Jump to content

Masini puse la vanzare in Romania

Bartolomeus

Recommended Posts

un pret bun, chiar si cu taxa actuala inclusa: http://autovit.ro/bmw-325-C16505284.html, mai ales ca este un E92.

este retapisata daca te uiti mai bine...

Cum iti poti da seama de asa ceva??

pai in primul rand ii lipseste o cusatura de pe fata de la usa. toate e92 cu scaune din piele integrala au pe fata de la usa o cusatura.... am pus o poza cu alta masina sa o vedeti.

in al doilea rand se vede la cusaturi ca nu stau intinse... la tetiere si la marginile scaunelor. am incercuit zonele alea.

si in al treilea rand, are cotiera neagra. masina cel mai probabil a avut tapiserie stofa neagra.

ah, si ar mai fi o discrepanta intre panoul de bord care include torpedoul... nu cred ca e cineva atat de idiot sa isi ia scaune gri si bord negru complet... arata ca draq.

iar la usi, partea pe care se sprijina mana este tot neagra....

post-33938-1291909884_thumb.jpg

post-33938-1291909909_thumb.jpg

post-33938-1291909920_thumb.jpg

post-33938-1291909940_thumb.jpg

post-33938-1291909952_thumb.jpg

http://autovit.ro/bmw-325-C16563680.html

ce pret are :twoup: cu toate ca nu arata rau masina deloc

Am vb eu cu el...masina este adusa din Italia,deci cine stie ce fel de masini se aduc de acolo...stie si ce fel de masina este asta!

A spus ca are o bataie pe fata...

Vocea lui...spunea tot!

L`am intrebat daca da jantele,pe unele pe 17...nici nu m`a intrebat ce am...mi`a zis direct 150euro!:))

Asta zic si eu masina e 3300 euro ( poate mai lasa ceva la ea dar nu e sigur )

- 1000 - 1500 euro i repari cam orice buba ar avea in bani astia intra si schimare consumabilelor asta dupa calculele mele

- 1000 euro e inmatric cu tot cu rar cu asig pe 6 luni repet din nou dupa calculele mele desigut care pot si eronate

In total 5800 euro care mie mi se pare un pret rezonabil pt un 325 coupe din 2001

Tu cand cumperi o masina,o iei ca sa o ti in fata blocului si apoi in service o luna,pana ii repari toate bubele?!

Stai fara griji ca apar bube multe,la masinile de gen...de unde nu te astepti,daca ai ghinion,de la 1500euro incolo incepi sa bagi!

Asta nu e masina sa zici ca o cumperi si o faci tu pt tine,este o masina care se va vinde la samsari,va fi cosmetizata si vanduta ca si tzeapa!

Are pret de E36...crezi ca vanzatorul n`ar fi cerut mai mult pe ea?

Abia este adusa si tocmai ce i`a scos nr rosii!

Acelasi ghinion poti sa ai si cu un e46 de 7000 de euro plus ca nu stim nici unu circumstantele in care proprietar masini o vinde sau motivu

Iar eu pt mine nu mi-o cumpar defapt nu imi cumpar in prezent bmw pt ca pur si simplu personal nu am cum sa il intretin corespunzator asa ca prefer sa mai astept .

Era doar o parere care am zis si mai sus ca poate fi eronata dar eu cel putin asa vad problema .

bafta oricum