Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Gresit. Nu exista f10 cu motor de 2500. Toate f10'urile 525d sau 525xd sunt 2.0 biturbo 218cp.

Restul e cancan.

Cat despre acea masina de pe autovit B-99-NCU, este 525d conform verificarii seriei de sasiu atasate de vanzator. Diferenta de preturi vine de la faptul ca masina a fost vanduta de proprietar catre o firma care la randul ei o da mai departe la un pret mai mare, logic. Problema este insa, ca nici vanzatorul initial, nici firma care o vinde acum, nu au habar de cilindreea sau puterea reala a masinii, ceea ce e chiar "trist". <_<

Edited by opkbv

Pare sa fie din Germania adusa. Si pretul mult mai mic decat acolo. Nu prea vad nicio explicatie plauzibila.Bineinteles poate are omu relatii acolo sau e de la vreo doamna mai in varsta care nu a facut decat 170 de mii de km in 8 ani...

Lasand gluma la o parte , are minim 400 de mii de km ! Depinde de la ce masina treci sprea asta,totusi s-ar putea sa fie un progres.

Oricum,in mare,e cazan.

Edited by Vision335

masina nu mi se pare a arata rau deloc, e ok, e un E60 destul de basic. Cu siguranta nu are km astia, insa nu as zice ca este cazan, departe de a fi asa! Daca tot iti cauti, mergi sa o vezi sau du-te in DE si ia una la fel la acelasi pret dar cu 3-400k km, cel putin stii ca sunt reali!

uite doar cateva:

1.

2.

3.

la astea sigur mai negociezi si o aduci in tara la aceeasi bani care ii dai si pe asta de pe autovit, dar cel putin ti-ai luat-o cu mana ta! Eu asa as face, nu i-as da banii samasarului fiind ferm convins ca masina nu are rulajul asta!

Edited by mik15

Hai sa va arat o chestie specific pur romaneasca, in timp ce ma tot uit pe site-urile de specialitate de la noi si din afara, am gasit in Germania un 320 coupe http://cautare.mobile.ro/automobile-anunturi/bmw-320-cd-150-ps-6-gang-diesel-berlin/164319650.html?useCase=SearchSession&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=10&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&minPrice=5000&maxPrice=7001&ambitCountry=DE&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&categories=SportsCar&minConstructionYear=2004&lang=ro&pageNumber=1 si tot uitandu-ma si la noi pe autovit am gasit aceeasi masina, aceleasi poze(care par facute in DE) doar ca masina cu nr rosii de CJ http://www.autovit.ro/bmw-320-C24898979.html , acum am o curiozitate, ori a umblat respectivul la poze cu photoshop si le-a pus nr rosii de Cj ca probabil ii placeau pozele prea mult, ori e ceva golanie de-al de Western Union, ori nu mai stiu ce sa mai cred , doar ca la noi masina e mai scumpa cu 1350E :))

Ce parere aveti?

In fine lasand la o parte magariile astea, ma bate gandul sa fac un drum de CJ sa vad 2 masini, respectiv un E46 http://www.autovit.ro/bmw-320-C24973517.html , am vb cu vanzatorul, zice ca abia e adusa masina, din Austria, luata de la proprietar, s-a oferit sa imi dea si seria de sasiu ptr a o putea verifica la BMW(dar inca nu am reusit), mai exact ultimile cifre PM88651, din ce am vb cu el mi s-a parut cat de cat serios(acum sa imi zica cineva cum e cu masinile aduse din Austria, e la fel ca si cu cele din De, alea de pe ea sunt nr de tol de Austria? (daca poate cineva sa imi verifice seria de sasiu sa imi zica pe ce data apare cu ultima revizie si cati km avea sa imi dea pm si ii raman recunoscator si daca dupa VIN iese Euro4)

Iar a 2-a masina este un E90 http://www.autovit.ro/bmw-320-C24957325.html , care de asemenea pare tentant, la fel am vb cu vanzatorul si mi-a zis ca masina este in stare f buna, ca decat un senzor de la presiunea in roti apare in bord, in rest fara probleme de mecanica si estetica

Sunt constient ca ambele au mai multi km, dar decat sa iau o cazatura rulata la noi si la pret f mare o sa ma duc sa le vad si pe astea 2, iar in caz ca mi se pare ceva suspect la ele sau nu imi plac, dupa 15 iulie plec personal in Germania sa imi caut ceva acolo.

Daca stie cineva ceva de vreuna din cele 2 masini si poate sa ma ajute cu o informatie(poate cine stie a mers cineva sa le vada de cand sunt aduse si ceva nu i-a placut)

De asemenea ma intereseaza daca la prima intr-adevar alea de pe ea sunt nr provizorii de export de Austria si ce acte imi trebuie la ea in caz ca vreau sa o cumpar, asta daca bineinteles imi place.

http://www.autovit.ro/lexus-rx400-C24994687.html

CONSUMUL ESTE IMFIM,IAR INTRETINEREA ESTE ACCEPTABILA.IMPOZITUL ESTE SCAZUT CU 95% PT CA ESTE HIBRID.CALITATE PRET ESTE PE PRIMUL LOC IN LUME PT UN SUV.DACA NU VA PLACE MERGETI IN GERMANIA SI CUMPARATI UNA CU 80000KM,TINUTA IN GARAJ SI CONDUSA DE UN MOS.EXCLUS INTERMEDIARI IAR ACTELE SE FAC PE LOC...NU DERANJATI INUTIL.......

dar ca sa reusesti sa faci sa mearga astfel incat sa nu functioneze motorul termic trebuie sa te tarai cu RX-ul asta, daca pleci mai tare de pe loc sau treci de 50km/h intra motorul termic si nu ai facut nicio smecherie si nu stiu zau cum sa reusesti sa mergi in ritmul asta de melc...si oricum, daca nu ma insel, e chiar prima generatie de RX hybrid si nu merita!

Salut,

Am gasit pe net aceasta masina:

http://cautare.mobile.ro/automobile-anunturi/bmw-120-bmw-seria-1-diesel-2006-bucuresti/164029349.html?useCase=SearchSession&lang=ro&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=4&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=110&minPowerAsArray=KW&fuels=DIESEL&ambitCountry=RO&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&minConstructionYear=2006&maxConstructionYear=2007&tabNumber=1

Nu are cine stie ce dotari, dar are km putini si verificabili.

Ca si minus masina este revopsita integral in urma unei "chei" date de cineva cu bunavointa.

Pretul mi se pare destul de ok avand in vedere km. Dar...sunt 6 ani, iar in ultimul masina a stat la BMW auto-rulate la vanzare.

Daca ar fi sa aduc una din Germania de la un dealer BMW (aproximativ acelasi an, vreau motorizarea M47) as ajunge pe la 13.000 cu tot cu drum si taxa iar km ar fi in jur de 110-125.000

Ce parere aveti?

Eu as evita sa cumpar o masina care nu a circulat un an, gandeste-te cauzele pt care s-a intamplat asta. Posibil sa fi fost lovita si refacuta. Doi, kilometrii cred ca nu sunt intr-atat de importanti, conteaza mult cum s-a circulat cu ea si restul sa fie in mintile ei. De banutii aia zic ca cu ceva efort poti gasi modelul facelift, mult mai frumos si mai inchegat tehnic.

Concluzie, as fugi de masina aia. Mai e si gri...

Eu as evita sa cumpar o masina care nu a circulat un an, gandeste-te cauzele pt care s-a intamplat asta. Posibil sa fi fost lovita si refacuta. Doi, kilometrii cred ca nu sunt intr-atat de importanti, conteaza mult cum s-a circulat cu ea si restul sa fie in mintile ei. De banutii aia zic ca cu ceva efort poti gasi modelul facelift, mult mai frumos si mai inchegat tehnic.

Concluzie, as fugi de masina aia. Mai e si gri...

Si eu care din primele tale fraze credeam ca dai un sfat pertinent, dar ai dat-o in povestiri adevarate!

Iddea este ca masina statuta, se uzeaza mai repede decat opusul!