Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

nu am avut VW din generatia aia si nici A4, insa am mers cu Golf si Passat cand aveam A6-le si diferenta era evidenta, Golf-ul oricum era si sub Passat, insa daca tu nu ai prins diferenta intre ele nu inseamna ca nu este, Passat-ul e o masina foarte buna insa calitatea plasticelor si finisajelor e inferioara celor din Audi si asta este valabil si astazi, desi VW chiar a progresat mult la capitolul asta mai ales la ultimele modele, am vrut sa imi iau un CC nou si am facut cateva teste cu el si finisajele sunt foarte bune ca si calitatea plasticelor si in general a asamblarii, insonorizarii, felului de filtrare a zgomotelor suspensiei si exterioare, chiar m-a surprins in mod foarte placut, nu mai mersesem cu un VW de multa vreme si ultimul cu care am fost era un VW Golf V, care nu mi-a lasat impresia asta...

calitatea plasticelor la A4 din generatia aia e varza, se decojesc total.

Nu am avut niciuna din ele, insa le-am condus pe aman3.

A4-le ca si feeling, cum arata, cum se-nchid usile alea grele, etc. nu se compara cu niciunul din ele. Le da clasa de departe.

a fost o perioada in care au facut coating-ul ala de kko, care desi arata bine si era placut la feeling, nu rezista, dupa aceea insa l-au inlocuit, erau afectate butoanele de la climatronic, trimul blocului de lumini si manerele interioare de la usi, in special trimurile butoanelor ce actioneaza geamurile electrice, si eu le-am inlocuit pe ale mele care au fost zgariate sau decojite si la noile piese pe care le-am luat am observat ca nu mai sunt acoperite de cauciucul acela, ceva gen consola mediana de la E46 care la fel sufera de aceeasi problema...

Pai de unde stii ca s-a dat, poate e tot ala din Bucuresti in vizita la rude.

Sper sa nu ma trezesc cu amenzi pentru rovigneta.

N-ai facut contract cu ala? Si n-ai scos-o de la finante?

Cititi ultimul rand "Motivul vanzarii" :popcorn: :frantics: http://www.autovit.ro/bmw-325-C23787693.html

Da sigur...a investit de nu se putea :LMAO:

Vrajeli de Dambovita.

Aaa...dar pe lunga n-are xenon (mai adaug 30euro , total = 3530euro investitia).

Edited by Andrei_VUV

Si daca a scos-o de la finante ce ? Daca ala nu a inmatriculat-o tot la WLF se duc amenzile... da, te duci si le dai cu contractu de vanzare cumparare in cap daca iti vine vreo amenda dar este o pierdere toatala de timp.

Si daca a scos-o de la finante ce ? Daca ala nu a inmatriculat-o tot la WLF se duc amenzile... da, te duci si le dai cu contractu de vanzare cumparare in cap daca iti vine vreo amenda dar este o pierdere toatala de timp.

Pana mea...n-am mai auzit cazuri de genul sa te trezesti cu amenda acasa dupa ce ti-ai vandut masina.

Inseamna ca a pastrat nr. Dar asta inseamna ca a vandut-o in VL la el acolo. Altfel daca era din alt judet mai avea 30 zile disponibile sa o inmatriculeze in judetul rezident.

Pai de unde stii ca s-a dat, poate e tot ala din Bucuresti in vizita la rude.

Sper sa nu ma trezesc cu amenzi pentru rovigneta.

da urla mai nene la dobitocu' ala sa-ti trimita numerele.

Folosesc fix 2 golfuri acum (mk5)..unul 2007 2.0 4motion si altul 2005 1.6 un pic mai modest (ok.. ambele au navi, dublu climatronic, obc, cel mai nou are xenon, roti 17 din fabrica, etc). Nu as da niciunul dintre ele insa pe un a4 sau a6 sau passat vechi (cele pana in 2005). Designuri invechite, interioare invechite, tot felul de chestii prin interior care se cojesc, bla bla.. Masini triste. Posibil sa fie doar parerea mea dar pe mine dupa multe masini schimbate in ultimii ani golfurile astea m-au surprins. Si eram vehement impotriva VW. Tu ai un RS6, e cu totul alta mancare de peste.

Pana mea...n-am mai auzit cazuri de genul sa te trezesti cu amenda acasa dupa ce ti-ai vandut masina.

Inseamna ca a pastrat nr. Dar asta inseamna ca a vandut-o in VL la el acolo. Altfel daca era din alt judet mai avea 30 zile disponibile sa o inmatriculeze in judetul rezident.

Pai masina e vanduta de anul trecut. Amenzile de la camerele de rovigneta vin la numarul de inmatriculare, la fel si cele de parcare.

Masina am radiat-o de la finante, mai mult nu pot sa fac ca vanzator.

Si eu am primit acum 2 zile o amenda precum ca naveam rovinieta... Cel care a cumparat masina a mers fara rovinieta inainte sa o inmatriculeze pe numele lui, l-am sunat, mi-a trimis banii de amenda si aia a fost.

Daca nu imi trimitea nimic, faceam contestatie si cu actele de vanzare cumparare dovedeam ca numai eram eu proprietar.

E aiurea ca din rahaturi dastea trebuie sa umbli degeaba...

Pai si atunci n-ai de ce sa-ti faci probleme WLF.

El oricum trebuia sa prezinte nr tale la politie ca sa-l treaca al 2-lea proprietar pe carte.

Deci,teoretic ar trebui sa fie actualizata baza de date de la politie,in sensul ca tu nu mai figurezi acolo ca proprietar.

Si oricum ai contractul daca e ceva.

Edited by Andrei_VUV

am vazut si eu parcul de masini confiscate din Dubai si sunt multe masini foarte scumpe acolo, batute de soare si pline de praf de ani de zile...majoritatea sunt acolo nu pentru ca nu s-ar fi platit amenzile la ele, cum sustine articolul, ci pur si simplu pentru ca au fost cumparate cu credit iar in 2008 cand a explodat bula financiara din Dubai proprietarii le-au abandonat in aeroport sau prin parcari si s-au tirat din tara, atunci inca puteai sa dai tepe bancilor de aici, nu se dadea credit auto pe baza unui depozit si puteai lua niste sume uriase de la banci fara garantii, dupa aceea s-au trezit si au mai schimbat regulile...oricum o masina din alea care stau de vreo 2-3 ani in soare si praf sunt cam varza in interior insa luate la un pret foarte mic pot fi o afacere...multe se vor vinde probabil tot prin alte tari din Middle East... Edited by mik15

Pai cum ziceti de A4 B6 ca nu este bun, ca este vechi ? Si atunci de ce tot laudati E46 98-04 ? Si ala are probleme cu bratele pe fata, un prieten doreste sa il vanda ca le-a schimbat deja de 2 ori. Mie imi place si B6 si E46, dar imi place modelul ala 1.9TDI QUATTRO din anunt.

Pai si atunci n-ai de ce sa-ti faci probleme WLF.

El oricum trebuia sa prezinte nr tale la politie ca sa-l treaca al 2-lea proprietar pe carte.

Deci,teoretic ar trebui sa fie actualizata baza de date de la politie,in sensul ca tu nu mai figurezi acolo ca proprietar.

Si oricum ai contractul daca e ceva.

Pai daca s-ar fi dus la politie ar fi avut alte numere, nu era logic? E clar ca tot eu sunt in acte, si pe talon si pe carte, in baza de date de la politie. Eu nu mai figurez ca proprietar la fisc, am radiat-o de aici de la Valcea, e singurul lucru care il poti face ca vanzator. Restul depinde de cumparator, daca o trece pe numele lui sau nu.

Edited by WLF

Pai cum ziceti de A4 B6 ca nu este bun, ca este vechi ? Si atunci de ce tot laudati E46 98-04 ? Si ala are probleme cu bratele pe fata, un prieten doreste sa il vanda ca le-a schimbat deja de 2 ori. Mie imi place si B6 si E46, dar imi place modelul ala 1.9TDI QUATTRO din anunt.

A4 B6 e mai scump la intretinere, dar e singura masina din anii aia care nu e expirata la design din punctul meu de vedere.

E46-le poate sa aiba probleme cu bratele, ca are unul singur / roata. La B6 ai 4 / roata.

Pai daca s-ar fi dus la politie ar fi avut alte numere, nu era logic? E clar ca tot eu sunt in acte, si pe talon si pe carte, in baza de date de la politie. Eu nu mai figurez ca proprietar la fisc, am radiat-o de aici de la Valcea, e singurul lucru care il poti face ca vanzator. Restul depinde de cumparator, daca o trece pe numele lui sau nu.

La vanzare treci pe certificat intr-o rubrica speciala numele noului proprietar care e obligat de lege sa o treaca pe numele lui in termen de 30 de zile.

Eu cand am vandut golfu acum o luna , dupa ce am facut contractul de vanzare-cumparare cu noul proprietar la un birou de acte auto , l-a trecut pe el pe carte si urma sa se duca la politie in judet la el sa termine restul. Si m-a pus sa semnez pe talon ca l-am instrainat iar lui ii raman 30 zile ca sa mai circule cu masina pentru ca expira talonul.

Exact archaeus.

Edited by Andrei_VUV

Daca cumparatorul este din acelasi judet nu are nicio obligatie sa schimbe numarul , poti doar sa il rogi..

Eu cand am vandut golfu acum o luna , dupa ce am facut contractul de vanzare-cumparare cu noul proprietar la un birou de acte auto , l-a trecut pe el pe carte si urma sa se duca la politie in judet la el sa termine restul. Si m-a pus sa semnez pe talon ca l-am instrainat iar lui ii raman 30 zile ca sa mai circule cu masina pentru ca expira talonul.

In care carte? Cartea masinii este emisa de RAR si doar ei fac modificari in ea.

Edited by bitz

La vanzare treci pe certificat intr-o rubrica speciala numele noului proprietar care e obligat de lege sa o treaca pe numele lui in termen de 30 de zile.

Da, logic. Dar daca el nu se duce la politie sa o inmatriculeze, ce importanta mai are? Daca il opreste politia, ii da lui amenda, ca doar nu mi-o da mie, ca nu sunt eu soferul masinii.

Dar daca il ia o camera video de rovigneta sau daca parcheaza masina aiurea, singurul lucru e sa trimita amenda dupa numarul de inmatriculare, care inca imi corespunde mie.

Bai frate dar sunteti nebuni, ce dracu atatea intrebari pentru o chestie simpla. Daca omu nu merge la politie sa o inmatriculeze, nu are nimeni ce sa ii faca, atatea discutii si intrebari pentru nimic.

Edited by WLF