Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

salutare !

ce parere aveti despre masina asta ?

http://www.autovit.ro/bmw-530-C27422355.html

Si eu caut un 530d sau un serie 3 coupe dar se pare ca pe la noi prin tara doar masini "masluite" gasesti.

Si ca sa fiu ontopic frumusica masina doar navigatia aceea aftermarket strica totul.

Bafta la cautat masina ideala :)

Si asta e pe forum. Nu mai caut dupa el, ca nu e din Valcea si nu il stiu. :)

Multumesc WLF pentru amabilitate, nu e nevoie sa imi dai user-ul pentru ca o sa iau legatura telefonic cu el. Vreau doar sa aflu si parerile voastre legate de masinile care mi-au atras atentia.

http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/masini-second/bmw-530-euro5-11758632.html#poze

Inteleg ca masina e buna dar ce motiv ai avea sa te pui si tu in poza? E vreo tehnica de vanzare care mi-a scapat?

Prietenul vad ca persista in prostie si nu vrea sa se lase sub nicio forma. De data asta se pare ca si-a descoperit vocatia de a fi de neclintit in fata oricarei tentative de negociere din partea vreunui potential cumparator.

http://www.autovit.ro/bmw-530-C27335588.html

"PRETUL ESTE FIX NU SE LASA NICI MACAR 1 EURO"

Dumnezeu cu mila!

salutare

ma poate ajuta cineva cu vin number asta: (sa gasesc optiunile)

WBADL71060GV198283

am gasit pana la urma, era vin-ul gresit. cel corec e GV19283. Mai am o intrebare : cum pot afla daca masina e adusa in tara sau e cumparata de noua din romania ?. Propietaru zice ca nu stie.

Sunt nou pe acest forum si incep prin a saluta intreaga comunitate de aici. Sunt posesor de BMW de mai bine de 20 ani si pot spune ca am cat de cat idee despre acest subiect. Cu toate acestea piata auto din Romania a devenit pentru mine o mare necunoscuta. Poate vom reusi impreuna sa dezlegam misterul ...

http://www.autovit.ro/bmw-320-C27435324.html

Ultimul pret la masina de mai sus este 11000. Nicaieri in Europa o asemenea masina nu se gaseste sub 13K - 14K, la care trebuiesc adaugate costurile de aducere in Romania plus un castig pentru vanzator. Rezulta ca un pret minim de vanzare in Romania nu ar putea fi sub 15000. Cum explicati voi situatia de mai sus ?

Veti spune ca masina a avut probabil 300000 km iar vanzatorul "a lasat" jumatate din ei in Germania si a mai adus in Romania doar 150000 :) Chiar si asa tot nu se potrivesc socotelile cu pretul ( 11000 ??!! )

Pai ce ti se pare asa de ieftina masina asta? E pe benzina si e cam cheala, iar km sunt probabil aproape de realitate. Singura explicatie este ca probabil e luata fara TVA de dincolo, ca daca ai mai adauga 24% ai fi acolo unde spui tu.

Verificata amanuntit si ia-o. Nu cred ca lua nimeni 320i coupe sa mearga cu ea 70.000km pe an (ca sa iti dea la final 300k in 4 ani jumate). Sunt sanse sa fie km reali si masina sa fi fost adusa acum cativa ani.

PS: motorul are 170 cai.

Du-o la MotorAG la pitesti pentru o verificare amanuntita si daca aia zic ca e ok, ia-o.

Mai bagi ulterior 2.000eur intr-o tapiserie de piele de calitate si un pack M exterior si ai o masina frumoasa :)

Pai ce ti se pare asa de ieftina masina asta? E pe benzina si e cam cheala, iar km sunt probabil aproape de realitate. Singura explicatie este ca probabil e luata fara TVA de dincolo, ca daca ai mai adauga 24% ai fi acolo unde spui tu.

Draga WLF cred ca ai gresit si ai vrut sa te referi la TVA de Germania (19%), dar ai scris TVA de Romania (24%). Te rog sa confirmi ca a fost o greseala ca altfel nu inteleg ce ai vrut sa spui ...

Acum sa facem cateva socoteli pentru cazul in care nu a fost platit TVA in Germania :

minim 13000 ( pret cu TVA ) - atentie - este greu sa gasesti 320 coupe, an 2008 la acest pret

10924 pret fara TVA

2000 aducerea + beneficiul vanzatorului

Total = 12924 cel putin !!!

Ce zici ?

Draga WLF cred ca ai gresit si ai vrut sa te referi la TVA de Germania (19%), dar ai scris TVA de Romania (24%). Te rog sa confirmi ca a fost o greseala ca altfel nu inteleg ce ai vrut sa spui ...

Acum sa facem cateva socoteli pentru cazul in care nu a fost platit TVA in Germania :

minim 13000 ( pret cu TVA ) - atentie - este greu sa gasesti 320 coupe, an 2008 la acest pret

10924 pret fara TVA

2000 aducerea + beneficiul vanzatorului

Total = 12924 cel putin !!!

Ce zici ?

Sugestia a fost sa verifici masina bine si sa lasi interogatoriile ca sincer nu stie nimeni in ce conditii a fost adusa , sugerezi ca a fost alta marca si s-a transformat in BMW ? Totusi nu inteleg unde e dilema ta majora daca intr-adevar interesul tau e sa cumperi masina . Poate a avut casco si poate a iesit dauna totala pe undeva si s-a reparat recuperare minus cheltuieli reale si uite pretul . E ok acum ? :)))

Edited by Myx

Pentru kristal_madness si Myx :

Va multumesc pentru sfaturi dar nu doresc sa cumpar masina respectiva. Incercam doar sa inteleg, impreuna cu voi, mecanismul de functionare al pietei din Romania deoarece eu mi-am luat de afara luna trecuta o masina aproape identica cu cea din prezentare si am platit 14000 ( cu TVA ) plus costurile de drum.

Cum zic totusi ca ma pricep, credeam ca am facut o achizitie optima, dar iata ca aceeasi masina puteam sa o cumpar din Romania cu 11000.

Cred totusi ca e ceva "putred" la mijloc ...