Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Sunt ofticat la maxim, vruiam mai devreme sa fac poze sa pun masina pe autovit la vanzare, ca mi-am luat niste roti Individual la ea. Le-am lasat la vulcanizare de dimineata cand a venit curierul cu ele, sa mi le echilibreze, verifice etc., fara sa le desfac, mai devreme cand m-am dus sa le montez, un cauciuc era praf si pulbere, RFT mers pe pana cu el pana s-a zdrobit. Seriosi bucurestenii astia, sa tot iei pe nevazute ... :twoup:

Sunt ofticat la maxim, vruiam mai devreme sa fac poze sa pun masina pe autovit la vanzare, ca mi-am luat niste roti Individual la ea. Le-am lasat la vulcanizare de dimineata cand a venit curierul cu ele, sa mi le echilibreze, verifice etc., fara sa le desfac, mai devreme cand m-am dus sa le montez, un cauciuc era praf si pulbere, RFT mers pe pana cu el pana s-a zdrobit. Seriosi bucurestenii astia, sa tot iei pe nevazute ... :)

parca le-ai luat gratis de nu ai desfacut sa verifici :twoup:

Pai crezi ca mai conta, la curier nu te lasa sa verifici marfa inainte sa dai banu. Mi-a trimis poze cu fiecare roata si cauciuc si mi-a zis ca doua sunt aproape noi (adevarat) si doua mai uzate ca cica au fost pe spate, dar pozele erau mestesugit facute si nu se vedea interiorul la cauciucul explodat, zici ca a dat cineva cu toporul in el. Ce sa mai zic acum, sa fiu sanatos.

Poate mi-a dat Kathalin de descant ca nu i-am mai vandut masina. :twoup: Glumesc.

Pai crezi ca mai conta, la curier nu te lasa sa verifici marfa inainte sa dai banu. Mi-a trimis poze cu fiecare roata si cauciuc si mi-a zis ca doua sunt aproape noi (adevarat) si doua mai uzate ca cica au fost pe spate, dar pozele erau mestesugit facute si nu se vedea interiorul la cauciucul explodat, zici ca a dat cineva cu toporul in el. Ce sa mai zic acum, sa fiu sanatos.

Poate mi-a dat Kathalin de descant ca nu i-am mai vandut masina. :twoup: Glumesc.

Sigur ti-am dat :)))),glumesc......stai linistit nu imi sta in fire.Eu chiar vroiam masina aia,dar a fost alegerea ta.

Eram sigur ca ceva nu va fi in regula, pe la 4 am plecat de acasa cu gandul ca ma duc la vulcanizare si pun rotile, ma duc spal masina, si ii fac poze. Cand coboram scarile, imi dau seama ca am uitat sa iau camera, m-am intors si m-a fulgerat imediat ca sigur ceva nu o sa fie bine cu rotile daca ma intorc din drum. Aia e, am gasit 2 cauciucuri asa si asa, le pun pe alea maine si gata. Ar fi fost misto sa gasesc unul la fel cu cel taiat, ca sa ramana toate 4 la fel, dar infime sanse.

Eram sigur ca ceva nu va fi in regula, pe la 4 am plecat de acasa cu gandul ca ma duc la vulcanizare si pun rotile, ma duc spal masina, si ii fac poze. Cand coboram scarile, imi dau seama ca am uitat sa iau camera, m-am intors si m-a fulgerat imediat ca sigur ceva nu o sa fie bine cu rotile daca ma intorc din drum. Aia e, am gasit 2 cauciucuri asa si asa, le pun pe alea maine si gata. Ar fi fost misto sa gasesc unul la fel cu cel taiat, ca sa ramana toate 4 la fel, dar infime sanse.

Poate maine va fi o zi mai buna.....

http://autovit.ro/bmw-530-C16249532.html

Cred ca mi-am gasit masina!!!!!!Imi place mult de tot,numai sa imi zica si mie cineva ce e ala releu de bujii care zice ca trebuie schimbat!Daca este ok,dupa o verificare sper sa incetez cautarile.Ce parere aveti?

Edited by kathalin

Eu nu stiu cum dracu sunt numai diesel-uri 2003, 2004, 2005 pana-n 150 000 km sau pe acolo, iar fosta mea masina 2004, avea in 2008 cand am luat-o 170 000 km...actuala avea in august 2009 107 000...ea fiind 2006...

Chiar azi am vazut vreo 3 cinci-are ...cu pana-n 150 000 km...ele fiind 2003, 2004 :twoup:

Cine stie, poate numai eu am avut "ghinion" de masini cu multi km :)

Desigur, nu conteaza atat de mult km, ci unde si cum sunt facuti...ca una e sa faci 50 000 sa zicem in Bucuresti, alta e sa-i faci prin tara intre orase...si alta e sa stai in Targoviste si sa ai drum la Brasov destul de des - drum naspa rau :twoup:

Desigur, si eu daca mi-as pune masina pe autovit...as pune-o cu km dati inapoi ...dar nu pot sa nu comentez :twoup:

Pe mine unu nu ma intereseaza km,defapt ce vreau sa spun cu asta este ca si daca sunt dati inapoi si merge bine nu ma intereseaza ,si daca arata 40k si merge ca la 400k care e faza?Sunt constient ca sunt foarte mici sansele sa fie km reali tinand cont ca daca ne uitam pe anunturile din de rar gasesti sub 170k si cum de in Ro ajung la km astia.....

Dar probabil e in mentalitatea noastra sa aiba km putini si astia ne indeplinesc dorintele,

Revenind la subiect ce parere aveti despre masina din ultimul link /???

Pai crezi ca mai conta, la curier nu te lasa sa verifici marfa inainte sa dai banu.

ExistĂŁ o posibilitate de a nu lua ĂžeapĂŁ astfel.

Ăi spui vânzĂŁtorului sĂŁ trimitĂŁ marfa cu Fan Curier Âşi sĂŁ menĂžioneze cĂŁ doreÂşti verificarea coletului.

Atunci când ajunge, dai banii, Îi spui curierului cã vrei sã verifici, face proces verbal, de fapt are o foaie fãcutã anterior cu vânzãtorul pe care scrie ce conÞine coletul ºi valoarea articolelor, iar dacã tu verifici ºi nu este totul ok, se face un proces verbal, primeºti banii Înapoi, iar curierul se duce la retur.