Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Si? :mellow:

eram curios tata ..nu am dat cu batul ...pt prima data vad pe sport cabrio..gpl ..si de asta.. eu nu vad nimic rau in asta..doar am semnalat asa..ca o mare surpriza...

Pareai foarte mirat si eram doar curios de ce, chillax :thumbsup:

pai in prima faza am crezut ca-mi sar ochii ...nu-mi venea sa cred......si de asta am pus aici ....

eu sunt in cautare de seria 3 cabrio 2001-2004 ..... si de asta am intrebat de ea...

eu sunt adeptul gpl-ului ..si n uvad nimic rau in asta indiferent pe ce marca e....dar dupa cum ti-am, nu am mai gasit gpl pe bpw cabrio pana la aia...si de asta am postat...si pt informarea altora...sau daca cunosc masina...

Va salut, as avea si eu o rugaminte, daca stie cineva ceva despre masina asta http://www.autovit.ro/bmw-318-C24177930.html , adica in sensul ca a fost pe autovit postat de vanzare o perioada destul de mare, dupa care a disparut de pe autovit, a avut cam 2000 vizualizari si inca nu s-a vandut , acum vad ca este pretul foarte bun , cel putin din punctul meu de vedere, ca si viitor posesor de e46 coupe,dar ma intreb tot mai tare, ce sa fie cu el ? L-as lua eu dar , e suspect, si mai e si negociabil :) mai e si treaba ca e adus din Anglia si el are volan pe partea stanga., el zice ca asa l-a adus nu a fost modificat, stiti de asa ceva? Si inca un ajutor: la motorul 143 cp(2l benzina), am tot citit pe forumuri cum ca nu sunt asa reusite (Valvetronicu) :), si sunt tare confuz, motor mai mare nu as vrea ca intru la taxe mari,,si chiar nu stiu ce sa mai cred.. :( Unde se repara motorul asta pana la urma ca fug cam toti mecanicii de el :(

A facut el schimbul pe partea stanga sigur, cum zicea si colegul de mai sus faza cu butucul, dar mai uite-te si la frana de mana ca e tot in partea dreapta, nu s-a mai sinchisit sa schimbe pe partea stanga, cerei vin-ul si te vei lamuri, a schimbat doar ceasurile in km ca sa ia ochii la un eventual cumparator

320'ul si mie mi se pare un pic dubios, cu bara M numai pe fata, si in spate finala aia absolut penibil de hidoasa..

318'le nu stiu ce sa zic, e in proprietatea unei tipe, care mi se pare a fi pocaita si dupa cum vorbeste si dupa ce si'a pus in masina (vezi husele de pe scaune + crucile de la retrovizoare). Zice ca a luat'o din Belgia acum 2 luni si acum are nevoie urgent de bani.

M'ar ajuta foarte mult daca as afla un istoric la 318.... serie de sasiu: WBAVG11060A295764

@sbircris, 100kw scrie in talonul masinii, am intrebat'o, si din moment ce maine i'am comunicat ca vin la Bucuresti sa vad masina nu vad de ce m'ar fi mintit. In schimb nu inteleg de ce pe mobile.de, toate 318'le din 2008 sunt trecute cu 143hp, eu stiam ca doar faceliftul are 143.

320'ul are turbina mai mare ca 318 ?

Edited by opkbv

Pai nu e vorba cum vreau eu sa fie, nicidecum, iti dai seama ca nu incerc sa ma mint singur pt ca nu vreau sa cumpar un caine deghizat in lup (cam aiurea comparatia stiu :frantics: )

Astept sa posteze cineva mai informat in ale e90'ului, pentru a ne lamuri pe amandoi...

Pai nu e vorba cum vreau eu sa fie, nicidecum, iti dai seama ca nu incerc sa ma mint singur pt ca nu vreau sa cumpar un caine deghizat in lup (cam aiurea comparatia stiu :frantics: )

Astept sa posteze cineva mai informat in ale e90'ului, pentru a ne lamuri pe amandoi...

ai citit topicul despre e90?