Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

http://www.autovit.ro/bmw-320-C27435324.html

mie imi pare la prima poza cam mare luftul intre aripa dreapta si capota motor...uita-te in partea dreapta si apoi stanga....e posibil sa fi fost lovita

Si mie mi se pare ca a fost lovita. Sa nu fi fost ceva grav daca nu au reusit sa alinieze spatiul cum trebuie. Eu as evita masina.

Draga WLF cred ca ai gresit si ai vrut sa te referi la TVA de Germania (19%), dar ai scris TVA de Romania (24%). Te rog sa confirmi ca a fost o greseala ca altfel nu inteleg ce ai vrut sa spui ...

Acum sa facem cateva socoteli pentru cazul in care nu a fost platit TVA in Germania :

minim 13000 ( pret cu TVA ) - atentie - este greu sa gasesti 320 coupe, an 2008 la acest pret

10924 pret fara TVA

2000 aducerea + beneficiul vanzatorului

Total = 12924 cel putin !!!

Ce zici ?

.

Edited by baronu25

Sugestia a fost sa verifici masina bine si sa lasi interogatoriile ca sincer nu stie nimeni in ce conditii a fost adusa , sugerezi ca a fost alta marca si s-a transformat in BMW ? Totusi nu inteleg unde e dilema ta majora daca intr-adevar interesul tau e sa cumperi masina . Poate a avut casco si poate a iesit dauna totala pe undeva si s-a reparat recuperare minus cheltuieli reale si uite pretul . E ok acum ? :)))

Myx, esti agesiv si nu reusesti sa intelegi subiectul discutiei. Nu "interoghez" pe nimeni. Discutam civilizat, ca intre oameni maturi, un subiect interesant.

"sugerezi ca a fost alta marca si s-a transformat in BMW ?" este o replica lipsita de sens care te descalifica. Imi pare rau ...

Sunt nou pe acest forum si incep prin a saluta intreaga comunitate de aici. Sunt posesor de BMW de mai bine de 20 ani si pot spune ca am cat de cat idee despre acest subiect. Cu toate acestea piata auto din Romania a devenit pentru mine o mare necunoscuta. Poate vom reusi impreuna sa dezlegam misterul ...

si in 20 ani , azi a descoperit BMWclub .LOL . hai ca va las sa va distrati ca eu nu pot sa fiu civilizat :purple:

Edited by Myx

si in 20 ani , azi a descoperit BMWclub .LOL . hai ca va las sa va distrati ca eu nu pot sa fiu civilizat :purple:

Da, azi am descoperit bmwclub. Chiar crezi ca lumea incepe si se sfarseste cu acest forum ? De altfel, eu am o varsta la care este mai greu sa fii foarte bun prieten cu internetul .

Poate cel care o vinde are masina in urma unui schimb, iar pt el suma ceruta e ok. Am gasit anul trecut in februarie un e92 320i la un dealer in Munchen, 130mii km, M pachet exterior si interior sport la 13.200E. In pret erau incluse 2 seturi de jante, 18 vara, 16iarna. Am dat un telefon la dealer sa intreb daca poate tine masina 3-4zile si mi-a spus ca e genul de masina pe care nu o tine rezervata, deoarece se vinde foarte repede.

@Bene: In general, ai dreapte..dar exista si exceptii. Daca masina din poze nu a fost lovita serios merita banii.

P.s. Gasesti pe net e92 325i, cu toate dotarile mai importante, la 14.500E (negociabil). Prin urmare, 12.000E pt un e92 320i chel..pare chiar scump :rolleyes:

Edited by B-490-RZV

Varsta aia nu are ca target CI-urile. Sau cel putin eu nu-l vad pe taica-miu uitandu-se dupa unu nici daca e sfarsitul lumii.

In sfarsit o persoana simpatica si cu simtul umorului. Te salut !

Da, in pofida varstei imi plac masinile sport. Inainte de asta am avut un cabrio, deci coupe-ul este deja un pas inapoi ...

Cand ajung la 50 trec la berlina ! Mai am putin ! Apoi ... la dric !

Draga WLF cred ca ai gresit si ai vrut sa te referi la TVA de Germania (19%), dar ai scris TVA de Romania (24%). Te rog sa confirmi ca a fost o greseala ca altfel nu inteleg ce ai vrut sa spui ...

Acum sa facem cateva socoteli pentru cazul in care nu a fost platit TVA in Germania :

minim 13000 ( pret cu TVA ) - atentie - este greu sa gasesti 320 coupe, an 2008 la acest pret

10924 pret fara TVA

2000 aducerea + beneficiul vanzatorului

Total = 12924 cel putin !!!

Ce zici ?

Prietene, pe ce lume traiesti? A fost cumparata la pret fara TVA de undeva din Europa si trebuia platit TVA in Romania 24%. Suntem in comunitate, orice SRL inregistrat ca si operator intracomunitar cumpara netto din orice tara din Europa.

Ce calcule faci? 2000 aducerea? Costa 400 euro platforma din orice colt al Europei.

Edited by WLF

Prietene, pe ce lume traiesti? A fost cumparata la pret fara TVA de undeva din Europa si trebuia platit TVA in Romania 24%. Suntem in comunitate, orice SRL inregistrat ca si operator intracomunitar cumpara netto din orice tara din Europa.

Ce calcule faci? 2000 aducerea? Costa 400 euro platforma din orice colt al Europei.

"Prietene" sa ne intelegem ( in lumea reala ) :

1. Pentru ce sa platesti TVA in Romania unde este mai mare ? Ori platesti direct in Germania ori faci "ilegalitatea" si nu mai platesti deloc.

2. Citeste cu atentie , eu am spus 2000 aducerea plus beneficiul vanzatorului. Si daca pun 1500 tot nu iese socoteala .

Pentru persoane ca tine, chestiile astea ar trebui sa ramana un mister, ca sa ai in continuare de ce sa te miri.

Sunt zeci de mii de discutii pe aici pe tema asta, si imi pierd vremea sa iti explic tie cum sta treaba.

Pentru persoane ca tine bunul simt a ramas un mister de care sa te miri in continuare ! Eu imi pierd vremea sa discut cu tine. Consider dialogul incheiat.

De obicei astia care mentioneaza foarte des bunul simt, sunt complet lipsiti de el, dar se ascund bine in spatele vorbelor. Pentru unul ca tine care a descoperit azi forumul asta (dupa cum sustii, ma rog), ar trebui sa ai o atitudine mai relaxata, nu conteaza ce varsta ai, nu conteaza cine si ce esti, e bine sa nu faci valuri si eventual sa te descalti cand intri intr-o casa straina, daca intelegi ce vreau sa spun.

Mai WLF tu sa te adresezi celor de nivelul tau ( respectiv genunchiul broastei ). Nu ai educatia necesara pentru a dialoga civilizat. Trebuie sa te intorci in timp si sa mai refaci inca o data cei sapte ani de acasa. Si cu asta chiar ca am incheiat cu tine ( cauta in continuare "cai verzi pe pereti" clona lui Poyuit ).