Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Pai cu aia 180.000km la masina cum a ramas? Au mintit cei din franta?

Esti incredibil.

Nu are 180.000. Nu mai vorbi fara sa stii.

Vrei sa-ti aduc in scris sa vezi de la Bavaria? Am verificat-o si are km reali 73000 cat am acum.

Poate cei din Franta or fi gresit , nu stiu. Tu iei de bun tot ce se spune pe net?

Km nu ti-i da nimeni pe net.

Cauciucurile cred ca le-au schimbat astia. Obisnuiesc sa ia anvelopele de pe masini daca sunt bune. Si ce? Mi-am cumparat noi , 1600 lei , asta e.

De masina nu m-am plans , arata foarte bine atat la interior cat si la exterior. Are doar cateva ciupituri pe capota.

Daca avea 180.000 s-ar fi vazut , in special ar fi avut farurile,parbrizul si bara fata sablate bine.

Poate am avut noroc,se mai intampla :wink:

M-am speriat un pic la inceput dar spre nefericirea ta nu mi-am luat teapa.

Edited by Andrei_VUV

Cauciucurile cred ca le-au schimbat astia. Obisnuiesc sa ia anvelopele de pe masini daca sunt bune. Si ce? Mi-am cumparat noi , 1600 lei , asta e.

De masina nu m-am plans , arata foarte bine atat la interior cat si la exterior. Are doar cateva ciupituri pe capota.

Daca avea 180.000 s-ar fi vazut , in special ar fi avut farurile,parbrizul si bara fata sablate bine.

Poate am avut noroc,se mai intampla :wink:

M-am speriat un pic la inceput dar spre nefericirea ta nu mi-am luat teapa.

te minti singur...

Si din poza aia de unde rezulta ca e masina mea?

Ti-am mai zis sa nu iei de bun totul pe net.

Despre ce masina e vorba, kristal ?

link masina despre asta pe care a cumparat`o Adrian_VUV. Eu sa fiu in locul lui, nu m-as lasa si as face tot posibilul sa ii ingrop pe aia. Faza e ca cica nu au vrut sa ii scrie pe factura nr de km din bord.

Pai daca omu a cerut istoricu dupa seria de caroserie?

Edited by WLF

Aia e masina aia fleet edition? Chiar speri sa aibe mai putin de 200k? :sorcerer:

Lol. Numai daca ai vedea-o cum arata nu i-ai da nici 50k km. E verificata si are km reali (cat are in bord). Punct.

Ce sunteti toti obsedati atata de km? Visati noaptea km?

Mai ziceti si altceva.

WLF,las-o incolo. Da-i naibii de samsari.

Edited by Andrei_VUV

Cum dracu ma sa aibe km reali cand a fost verificata si de Dooh si nu avea km reali? Chiar tu erai suparat si dadeai mailuri la aia de la carsontheweb dupa ce ti-a aratat Dooh cati km reali are masina. Bai nene, nu trecura nici 2 luni, ne iei de prosti sau cum?

Pai si la Bavaria de ce , dupa verificare VIN , mi-au aratat reviziile si era exact ca in carte cu km aia? Or fi gresit aia din Franta ce stiu eu.

O fi verificat alt VIN. O fi gresit o cifra,o litera. Ce naiba

Edited by Andrei_VUV

Pai si la Bavaria de ce , dupa verificare VIN , mi-au aratat reviziile si era exact ca in carte cu km aia? Or fi gresit aia din Franta ce stiu eu.

O fi verificat alt VIN. O fi gresit o cifra,o litera. Ce naiba

Lol. Posibil sa fi gresit o cifra. In loc de 80 de mii a scris 180 de mii. Ai si tu dreptate, se mai fac greseli din astea ...

Aia de la topcars dau km inapoi la absolut toate masinile. Mi s-a spus de catre cineva din interior. S-a tot scris despre ei in trecut. Ai aparut tu din neant sa ne explici ca sunt baieti seriosi si vand masini cu km reali ! Loooooooooooool !

Tocmai pe a ta s-au gasit sa o vanda nesamsarita. In plus, ti-a mai demonstrat si kristal. In fine, nu ne mai lua de prosti si inceteaza cu elucubratiile pe topicul asta. De cand ai inceput sa postezi aici, s-a cam ales praful de topic. Lasa-i pe cei care isi cauta masini sa poata beneficia de ajutor.

Edited by KIP

Guest Pole
nici o masina nu are km mai multi decat masina lui hornetb, cand se dau km inapoi la o masina, km aia se adauga la km masinii lui hornetb. :sorcerer:
  • Like 2