate masinile e afisata sus, inclusiv la cea din ultimul link

sunt 2 zone, aia de jos cu km se aprinde cand bagi cheia.

la A4 B6 din ce mi-a zis colegu e scumpa directia ca are 4 brate.

http://www.autovit.ro/volkswagen-tiguan-C24006531.html Tiguan :D

sunt gauri negre - devalorizare maxima si deja invechite cu cat? 3-4 modele? ia-ti un golf sau passat, masini sfinte la capitolul devalorizare si fara nicio diferenta semnificativa fata de audi-urile alea (calitate, fiabilitate, confort).

Am avut acum vreo 2 ani si ceva un A4 2004 2.5 quattro si l-am da pe 9200 Euro aici in Valcea. Acum e iar pe autovit, mega tiganit, si vrea 9500. E ca vinu vechi.

@flo_sb m-am uitat de 10 ori pe poze, si tot jos vad afisat ceasul si temperatura exterioara e sus la cea din ultimul link, nu ma refeream la km

Poate asa vezi mai bine:

http://i45.tinypic.com/2vv0205.jpg

Ecranul e impartit in 2 zone, nu e aprinsa zona de jos la ultima masina.

@flo_sb uita-te la poza 2, e de la masina din ultimul link, ce zona nu vezi tu aprinsa??? doar ca data si temperatura sunt inversate in loc sa fie ora deasupra temperaturii este invers

zona de jos nu are nici o legatura cu ce spun eu, uita-te in display-ul mic de sus deasupra la cel cu KM

post-27326-0-23164700-1335379447_thumb.jpg

post-27326-0-88433400-1335379451_thumb.jpg

post-27326-0-48663000-1335380260_thumb.jpg

Edited by Cosmin22

Nu imi amintesc sa fi vazut masina cu numarul asta prin oras. As fi observat-o, ca probabil as fi confundat-o cu TIR.

Pai m-am uitat pe talon si e inmatriculata acum 2 saptamani.oricum e trista rau masina fata de a mea.rotile de iarna din anunt erau de fapt anvelope si cele de vara nu mai meritau carate pana la bucuresti,dar pretul a fost pe masura.

Rude pe acolo, dont think so. Sunt de fel de prin zona si cam stiu ce si cum umbla. Totusi e posibil sa fie in vizita la vreun cunoscut. La asta nu m-am gandit.

LE: Mai este de vanzare pe autovit?

Edited by adriang

Am avut acum vreo 2 ani si ceva un A4 2004 2.5 quattro si l-am da pe 9200 Euro aici in Valcea. Acum e iar pe autovit, mega tiganit, si vrea 9500. E ca vinu vechi.

jur ca n-as plati mai mult de 6000 pe modelul ala de masina...

Scuzati-ma ca imi permit sa pun aici alta marca in afara de BMW, dar as avea nevoie de niste pareri la aceste modele:

1.My link

2.My link

3.My link

doar la prima si la ultima m-as uita, ultima intr-adevar este bine dotata iar motorizarea 1.9TDI cu Quattro nu-i des intalnita si ar merita insa pretul e prea mare, rulajul e discutabil la ambele ca la mai tot ce se vinde in Ro de altfel...diferenta este mare intre A4 si Passat ca sa nu mai vorbim de Golf!

Edited by mik15