Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

Trapa panoramica, bang olufsen, mmi plus, xenon adaptiv -> numai astea 4 sunt 7.500 EUR adunate...

Din poze pare sa aiba si adaptive cruise control (distronic, sau cum ii zice la audi). Si ala e un sac de bani. Pretul este excelent, daca masina nu ascunde alte chestii.

Edited by LYM

pai una e pretul cu care este afisat si una este pretul cu care pleaca.

+ ca nu poti sti pe partea tehnica cum se prezinta, e de ajuns DPF + turbine sa te bage in gaura neagra.

Ori o verifici la modul criminal ori te nu mai cochetezi cu ideea de diesel. Nu cred ca dai atatia bani pe asa ceva fara sa te convingi ca e ok.

Ori o verifici la modul criminal ori te nu mai cochetezi cu ideea de diesel. Nu cred ca dai atatia bani pe asa ceva fara sa te convingi ca e ok.

Din intamplare il stiu pe samsar si de regula toate masinile de la el au cel putin cate o problema.

Data trecuta avea turbina dusa si afirma " ca asa este ele".

Edited by Stefan_e46

Din intamplare il stiu pe samsar si de regula toate masinile de la el au cel putin cate o problema.

Data trecuta avea turbina dusa si afirma " ca asa este ele".

Sa afirme ce doreste. Daca are norocu sa se indragosteasca vreunul de vorbele lui care denota o cultura aleasa si cateva clase e strict bafta lui.

Nu vreau sa sune aiurea dar la noi multi nu prea stiu ce vor si in cazul in care nu-ti faci temele corect poti sa te arzi.

De exemplu cum pot eu sa ma uit acum la un 535d si sa zic ca ma duc sa o vad in conditiile in care eu toata viata mea am condus doar benzina si doar normal aspirat? La ce exact sa ma uit eu la masina aia?

Faptul ca oamenii astia fac bani prin metodele lor se datoreaza fix lipsei noastre de documentatie. Prefer sa am cu mine pe cineva competent in domeniul auto si sa mergem intr-un loc in care se pot diagnostica cat mai multi parametri.

Si hai sa recunoastem, unii nici nu sunt niste talentati la a negocia. Eu mai demult aveam o rusine din aia cretina in mine sa fac o oferta mai joasa decat ce se cerea initial. Odata cu trecerea timpului am constatat ca eram de o prostie de nemasurat. Negociaza astia in strainatate la sange si noi avem cate o retinere in noi. Un samsar destept stie ca mai bine lasa naibii o mie de euro si nu mai tine cotetu la expozitie cateva luni in plus, mai ales daca stie ca are vreo problema. Lor nu le face bine sa tina banii pe loc mai ales ca nu lucreaza cu pufuleti.

La 535d ala merita o oferta cu 2000-3000 mai mica decat cerea. Daca mai lasa si el 1500 era ok si se mai indulcea afacerea.

Cine poate sa-mi spuna si mie istoricul la 535d? cand are ultima revizie si la ce km.

WBANC91060CU77656

lovita serios stanga spate , reparata pe casco la BMW

cutia de viteze ramasa blocata in a3'a , reparata de mantuiala , pierde ulei

caseta de directie trozneste la viteze mici

ventilatia scaun sofer nu functioneaza

lovita serios stanga spate , reparata pe casco la BMW

cutia de viteze ramasa blocata in a3'a , reparata de mantuiala , pierde ulei

caseta de directie trozneste la viteze mici

ventilatia scaun sofer nu functioneaza

Salut,

Crezi ca poti sa ma ajuti si pe mine cu date (daca exista) de interventii service la masina cu seria asta? (WBAPN11030A733333) Pretul e destul de mic pentru dotarile masinii (http://www.autovit.ro/bmw-320-C26773381.html) si am ceva suspiciuni.

Merci

E coupe, e normal sa fie mai scump. Daca il lasa la 8500E eu zic ca e ok tinand cont de dotari, aspect si fiabilitate. :thumbsup:

mie nu-mi pare ca merita, oricum o dai la E46 trebuie sa iei in calcul si revanzarea cat sa o tii 5 ani ? Niste jante un Hk nu fac chiar atat de mult . Pariu ca daca o iei la pret aala si o vinzi peste 4 luni pierzi 1500 lejer . Pare din ciclul masina ca a mea nu are nimeni sau hai ca lesina fraierii cand vad jantele si asta fara sa vreau sa fiu rautacios . Max 7500 as plati eu . :thumbsup:

Plus ca , daca ma intrebi pe mine E46 fie el si coupe e destul de perimat ca aspect , max 2 ani ii dau pana ajunge in stadiul lui E36 .

Edited by Myx

La partea asta cu "o vinzi peste 4 luni si pierzi 1500 lejer" am si eu un scenariu la care nu prea stiu cum sa reactionez:

Se ia o bucata 320d an 2007 intr-o stare impecabila, plina de dotari si cu km destul de putini si reali. Adusa din Germania in 2010. Actualul proprietar a cumparat masina acum 6 luni de la primul cu 13.000 si o vinde acum la pretul 13900 eur negociabil. Motivatia pretului: cauciucuri noi care au costat 400 eur... Spune ca a avut o oferta la 13000 si ca nu o da la banii aia. Vrea sa cumpere alta masina, daca nu obtine 13600 nu o da. Acum...eu nu vad partea cu devalorizarea. In momentul in care cumperi o masina iti asumi faptul ca vei pierde daca vei dori sa o vinzi la randul tau mai departe.

Daca o cumpar la 13600 el a mers 6 luni gratis cu masina, eu o sa am o masina la care sunt al treilea proprietar pe carte (la revanzare o sa-mi fie foarte greu) si o sa ma intreb mereu oare de ce a vandut-o dupa 6 luni. Sigur trebuie sa aiba vreo problema ascunsa :)

Masina arata impecabil si mi-ar place mult de tot. Nu e samsarita, data inapoi sau batut joc de ea.

Din cate vad am doua variante:

- ma duc si o cumpar la 13600 pentru ca imi place si nu ma gandesc ce va fi peste 5 ani cand o sa vreau sa o schimb. La pretul asta oricum nu as putea sa-mi aduc una asemanatoare din Germania, ar fi inca 1500-2000 de eur in plus.

- il las pe actualul proprietar sa stea cu ea inca 3-4 luni pentru ca la banii astia nu o da niciodata. Daca el chiar vrea sa o schimbe si sa-si ia nu stiu ce jeep ar trebui sa mai lase la pret. Problema e ca jeep iti iei iarna, sa te duci la munte cu el...daca nu o vinde acum is sanse sa nu o mai vanda poate pana la anul in iarna.